canim yumurtlamadan sonra hic progesteron testi yaptirmadim ama hamileligimi ogrenince progesteronuma baktirmisti doktor 20 mi 25 mi ne cikmisti dusuk diye progestan baslamisti ben o degerle hamileysem sende yumurtlamis olabilirsin diye dusunuyorum..kızlar günaydın. benım adet döngüm normalde 31 gün. ancak bu ay gec yumurtaldım adetın 22. gunu yumurtladım dolayısla dr dun progesteron testı yapmamı ıstedi ve sonucum 20,37 çıktı sizce değerim nasıl yumurtlamam olmus ve çatlamımı görünüyor. bilgisi olan varsa rica etsem kızlar
canim yumurtlamadan sonra hic progesteron testi yaptirmadim ama hamileligimi ogrenince progesteronuma baktirmisti doktor 20 mi 25 mi ne cikmisti dusuk diye progestan baslamisti ben o degerle hamileysem sende yumurtlamis olabilirsin diye dusunuyorum..
cnm benım sağlıkla kucagına almak nasip olur ınsallah. doktorum degerın hamılelık olma ıhtımalını gosterebılır ama tek basına progesteron deg. ıle karar veremeyız dedı h sonu nu beklıyorum ıns bu ay tutmusturtabiki ederim her aksam dua ediyorum herkes icin..bende bir yilin sonunda kaldim insallah seninde bebisin gelir bian once..benimde gec dollenme oldu..
insallah hamilesindir sende canim..bebişin seninledir..cnm benım sağlıkla kucagına almak nasip olur ınsallah. doktorum degerın hamılelık olma ıhtımalını gosterebılır ama tek basına progesteron deg. ıle karar veremeyız dedı h sonu nu beklıyorum ıns bu ay tutmustur
Amin cnm ınşallah bugün çok kötü oldu midem istifra edip durdum üstelık adet agrısı cekıyorum neden öyle oldu anlamadıminsallah hamilesindir sende canim..bebişin seninledir..
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin cnm.canım çok tsk ederim yorumun ıcın sımdı dr aradım ve degerın cok guzel yumurta olusmus ve çatlamıs dedı bat gec yumurtladıgım ıcın bu hafta sonuna sarktı ınsallah olmam 1 yıldır denıyoruz bızde. banada dua edermısın
Amin cnm TSK ederım isteyen herkese inşallahAllah hayırlı evlatlar nasip etsin cnm.
Rica ederim cnm. aminnAmin cnm TSK ederım isteyen herkese inşallah
adet agrisi gibi zaten belirtisi canim bir sure daha devam eder hamissin galibaAmin cnm ınşallah bugün çok kötü oldu midem istifra edip durdum üstelık adet agrısı cekıyorum neden öyle oldu anlamadım
İnşallah canm ya bir yıldır beklıyorum rabbim bu ay hayırlısıyla nasıl ederadet agrisi gibi zaten belirtisi canim bir sure daha devam eder hamissin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?