• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron Yüksekligi Yüzünden Transferi Iptal Edilenler

Ya benim adetimin 9.günü progestron 4 çıktı. Bu yüzden transfer iptal edilebilir deniyor şuan ne yapmam gerekli😩 çok odaklamıştım kendimi. Dondurulmuş 5.gün embriyo transferim olacaktı 12 ekimde..

Ya benim adetimin 9.günü progestron 4 çıktı. Bu yüzden transfer iptal edilebilir deniyor şuan ne yapmam gerekli😩 çok odaklamıştım kendimi. Dondurulmuş 5.gün embriyo transferim olacaktı 12 ekimde..
Merhaba
Benimde geçen ay 11,5 çıktığı için dondurulmuş transferim iptal edildi, doktorun bidaki adetinde doğal siklus uyguluycaz dedi bu ay transferim gerçekleşti, hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba
Benimde geçen ay 11,5 çıktığı için dondurulmuş transferim iptal edildi, doktorun bidaki adetinde doğal siklus uyguluycaz dedi bu ay transferim gerçekleşti, hakkınızda hayırlısı olsun
sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutmuştur bebiş :) peki progestron kaç olursa transfer edebilir durumda olur? 4 yeterli değil sanırm

amin inşallah
Normalde 1 altı olması gerekiyor ama benim bu ay adetimden sonra ilaç vermedi 0,624 çıkınca 4 sonra transfer dedi ama transferden 2 gün önce progestan fitil kullandırdı, transfer günü progesteron tahlili yapıldı, 24 çıktı, biraz karışık neye göre karar veriliyor bilemedim

Back
X