- 14 Ocak 2016
- 805
- 9.684
- 138
- 29
- Konu Sahibi Cennet Annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21. Gunuadetinin kaçıncı günü bakıldı canım ?
Insallah kuzum bakalim hersey nasip insallh rabbim banada ve isteyen herkesede nasip edero zaman düşük canım bu ay yumurtlamamıssın malesefilaçla basit tedavisi var canım engel değil,bir kadın doğum uzmanına danısırsan tedavine baslayacaktır,ilaca basladıgı ay hamile kalan insanlar var sıkıntı yapma kendine..hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin.
Evet oyle ama gercketen. Artk bunaldim 2 aydr bekliyroum surekli doktor izinde oluyo bi turlu denk gelmiyo. Artk bktm rahim filmi icin yine adet olmami bekliyorum. Ozelde cektrcem artk karar verdim. Devlette bekle bekle 3 ay sonraya atiyorlaramin canım inşallah,bu durumun en buyuk düşmanı stres rahat olmaya çalış Rabbim nasip eder inşallah
Sen ne zamandır korunmuyorsun canmEvet oyle ama gercketen. Artk bunaldim 2 aydr bekliyroum surekli doktor izinde oluyo bi turlu denk gelmiyo. Artk bktm rahim filmi icin yine adet olmami bekliyorum. Ozelde cektrcem artk karar verdim. Devlette bekle bekle 3 ay sonraya atiyorlar
1 senelik evliyim iste hic korunmadimSen ne zamandır korunmuyorsun canm
Canım yumurtlama testi lh seviyesini gösteriyor progesteron catlama olmusmu onu gösteryor düzenli adet olan kadınlarda bile her ay çatlama olmayabiliyormus,sen yinede baktır..progesteron 21. Gün pik yapıyor dedi benim doktorum sonra eger gebelik yoksa düsmeye baslıyormus 25. Gün baktırırsan yanıltabilir seni kac günde bir adet oluyorsun bu aradaKızlar merhaba adetin 20. Günü baktırsam olur mu ya progestana. Birde ben yunurtlamamı ovülasyon testiyle kontrol ediyorum yinede baktırmak mı gerek progesterona. Ben iki ay üstüste kimyasal gebelik yaşadım riske atmamak adına baktırmak istiyorum ne dersiniz yine de illa 21. Gün mü olması gerek yoksa 25 falan da olur mu
21. Gun diye biliyroum canim ben bende baktrdim ayrica ovulasyonla takipte ediyroumKızlar merhaba adetin 20. Günü baktırsam olur mu ya progestana. Birde ben yunurtlamamı ovülasyon testiyle kontrol ediyorum yinede baktırmak mı gerek progesterona. Ben iki ay üstüste kimyasal gebelik yaşadım riske atmamak adına baktırmak istiyorum ne dersiniz yine de illa 21. Gün mü olması gerek yoksa 25 falan da olur mu
Düzenli olurum 28-29 gün arası. İki aydır kimyasal olunca gebelik dolayısıyla 35-40 ları gördüm sadece. Ama ben gebe kaldıysam iki ay üstüste ,çatlamada sorun değil de tutunmada sorun olmuş olmuyor mu bu durumda. Benim demek istediğim eğer progesteron değerim düşükse allah korusun yine aynı şey olmasın diye progesteron falan mı alsam ya i bunun için baktırmak istiyorum.Canım yumurtlama testi lh seviyesini gösteriyor progesteron catlama olmusmu onu gösteryor düzenli adet olan kadınlarda bile her ay çatlama olmayabiliyormus,sen yinede baktır..progesteron 21. Gün pik yapıyor dedi benim doktorum sonra eger gebelik yoksa düsmeye baslıyormus 25. Gün baktırırsan yanıltabilir seni kac günde bir adet oluyorsun bu arada
Haklısıncanım progesterona baktırman gerekir birde pıhtılaşma testi yaptır doktoruna,onu yapana kadar cayına bir iki damla limon damlat pıhtılaşma sorunu varsa iyi geliyor sen yumurtlamanı takip ediyorsan yumurtlamadan tam 7 gün sonra progesteron baktır 21. Gün olayını zaten 28 günde bir olan insanlar icin genelliyorlar demişti doktorumDüzenli olurum 28-29 gün arası. İki aydır kimyasal olunca gebelik dolayısıyla 35-40 ları gördüm sadece. Ama ben gebe kaldıysam iki ay üstüste ,çatlamada sorun değil de tutunmada sorun olmuş olmuyor mu bu durumda. Benim demek istediğim eğer progesteron değerim düşükse allah korusun yine aynı şey olmasın diye progesteron falan mı alsam ya i bunun için baktırmak istiyorum.
Haklısıncanım progesterona baktırman gerekir birde pıhtılaşma testi yaptır doktoruna,onu yapana kadar cayına bir iki damla limon damlat pıhtılaşma sorunu varsa iyi geliyor sen yumurtlamanı takip ediyorsan yumurtlamadan tam 7 gün sonra progesteron baktır 21. Gün olayını zaten 28 günde bir olan insanlar icin genelliyorlar demişti doktorum
Canım cok gecmiş olaun neler atlatmıssın inşallah en kısa zamanda saglıkla kucagına alırsın meleğini,sen progesteronada baktır insanın aklında kalıyo cunkucanım pıhtılaşma hastasıyım zaten , geçen yıl ağustos ayında doğum yaptım bebeğimi kaybettim.. 1 yıl sonra tekrar çalışmalara başladık hemen gebe kaldım ama iki ay üstüste kimyasal gebelik oldu aspirin iğne ve kortizon kullanmama rağmen. Sonra histeroskopi işlemi yapıldı geçen ay rahim şeklim düzeltildi o ay gebe kalmadım , bu ay da bKalım meçhul. Doktorum gerek görmüyor ama kendimce sebepler ve önlemler arıyorum işte :S
Basın sagolsun bu aradacanım pıhtılaşma hastasıyım zaten , geçen yıl ağustos ayında doğum yaptım bebeğimi kaybettim.. 1 yıl sonra tekrar çalışmalara başladık hemen gebe kaldım ama iki ay üstüste kimyasal gebelik oldu aspirin iğne ve kortizon kullanmama rağmen. Sonra histeroskopi işlemi yapıldı geçen ay rahim şeklim düzeltildi o ay gebe kalmadım , bu ay da bKalım meçhul. Doktorum gerek görmüyor ama kendimce sebepler ve önlemler arıyorum işte :S
Baktırıcam bugün aklımda kalmasın haklısın. Çok teşekkür ederim rabbim inşallah hiçkimseyi evlasız bırakmasınBasın sagolsun bu arada![]()
Amin inşallah güzel sonuclar alırsın haber ver mutlakaBaktırıcam bugün aklımda kalmasın haklısın. Çok teşekkür ederim rabbim inşallah hiçkimseyi evlasız bırakmasın
Düzenli olurum 28-29 gün arası. İki aydır kimyasal olunca gebelik dolayısıyla 35-40 ları gördüm sadece. Ama ben gebe kaldıysam iki ay üstüste ,çatlamada sorun değil de tutunmada sorun olmuş olmuyor mu bu durumda. Benim demek istediğim eğer progesteron değerim düşükse allah korusun yine aynı şey olmasın diye progesteron falan mı alsam ya i bunun için baktırmak istiyorum.