Progesteron kullanan var mı acill???

Serinyer44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
425
126
53
27
7 haftalık hamileyim dün lekelenmem başladı doktorum düşük tehlikn başlamış dedi progesteron ilacı verdi şimdi kullanıyorum aşırı mide bulantısı yaşıyorum sizler neler yaşadınız ve faydasını gördünüz mü

Surekli kullandım 8 ay kadar

Vajinal yoldan kullandım. Bir yan etkisi olmadı

Ben gece yatarken alıyorum yan etkisi olmuyor

Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum sanırım daha da kullanacağım. vajinal günde 3 defa. miğde bulantısı ve kusma yaşıyorum ama o hamileliğimden kaynaklı.

Bende aşılama yaptırdım doktorum bu ilacı verdi 11 gündür kullanıyorum hala yan etkileri devam ediyo tansiyon düşmesi, feci bi baş dönmesi başım döndüğü an da hemen yatıp uzanıyorum sonrasında uyuyakalıyorum en az 2 saat uyutuyo uyumazsam daha kötü oluyorum bir kez de bayıldım. Doktorum bu kadar yan etki yapıyosa vajinadan fitil olarak almaya devam et yan etkileri o zaman daha aza iner dedi. Keşke en başından fitil olarak kullan deseydi

Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum sanırım daha da kullanacağım. vajinal günde 3 defa. miğde bulantısı ve kusma yaşıyorum ama o hamileliğimden kaynaklı.
Mide bulantısı bu ilaç yapiyormus ya çok zor oluyor gerçekten mide bulantısı Allah yardımcımız olsun kaçıncı ayinizdasiniz

Ayy keşke fitil olarak kulalnsaydinzi banada dediki ya fitil olarak kulaln yada ağızdan ben fitil olarak tercih ettim zaten mide bualntim çok oluyordu şimdi daha da arttı siz ayriyeten mide bulantısı ilacı kullaniomusunuz ve kaçıncı haftanizdasinzi bnde aşılama ile hamile kaldım

Mide bulantısı bu ilaç yapiyormus ya çok zor oluyor gerçekten mide bulantısı Allah yardımcımız olsun kaçıncı ayinizdasiniz
Ben tüp bebek ile hamile kaldım. Transfer gününden itibaren kullandım. Ama o zamanlar Miğde bulantım hiç yoktu. Şuan 9.haftadayım. 6.haftadan beri çok şiddetli Miğde bulantım kusmam oluyor. Doktorum primal dr verdi daha iyiyim çok şükür.

Aşılamanın 12.günündeyim hamile miyim değil miyim bilmiyorum henüz inşaAllah benimde sizin gibi aşılamam tutar

Bende primal kullandım bı işe yaramadı şuan dramamine kullanıyorum o biraz hafifletti

Bende primal kullandım bı işe yaramadı şuan dramamine kullanıyorum o biraz hafifletti
Bana da prilam iyi gelmezse daha ağırı zafor var onu al dedi ama. 1 hafta kullandıktan sonra daha rahatlattı prilam. Sabah akşam içiyorum. Biraz daha dayanalım umarım 12.haftadan sonra rahatlarız biraz daha

Bana da prilam iyi gelmezse daha ağırı zafor var onu al dedi ama. 1 hafta kullandıktan sonra daha rahatlattı prilam. Sabah akşam içiyorum. Biraz daha dayanalım umarım 12.haftadan sonra rahatlarız biraz daha
İnşallah canım ya gerçekten zor süreçler

gecmis olsun. ben de 7 haftalik tup bebekle hamileyim lekelenme olayindan biktim. oksapar, coraspin, progestan igne ve fitili, folbiol kullaniyordum. ilk lekelenmem transferin 7ci gunuydu coraspini kestiler, digerlerine devam, sonra her lekelenmede oksaparla, fitili uc gunluk kestik, yeniden basladigimda 3 gun sonra yine lekelenme, yine ara vermek biktim. progestan igne de oluyorum zaten transferden beri. daha ne yapmam gerekiyo bilmiyorum artik. oksapara da her uc gun ara verdigimde bebege kan gitmicek diye tedirgin oluyorum. progestan ignelerden benim de asiri mide bulantim var. anlamadigim o igneler de zaten lekelenme yapiyo yan etkilerinde yaziyor. uc gundur kan sulandirici kullanmiyorum gunde iki kere progestan igne oluyorum bugun yine lekelenmem oldu farkli renkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…