Progesteron testi sonucu 0,6

Kbr20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
402
205
103
Kızlar bir bakarmısınızı benim progesteron sonucum 21. gün 0,6 çıktı yani yumurtlamamışım mı anlamıyorum birde iltihabım var sol yumurtalığımda onun için tedavi görüyorm bu konuda bilgisi olanlar lütfen bişiler yazın

Yumurtlamamışsın canım. benim doktorum yumurtlama olması için değerin 2 ile 15 arası çıkması gerektiğini söyledi. ilk 0.27 çıkmıştı bende diğer ay. 7.99 çıkmıştı mesela

Yumurtlamamışsın canım. benim doktorum yumurtlama olması için değerin 2 ile 15 arası çıkması gerektiğini söyledi. ilk 0.27 çıkmıştı bende diğer ay. 7.99 çıkmıştı mesela
Peki bişey kullanmışmıydın arkadaşm diğer ay kendilinden mi yükseldi yoksa

Benimde 0.2 çıktı rekor bende anlaşılan
Bende çok üzüldüm 0,6 yı görünce ben yumrtldğmı sanıyrdm ama iltihaptanda olablr diye düşünüyorum senin ki hep mi böyle düşük bn ilk kez yaptırsım bu testi

Bende ilk defa yaptırdım internetten bakınca karaları bağladım ertesi gün doktora gittiğimde yumurta tembelliği var dedi peki korkmalımıyım internette okuduklarımla gerildim dedim biz hafif ilaçlar veriyoruz başka bi hastane adı vererek orda daha ağır ilaçlar veriyolar dedi rahim filmi çektir ozaman konuşalım diyip yolladı beni

Tavsiye ederim. ilk önce rahim filmi çektir sonra diğer tedavileri uygula. keçiboynuzu bal+tarçın+çörekotu iyi geliyo yumurtalara

Duymuştum o karışımı onunla bide incir ve havuç kürü yapmak istiyorum yarın bi doktora daha gidicem oda rahim filmi derse bu ayın 22 sinde çektiricem tamam bu doktora güvenebilirim diyebiliceğim biri çıkmadı daha karşıma .. teşekkür ederim canım tavsiyene uyucam

O testi hiç yaptırmadım ama 2'nin altında olması yumurtlama yok demek oluyor diye biliyorum.

Rahim filmini özel hastanedemi çektrceksn eğer öyleyse fiyatını sorucaktm bendevlt hastanesinde 3 aydr sıra bulamıyorm sürekli erteleniyr bu yüzden tedaviye başlayamdk henüz

Rahim filmini özel hastanedemi çektrceksn eğer öyleyse fiyatını sorucaktm bendevlt hastanesinde 3 aydr sıra bulamıyorm sürekli erteleniyr bu yüzden tedaviye başlayamdk henüz

Fiyatı hastaneye göre değişiyor rahim filminin.
Bizim burada özel hastanede 1000 küsür lira fiyat çektiler.
İlçedeki özel hastanede anestezisiz 450 anestezili 600 lira dediler.
Eşimin memleketinde Medical Park'ta ise 100 küsür lira. Çok fark ediyor yani.

Tahmin edebiliyorum duygularını canım bir hafta sürekli gözüm yaşlıydı takmamaya çalışsamda elde değil yaklasik bir aydır yaşamadığım duygu kalmadı. Ben deevlette çektirmeye cesaret edemedim özelde 500 tl dedi

Hadi ya çok pahalıymış böyle beklemekte beni delirtiyo ya off napıcamı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…