Cnm bende iki defa kimyasal yaşadım. Progesterona Hiç baktırmamıştım. Geçen ay baktırdım 6.35 çıktı. Dr yumurtlamamışsın dedi moralim çok bozuldu ya. Ki her ay nerdeyse yumurta takibi yaptırıyorum Dr yumurtan büyük güzel çatlamış vs diyordu. Kafam çok karıştı. 3.5 senedir uğraş veriyoruz daha yeni bi Dr adetin 21. Günü progesteron testi yaptır demeyi akıl etti. Pırtılaşma testim de sadece bi genimde MTHFR C677T pırtılaşma var yani heterezigot oda gebelikle alakalı bi gen değil dendi ama yine de ecopirin 150 mg , zinco, b 12 , inafolic combi kullanıyorum. Adete 10 gün kala da clexane 0.4 mg iğne yap dedi. Testte olmayan ama küçük tıkanıklıklar söz konusu olabilir dedi. Tabi bunları yumurtamın çatladığını sanarak söyledi şimdi yumurta da çatlamayınca acaba kimyasallarımın sebebi yumurta kalitesizliğinden mi yadagebe kalamayışım bundan mı kaynaklı diye düşünmeye başladım ?????? Çok zor gebe kalıyorum. Rahim filmi de çektirmiş 2.5 yıl önce tüpler açık sadece arcuate uterus yani rahimim 1 cm kadar eğik dediler oda sorun teşkil etmez dediler. Bu ay klomen kullandım ovitrellee çatlatma iğnesi yaptırdım bakalım progesteron kaç çıkacak.... prednol 16 mg da kullanmaya başladım. Bağışıklık sebep ise baskılanmak için.