Test için çok erken evet yumurtlama olmuş gözüküyorKlomene başladım ve 2yumurtam gelişmiş günlerimi degerlndrdim kizlar dün progesteronna bakıldı 12.60 çıktı yumurtlama olmusmu bide birkaç belirtilerimde var adetede 10gun var erkenmi test için yoksa beklemem gerekirmi
Ozamam belirti olmasında çok erken dimiTest için çok erken evet yumurtlama olmuş gözüküyor
Evet çok erken adet gecikmesi durumunda test yapın çünkü adet belirtisi ve gebelik belirtileri birbirne benzerOzamam belirti olmasında çok erken dimi
Anladım sağolunEvet çok erken adet gecikmesi durumunda test yapın çünkü adet belirtisi ve gebelik belirtileri birbirne benzer
10-20 arası yumurtlama ve çatlama olmuş demek. Eğer başka sorun yok ise gebelik yüksek ihtimal. Benim dde 19.55 çıktı beklemedeyimKlomene başladım ve 2yumurtam gelişmiş günlerimi degerlndrdim kizlar dün progesteronna bakıldı 12.60 çıktı yumurtlama olmusmu bide birkaç belirtilerimde var adetede 10gun var erkenmi test için yoksa beklemem gerekirmi
Başka sorun yok Allah'a sukur10-20 arası yumurtlama ve çatlama olmuş demek. Eğer başka sorun yok ise gebelik yüksek ihtimal. Benim dde 19.55 çıktı beklemedeyim
Bilac belirtilerim var karnım sis ve göğüs uçlarım aciyo goguslerimde dolgunluk var okdr bu değerin normal çıkması yumurtlama olduğu anlamına gelir sadece yoksa gebelik açısından da poztf etkisi varmı yani tutma ihtimalinnBaşka sorun yok Allah'a sukur
Benim bildiğim kadarıyla başarılı bir yumurtlama ve çatlama olmuş ama döllendiği şüpheli kısım. Rahim duvarı kalınlığını falan biliyor musun elinde başka sonuç var mı?Bilac belirtilerim var karnım sis ve göğüs uçlarım aciyo goguslerimde dolgunluk var okdr bu değerin normal çıkması yumurtlama olduğu anlamına gelir sadece yoksa gebelik açısından da poztf etkisi varmı yani tutma ihtimalinn
Size tavsiyem test vermek yerine madem yumurtayi ultrasonda takip ediyorsunuz çatladiğini da gordukden sonra birakin. Ben ikizlere hamileyken progesteronum 1.2di. Diyil yumurtlama hamilelik olma ihtimali bile çok zor bir rakamdi. En iyisi çatladiğini gorun ultrasondaKlomene başladım ve 2yumurtam gelişmiş günlerimi degerlndrdim kizlar dün progesteronna bakıldı 12.60 çıktı yumurtlama olmusmu bide birkaç belirtilerimde var adetede 10gun var erkenmi test için yoksa beklemem gerekirmi
Öyle oldu zaten evde kendim yapmadım ultrasonda doktor soylediSize tavsiyem test vermek yerine madem yumurtayi ultrasonda takip ediyorsunuz çatladiğini da gordukden sonra birakin. Ben ikizlere hamileyken progesteronum 1.2di. Diyil yumurtlama hamilelik olma ihtimali bile çok zor bir rakamdi. En iyisi çatladiğini gorun ultrasonda
Hyr soylemediler malesef ignese verilmedi kendi catlar dedi 1 hafta degrlendrdim okdrBenim bildiğim kadarıyla başarılı bir yumurtlama ve çatlama olmuş ama döllendiği şüpheli kısım. Rahim duvarı kalınlığını falan biliyor musun elinde başka sonuç var mı?
Haklısınız ilk defa klomen tedavi sürecine girdigim için biraz sabırsız ve heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun:)Canim bu karar detaya girerek kendini yorma şuan bunu Allahtan baska kimse bilemez yumurtan çatlamış insallab dollenmis rahmine yerleşmeye gelmiştir
Sakin ol tevekkülle bekle diger türlüsü seni cok yorar
İnşallah güzel sonuçlar alırsın hakkında hayırlısı olsunHyr soylemediler malesef ignese verilmedi kendi catlar dedi 1 hafta degrlendrdim okdr
Amin tesekkurlerİnşallah güzel sonuçlar alırsın hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?