Beklemekte o kadar zorki 2 yıla yakın uğraşıyorum çok yoruldumMerhaba erken gebelik testleri en erken 6 gün önce yapılıyor canim ama bana sorarsan adetin gecikmesini bekle progesteron degeri kac olmali onu bilmiyorum maalesef
Amin.. ALLAH isteyen herkese nasip etsinAyni durumdayim canim Rabbim yardimcimiz olsun
Gebelikte de evet progesteron yükseliyor ama regle yakın dönemlerde de yükseldiğini biliyorum biraz. O nedenle bundan emin olmak için hcg baktırmak en sağlıklısı :)Merhaba arkadaşlar progesteron. Değerim 25.9 gebelik varmıdır sizce bel ve kasık ağrım var regle 7 gün var sizce ne zman test yapmalıyım
Regle 8 gün varken bakıldıGebelikte de evet progesteron yükseliyor ama regle yakın dönemlerde de yükseldiğini biliyorum biraz. O nedenle bundan emin olmak için hcg baktırmak en sağlıklısı :)
Bana güzel bir değer gibi geldi öyleyse umarım vardırRegle 8 gün varken bakıldı
Amin.. dua edin bana lütfenBana güzel bir değer gibi geldi öyleyse umarım vardır
Merhaba arkadaşlar progesteron. Değerim 25.9 gebelik varmıdır sizce bel ve kasık ağrım var regle 7 gün var sizce ne zman test yapmalıyım