H helenuse Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 11 Emoji Skoru 2 Puanlar 36 18 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi helenuse #21 xhvvl .!.: Peki şu an durumunuz nasıl umarım hayırlı haberler vardır ayyy o kadar haklısınız ki kafaya taktıkça olmuyor bu ay bende herşeyi oluruna bıraktım hayırlısı artık Genişletmek için tıkla... Ayy bugün kalp atışını duyduk Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi
xhvvl .!.: Peki şu an durumunuz nasıl umarım hayırlı haberler vardır ayyy o kadar haklısınız ki kafaya taktıkça olmuyor bu ay bende herşeyi oluruna bıraktım hayırlısı artık Genişletmek için tıkla... Ayy bugün kalp atışını duyduk Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi
H helenuse Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 11 Emoji Skoru 2 Puanlar 36 18 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi helenuse #22 Beybi-leydi .!.: Merhaba kese görüntünüz nasıldı,ölçüsü yolk sac gördünüz müacaba? Sağlıcaklar kucağınıza alın imşallah Genişletmek için tıkla... Ölçüleri hatırlayamadım ama gelişim gayet iyi dedi doktor iki katı büyümüş geçen haftaya göre yolk sac da göründü amin inşallah hepimiz
Beybi-leydi .!.: Merhaba kese görüntünüz nasıldı,ölçüsü yolk sac gördünüz müacaba? Sağlıcaklar kucağınıza alın imşallah Genişletmek için tıkla... Ölçüleri hatırlayamadım ama gelişim gayet iyi dedi doktor iki katı büyümüş geçen haftaya göre yolk sac da göründü amin inşallah hepimiz
X xhvvl Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2026 Mesajlar 9 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 20 21 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi helenuse #23 helenuse .!.: Ayy bugün kalp atışını duyduk Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi Genişletmek için tıkla... Yaa çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
helenuse .!.: Ayy bugün kalp atışını duyduk Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi Genişletmek için tıkla... Yaa çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
H helenuse Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 11 Emoji Skoru 2 Puanlar 36 21 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi helenuse #24 xhvvl .!.: Yaa çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah hepimiz için aynı duaları ediyorum
xhvvl .!.: Yaa çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah hepimiz için aynı duaları ediyorum
X xhvvl Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ocak 2026 Mesajlar 9 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 20 22 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi helenuse #25 hanımlar sizce gebelik varımdır reglime 7 gün kala yaptım bunu yani dün ilk 5 dk da çok çok silik çıktı bana fikir verin lütfen
hanımlar sizce gebelik varımdır reglime 7 gün kala yaptım bunu yani dün ilk 5 dk da çok çok silik çıktı bana fikir verin lütfen