progesteron test sonucum..yıkıldım...yardım edin lütfen

bugulucamlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
45
1
36
Diğer
kızlar 1 yıldır tedavi görüyorum...adetin 23.günü progesteron testi yaptım...0.20 çıktı...çokmu kötü bu durum..araştırdım...neredeyse menepoza girecekmişim..ne yapacağım..bilgisi olan varsa yardım etsin..nolur...benim hiçmi yumurtam olmuyor acaba..ilaç kullanmazsam hiç adet olamıyorum..demekki yumurtlamıyorum...enn son ultrasonda doktor..yedi tane yumurta var ama hiç gelişmemiş dedi...

Merhaba, benimde hemen hemen öyleydi hatta regl bile olmuyordum ama şimdi şükürler olsun eskiye oranla cok cok iyiyim.baska ne sorunun var ? gebelikle ilgili

kızlar 1 yıldır tedavi görüyorum...adetin 23.günü progesteron testi yaptım...0.20 çıktı...çokmu kötü bu durum..araştırdım...neredeyse menepoza girecekmişim..ne yapacağım..bilgisi olan varsa yardım etsin..nolur...benim hiçmi yumurtam olmuyor acaba..ilaç kullanmazsam hiç adet olamıyorum..demekki yumurtlamıyorum...enn son ultrasonda doktor..yedi tane yumurta var ama hiç gelişmemiş dedi...
merhaba buğulucamlar benim de progesteron seviyem düşük çıktı. bunun için 2 hafta progestan kullandım. onu kullanırken adet zamanım olmamasına rağmen 8-9 gün kanamam oldu ilaç bitti. normal adetim bu ayın 13ünde başlaması gerekiyordu ama olmadı. bu durum ilaçtan mı yoksa hamile olma durumum var mı çok merak ediyorum sen de progestan kullanmış olmalısın sende de böyle bir durum oldu mu diye soracaktım. ümidimizi hiç kaybetmeyelim.her şey Allah'ın izniyle mümkün bu hayatta:)

kızlar ben dha hiç progesteran kullanmadım....ama adet artık hiç olmuyorum...farlutalla oluyorum ama bunu sık kullanınca sorun olurmu

slm..bende 2 yıldır gebe kalamadım.ilk yıl progesteronum 21.gün 7 falan çıkıyodu,doktorlar önemsemediler.en son 2 çıktı ve klomen denediler.gebelik omadı.fakat 7 önce şiddetli karın ağrılarım oldu ve endometriozis tespit edildi.4.evre imiş.hemen ameliyat oldum,sonrada tsh ım yüksek bulundu.yani hipotroidi dendi.troid ilacı içiyorum şimdi.1 tane aşılama oldum tutmadı.1 ay ara verildi.ve ben bu 1 ay arada kendim gittim 21.gün progesteron baktırdım;13 çıktı...yumurtlamışım kendiliğmden..demek istediğim mutlaka ve mutlaka troidlerinizede baktırın..bana sen yumurtlamıyosundur dedi doktor sırf bu tsh yüzünden..şimdi 2.aşılama yapılacak..umudum olmasada kendiliğimden 13 ü gördüm ya..o bile mutlu etti beni..sadece gebelik için değil troid herşeyini etkiliyo insanın..doktor çok önemli,iyi bi doktora gidip,her açıdan kendinize baktırın..sadece günde 1 ilaçla düzelebilecek bişey olabilir..şifalar diliyorum..

merhaba arkadaşlar ben özge 30 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var evlenir evlenmez hiç problemsiz hamile kaldım şimdi 4 aydır ikinci bebe için uğraştık ama olmadı progesteron hormonum 0,82 çıktı çok düşük klomen tedavisine başladım günde 1 tane 5 gün içtim temmuz 17sinde yani adetin 13.günü çağırdı doktor ne yapacak bilmiyorum yarından itibaren bir hafta yumurtlama dönemim sanırım bakalım ne olacak eşim 29 yaşında

slm arkadaslar ben 21 yasında 3 yıllık evli bir bayanım..ama benim kızlık zarım yırtılmadı esnek olmasından dolayı..ama rahim filmi çektirmem gerekio sizce bunun zararı olabilirmi??

cnm herşeyden önce moralini yüksek tut ve sıtrese girme bende progesteronu kullanıyorum adetlerim düzensizdi ayda 2 sefer 7 şer gün oluyordum buda menopoz başlangıcı olarak ve rahim duvarında problem olarak algılandı. bu ilaçlar hormonları dengeliyor ben çok ii tahlil ettim kullandıkça zamanla bünye alışıyor benim 2 ci tertipte yavaşça kendine gemeye başladı beyinlede ilgisi var bu hormonları beyin üretiyor sinir sıtres korku bunlardan etkileniyor lütfen sakin ol herşey yoluna giricek

merhaba bende adetimin 15.günü yaptırmıştım sonucum 2.11 çıkmıştı.o ayda kist oluşmuştu yumurtalıklarımda.ilaç kullanmazsam adet olmuyorum yazmışsın o ilgimi çekti bende ilaç kullanmadığım zaman adet olmuyorum hemen hemen hep ilaçla oluyorum yani.bende 1 senelik evliyim hiç korunmadım ama bebeğimde olmadı laparoskopi olcam haftaya kisti alacaklar.ben hiç tedaviye başlamadım çocuk için acaba benimde yumurtlamam olmuyo mu

Back
X