• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron

dchdch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar merhaba cevaplarınıza ihtiyacım var ilk betam 576 2. Betam 1370 geldi sonra beta baktırmadım 3 gün sonra gittiğimde vajinalden keseyi gördük ama Progesteronum çok düşğk çıktı 4,12 kesin düşük mü yaparım benim gibi olup sağlıklı devam eden gebelikler varmı 🙏 duphasyon başladım günde 3 defa lütfen bilgisi olan cevap versin 🙏

Merhaba benim de benzer bir sürecim var şu an henüz kese görünmedi, 5. Haftadayım ve betam 830 Progesteron ise 5’ten 3’e düştü. Doktor da kese görünmeden takviye veremem dedi. Öncesinde dört düşüğüm var.

kesim düsük olur demek değil. eğer kanama veya ağrınız yoksa umut vardır. sık takip önemli. beta değeri artışı güzel. progestan ile destekliyorsunuz. insallah sağlıklı devam eder

kesim düsük olur demek değil. eğer kanama veya ağrınız yoksa umut vardır. sık takip önemli. beta değeri artışı güzel. progestan ile destekliyorsunuz. insallah sağlıklı devam eder
Merhaba benim reglideb 3 gün önce betam 31 çıktı 2 gün sonra 105 ben de dış gebelik Veya kimyasal olur diye korkuyorum doktor kese görünmez dediği için usg ile bakmadı kanama ağrı belirti yok sadece sık idrara çıkıyorum normal mi durumum

Merhaba benim reglideb 3 gün önce betam 31 çıktı 2 gün sonra 105 ben de dış gebelik Veya kimyasal olur diye korkuyorum doktor kese görünmez dediği için usg ile bakmadı kanama ağrı belirti yok sadece sık idrara çıkıyorum normal mi durumum
çok normal. kese 1500+ de görünür genelde. stres yapmayın

Benim dokuz çıkıyordu 5. Haftam da . Lekelenmemde vardı rahim dokusu iyi beslenemiyor dedi doktorum hemen hem günde 2 fitil hem de iğne verdi. Susn 23. Haftadayim

Back
X