Arkadaşlar merhaba 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay ovulasyon testi ile takip ettim adetin 21.günü progesteron testi yaptırdım sonuç 7,55 çıktı çok mu düşük sizce yumurtlama olmamış mı yani yardımcı olursanız sevinirim
Doktoruma attım da sonucu çatlamamış yada belki geç çatlamış olabilir dedi. Moralim bozuldu bu ay da olmadı anlayacağın3 ve üzeri yumurtlamanin sağlıklı bir şekilde olduğunu catladigini soler keşke benimde böle değerim olsamaşallah size umarım sağlıklı sonuçlarımız olur
Doktoruma attım da sonucu çatlamamış yada belki geç çatlamış olabilir dedi. Moralim bozuldu bu ay da olmadı anlayacağın
Bende Ebru hanımın testleri ile takip etmiştim zaten. İnşallah dediğin gibidir canım hayırlısı olsun hepimiz için sende umarım önce yüksek değeri ardından gebelik haberini alırsın inşallahHayır ya bir gebenin günlüğü instagramda ebru hanım var senin değerin iyi 3un üzerinde çatlamış demektir progesteron iyi senin doktor 10 üzeri beklemiş tir herkes 10 üzeri görmüyor insandan dediğim ebru hanımın dinle 3 üzeri diyor inşallah bu ay bende yüksek görürüm
Benim 23 cıkmıştı doğru oran kaç olmalı bende bilmiyorum ama dr iyi dediArkadaşlar merhaba 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay ovulasyon testi ile takip ettim adetin 21.günü progesteron testi yaptırdım sonuç 7,55 çıktı çok mu düşük sizce yumurtlama olmamış mı yani yardımcı olursanız sevinirim
Nasıl yanı birde adetliyken mi bakmak istiyor doktor benımde 23 çıktı oyu dedi yumurtluyorsunMerhabalar biz de 10 aydır çocuk istiyoruz doktor benden de 21. Gününde progesteron istedi ve 24.34 çıktı fazla değil mi sizce? Ya da yumurta dollenmiş olabilir mi acaba doktor adet gecikmeni bı görelim dedi ama daha 6 gün var adetime?
Sonuç ne canım adet oldun muMerhabalar biz de 10 aydır çocuk istiyoruz doktor benden de 21. Gününde progesteron istedi ve 24.34 çıktı fazla değil mi sizce? Ya da yumurta dollenmiş olabilir mi acaba doktor adet gecikmeni bı görelim dedi ama daha 6 gün var adetime?
İyi canım zaten yumurtlaman olmuş. İnşallah hayırlısı ile gebelik haberini de alırsınBenim 23 cıkmıştı doğru oran kaç olmalı bende bilmiyorum ama dr iyi dedi
Nasıl yanı birde adetliyken mi bakmak istiyor doktor benımde 23 çıktı oyu dedi yumurtluyorsun
Hayır pazartesi günü olmam lazım da inşallah olmamSonuç ne canım adet oldun mu
Gebelikte progesteron yüksek oluyormuş ben de bir umut acaba hamile olabilir miyim diye düşündüm de bakalım.Benim 23 cıkmıştı doğru oran kaç olmalı bende bilmiyorum ama dr iyi dedi
1 tüpKızlar bu test için sizden kaç tüp kan aldılar ?
inşallah saolasın Allah razı olsun bu duaya ihtiyacım varİyi canım zaten yumurtlaman olmuş. İnşallah hayırlısı ile gebelik haberini de alırsın
Amin canım hayırlısı tabiki her zaman ne kadar umutsuzuz desekte acaba diye hep güzel haberleri bekliyoruz işte . Rabbimden umut kesilmez bi bakmışsın ummadığın anda çiçek açmışsıninşallah saolasın Allah razı olsun bu duaya ihtiyacım vardün covid oldum şubat ayı da yattı umudumu diğer aya yüklüyorum daha regl olmadım 26 sı günüm ama bu covid beni ilaçlara boğdu dünden beri oyuzden umutsuzum hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için
Belki başka bişey için de almışlardır normalde bir tüp alıyolar sadece. Bi de e nabıza geç düşüyorBenden 2 tüp aldılar canım birde çıkmadı sonucum geç çıkan bir sonuç mu acaba
Hast hastahaneye değişir tabi
İnşallah canım inşallah Rabbim bizlere şifalar versin yüzümü de güldürsün tez zamanda inşallahAmin canım hayırlısı tabiki her zaman ne kadar umutsuzuz desekte acaba diye hep güzel haberleri bekliyoruz işte . Rabbimden umut kesilmez bi bakmışsın ummadığın anda çiçek açmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?