Progesteron ve gebelik

sevememsendenbaska

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
340
269
123
Konya
Pcos, insülin direncim var.

30 yaşındayım.

Kilolu değilim.

Adetim in 21. Günü progesteron 0.2 çıktı. Beta hcg negatif.

Troid değerlerim normal. Hormonlar için adet olmamı bekliyor doktor.

Yumurtlamamışsın dedi. Glukofen kullandığımdan beridir düzenli adet görürüm. Yine de yumurtlamamam garip değil mi?

Bir de yumurta oluşmadan nasıl adet göreceğim ki ben.

Yumurtlama sonradan olacak olabilir mi?

Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Bir tedavi başlanmadı adetin 3. Günü gel görelim dedi.

Cnm geçmiş olsun
. Adet döngüsü düzenli olanlar dahi yumurtlamayabilir. Ama adet görürsün. Bunun nasıl oldugunu bilmiyorum ama oluyor işte

Merhaba bana doktor 14.gün yumurta görünmüyor progesteronla anlarız yumurtanın çatladığını dedi. ben de 21. gün progesteron testi yaptırdım; 0.134 çıktı. doktor yumurtlamamışsın, yumurtlama sorunun var dedi. adetin 2.günü klomenle yumurta tedavisine başlayalım dedi. bugün adet gecikmemin 11.günü veeee HAMİLEYİMM. progesteron seviyeme çok kafayı takmıştım ama boşuna üzülmüşüm :)

Progesteronu yaptirip sonucu alip o ay hamile oldugunuzumu ogrendiniz ?.Hamileliğiniz nasıl merak ettim . BU ARADA SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN

Progesteronu yaptirip sonucu alip o ay hamile oldugunuzumu ogrendiniz ?.Hamileliğiniz nasıl merak ettim . BU ARADA SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN
Teşekkür ederim sona yaklaştık arada sıkıntılar yaşadık ama çok şukur herşey yolunda. Evet progesteton çok düşük menopoz gibi dediği ay hamileymişim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…