Yumurtlamamışsın canım. benim doktorum yumurtlama olması için değerin 2 ile 15 arası çıkması gerektiğini söyledi. ilk 0.27 çıkmıştı bende diğer ay. 7.99 çıkmıştı meselaKızlar bir bakarmısınızı benim progesteron sonucum 21. gün 0,6 çıktı yani yumurtlamamışım mı anlamıyorum birde iltihabım var sol yumurtalığımda onun için tedavi görüyorm bu konuda bilgisi olanlar lütfen bişiler yazın
Peki bişey kullanmışmıydın arkadaşm diğer ay kendilinden mi yükseldi yoksaYumurtlamamışsın canım. benim doktorum yumurtlama olması için değerin 2 ile 15 arası çıkması gerektiğini söyledi. ilk 0.27 çıkmıştı bende diğer ay. 7.99 çıkmıştı mesela
Bende çok üzüldüm 0,6 yı görünce ben yumrtldğmı sanıyrdm ama iltihaptanda olablr diye düşünüyorum senin ki hep mi böyle düşük bn ilk kez yaptırsım bu testiBenimde 0.2 çıktı rekor bende anlaşılan
Tavsiye ederim. ilk önce rahim filmi çektir sonra diğer tedavileri uygula. keçiboynuzu bal+tarçın+çörekotu iyi geliyo yumurtalaraBende ilk defa yaptırdım internetten bakınca karaları bağladım ertesi gün doktora gittiğimde yumurta tembelliği var dedi peki korkmalımıyım internette okuduklarımla gerildim dedim biz hafif ilaçlar veriyoruz başka bi hastane adı vererek orda daha ağır ilaçlar veriyolar dedi rahim filmi çektir ozaman konuşalım diyip yolladı beni
Rahim filmini özel hastanedemi çektrceksn eğer öyleyse fiyatını sorucaktm bendevlt hastanesinde 3 aydr sıra bulamıyorm sürekli erteleniyr bu yüzden tedaviye başlayamdk henüzDuymuştum o karışımı onunla bide incir ve havuç kürü yapmak istiyorum yarın bi doktora daha gidicem oda rahim filmi derse bu ayın 22 sinde çektiricem tamam bu doktora güvenebilirim diyebiliceğim biri çıkmadı daha karşıma .. teşekkür ederim canım tavsiyene uyucam
Tamam saol arkdşmO testi hiç yaptırmadım ama 2'nin altında olması yumurtlama yok demek oluyor diye biliyorum.
Rahim filmini özel hastanedemi çektrceksn eğer öyleyse fiyatını sorucaktm bendevlt hastanesinde 3 aydr sıra bulamıyorm sürekli erteleniyr bu yüzden tedaviye başlayamdk henüz
Hadi ya çok pahalıymış böyle beklemekte beni delirtiyo ya off napıcamı şaşırdımFiyatı hastaneye göre değişiyor rahim filminin.
Bizim burada özel hastanede 1000 küsür lira fiyat çektiler.
İlçedeki özel hastanede anestezisiz 450 anestezili 600 lira dediler.
Eşimin memleketinde Medical Park'ta ise 100 küsür lira. Çok fark ediyor yani.
Hadi ya çok pahalıymış böyle beklemekte beni delirtiyo ya off napıcamı şaşırdım
Sakaryada yaşıyorum hiç fiyat sormadm bir araştırayım en iyisiNerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bulunduğun yerdeki özel hastanelere telefonla sorabilirsin.
Bütün hastanelerde farklı fiyat veriyorlar çünkü.
Sakaryada yaşıyorum hiç fiyat sormadm bir araştırayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?