• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progesteron

Sorun progesteron seviyesinden mi? Hamile kalmışsınız bende kimyasal gebelik geçirdim. Doktorum progestan verdi ama kullanamadım.
Sizin neden progesteronmuydu merak ettim.
Yok hayır yani baktırmadım dr um onla alkası yok dedi. Rahmimd şekil bozukluğu vardı onu histeroskopi işlemi ile düzeltti. Şükür o ay hamile kaldım hemen hamdolsun. Senin durumun nasıl? Ama progesteron verdiyse kullan canım. Kese falan görmüşmüydün sen

Yok hayır yani baktırmadım dr um onla alkası yok dedi. Rahmimd şekil bozukluğu vardı onu histeroskopi işlemi ile düzeltti. Şükür o ay hamile kaldım hemen hamdolsun. Senin durumun nasıl? Ama progesteron verdiyse kullan canım. Kese falan görmüşmüydün sen

Teşekkür ederim bilgi için. Verdi ama kullanamadım çok yan etki yaptı bende. Kese görmedim o kadar ilerlemedi, adetten 4 gün sonra kanamayla düştü değerim.

Bebeginiz sağlıkla gelir inşallah.

Cnm bende iki defa kimyasal yaşadım. Progesterona Hiç baktırmamıştım. Geçen ay baktırdım 6.35 çıktı. Dr yumurtlamamışsın dedi moralim çok bozuldu ya. Ki her ay nerdeyse yumurta takibi yaptırıyorum Dr yumurtan büyük güzel çatlamış vs diyordu. Kafam çok karıştı. 3.5 senedir uğraş veriyoruz daha yeni bi Dr adetin 21. Günü progesteron testi yaptır demeyi akıl etti. Pırtılaşma testim de sadece bi genimde MTHFR C677T pırtılaşma var yani heterezigot oda gebelikle alakalı bi gen değil dendi ama yine de ecopirin 150 mg , zinco, b 12 , inafolic combi kullanıyorum. Adete 10 gün kala da clexane 0.4 mg iğne yap dedi. Testte olmayan ama küçük tıkanıklıklar söz konusu olabilir dedi. Tabi bunları yumurtamın çatladığını sanarak söyledi şimdi yumurta da çatlamayınca acaba kimyasallarımın sebebi yumurta kalitesizliğinden mi yadagebe kalamayışım bundan mı kaynaklı diye düşünmeye başladım ?????? Çok zor gebe kalıyorum. Rahim filmi de çektirmiş 2.5 yıl önce tüpler açık sadece arcuate uterus yani rahimim 1 cm kadar eğik dediler oda sorun teşkil etmez dediler. Bu ay klomen kullandım ovitrellee çatlatma iğnesi yaptırdım bakalım progesteron kaç çıkacak.... prednol 16 mg da kullanmaya başladım. Bağışıklık sebep ise baskılanmak için.

Teşekkür ederim bilgi için. Verdi ama kullanamadım çok yan etki yaptı bende. Kese görmedim o kadar ilerlemedi, adetten 4 gün sonra kanamayla düştü değerim.

Bebeginiz sağlıkla gelir inşallah.

Kaçtı değeriniz ???? Benim hem 160-20 arası olup düşüyor. :(

Cnm bende iki defa kimyasal yaşadım. Progesterona Hiç baktırmamıştım. Geçen ay baktırdım 6.35 çıktı. Dr yumurtlamamışsın dedi moralim çok bozuldu ya. Ki her ay nerdeyse yumurta takibi yaptırıyorum Dr yumurtan büyük güzel çatlamış vs diyordu. Kafam çok karıştı. 3.5 senedir uğraş veriyoruz daha yeni bi Dr adetin 21. Günü progesteron testi yaptır demeyi akıl etti. Pırtılaşma testim de sadece bi genimde MTHFR C677T pırtılaşma var yani heterezigot oda gebelikle alakalı bi gen değil dendi ama yine de ecopirin 150 mg , zinco, b 12 , inafolic combi kullanıyorum. Adete 10 gün kala da clexane 0.4 mg iğne yap dedi. Testte olmayan ama küçük tıkanıklıklar söz konusu olabilir dedi. Tabi bunları yumurtamın çatladığını sanarak söyledi şimdi yumurta da çatlamayınca acaba kimyasallarımın sebebi yumurta kalitesizliğinden mi yadagebe kalamayışım bundan mı kaynaklı diye düşünmeye başladım ?????? Çok zor gebe kalıyorum. Rahim filmi de çektirmiş 2.5 yıl önce tüpler açık sadece arcuate uterus yani rahimim 1 cm kadar eğik dediler oda sorun teşkil etmez dediler. Bu ay klomen kullandım ovitrellee çatlatma iğnesi yaptırdım bakalım progesteron kaç çıkacak.... prednol 16 mg da kullanmaya başladım. Bağışıklık sebep ise baskılanmak için.
Canım ben iki kimyasalda hem clexane hem coraspin hemde prednol kullanıyordum benimkilerin sebebi direkt rahimdeli anormalliğe bağlandı pıhtılaşmadan olamaz bunlara rağmen de tutmuyorsa dendi. Herkesin rahatsızlığı da başka başka.sen gönlünü ferah tut vardır bi vakti saati. İnşallah rabbim tez xamanda yüzünüzü güldürür hayırlısıyla

Canım ben iki kimyasalda hem clexane hem coraspin hemde prednol kullanıyordum benimkilerin sebebi direkt rahimdeli anormalliğe bağlandı pıhtılaşmadan olamaz bunlara rağmen de tutmuyorsa dendi. Herkesin rahatsızlığı da başka başka.sen gönlünü ferah tut vardır bi vakti saati. İnşallah rabbim tez xamanda yüzünüzü güldürür hayırlısıyla

Peki siz rahim filmi çektirmiş miydiniz önceden ????

Rahimde perde varmış benim y şeklindeymiş rahmim normalde kalp gibi oluyomuş sanırım. Bebeğin tutunmasına engel oluyor. Benim sorunum daha farklı ama sizden. Ben ilk hamileliğimde 5haftadan itibaren kanamalarım vardı benim. Erken doğum yaptım 13 gün sonra kaybettim bebeğimi. Sorunluydum yani yapısal bi bozukluk varmış işte :(
Acaba rahim şekliniz nasıldı ki ???
i

Rahimde perde varmış benim y şeklindeymiş rahmim normalde kalp gibi oluyomuş sanırım. Bebeğin tutunmasına engel oluyor. Benim sorunum daha farklı ama sizden. Ben ilk hamileliğimde 5haftadan itibaren kanamalarım vardı benim. Erken doğum yaptım 13 gün sonra kaybettim bebeğimi. Sorunluydum yani yapısal bi bozukluk varmış işte :KK43:

i

Hmm çok geçmiş olsun cnm. Sorunu bulabildiğinize çok sevindim rabbim bu evladınızı size bağışlar inş

Kaçtı değeriniz ???? Benim hem 160-20 arası olup düşüyor. :KK43:

Ben adetin 22.Günü yaptırdım 0.14 cıktı. Ben hamilelikle ilgili şikayetleri yaşıyorum. Hatta idrar testlerinde silik çok hafif çizgi görüyorum. Adete 6-7 gün kala. Ama ertesi günü çıkmıyor, nerdeyse 3 aydır böyle oluyor. Ben tutunma sorunu yaşadığımı sanıyorum. O yüzden doktor demeden ben progesteron testi yaptırmak istedim. Doktor 3 ay boyunca klomen ve progestan kullan dedi. 1 ay kullandım klomen ama progestani kullanamadim. Geçen ay normal tahlil yaptırdım. Karaciğer kan testim bozuk cıktı. Doktor ilaç kullanma bu sürede dedi. Ilaç kullanmasak olmuyor kullansak olmuyor.

Back
X