- 7 Nisan 2025
- 134
- 10
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
Aşılama yaptırdım doktor progeston verdi göbekten vuruyorum ama iğnesi kalın ve acıtıyor kullanan var mı başka bu şekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece bu var tek iğne ucu var,gonal f kullandım aşılamadan önce ama o acıtmıyordu bunun iğnesi daha kalım cok acıtıyor
Aynı iğne ucu ile hem ilacı çekip hem de uygulama yaprsanız ucu körelip acıtıyor. Bunu bana bir hemşire söylemişti. Gerçekten de dikkat ettim, aynen dediği gibi oluyor. İlacı çektikten sonra ucu değiştirmenizi öneririm.Sadece bu var tek iğne ucu var,gonal f kullandım aşılamadan önce ama o acıtmıyordu bunun iğnesi daha kalım cok acıtıyor
Zaten iğne ucuyla ilaç çekilmiyor ki mübarek iğne 2 cm ilaç 4 cm iğne ilacın dibine kadar girmediğinden cekilmiyor,normal enjektör aldım onunla cekiyorum sonra o enjektöre ince iğneyi takıyorumAynı iğne ucu ile hem ilacı çekip hem de uygulama yaprsanız ucu körelip acıtıyor. Bunu bana bir hemşire söylemişti. Gerçekten de dikkat ettim, aynen dediği gibi oluyor. İlacı çektikten sonra ucu değiştirmenizi öneririm.
O zaman acı eşiğiniz biraz düşük olabilir. Ben de mesela o ampulü kırmaya çalışırken aşırı gerilip sinirleniyorum. İğneyi batırınca sinirden acı filan hissetmiyorum.Zaten iğne ucuyla ilaç çekilmiyor ki mübarek iğne 2 cm ilaç 4 cm iğne ilacın dibine kadar girmediğinden cekilmiyor,normal enjektör aldım onunla cekiyorum sonra o enjektöre ince iğneyi takıyorum![]()
Siz su an kullanıyor musunuz yoksa önceden mi kullandınjzO zaman acı eşiğiniz biraz düşük olabilir. Ben de mesela o ampulü kırmaya çalışırken aşırı gerilip sinirleniyorum. İğneyi batırınca sinirden acı filan hissetmiyorum.![]()
İnce ucu oluyo onun ılacı cekerken normal şırınga ıgnesıyle cekıyosunuz daha sonra ınce ucu takıp yapıyosunuz 4 aydır vuruldum ıcın ister istemez karın sertlesıp agrı yapıyoAşılama yaptırdım doktor progeston verdi göbekten vuruyorum ama iğnesi kalın ve acıtıyor kullanan var mı başka bu şekilde
Evet bizde o şekilde yapıyoruz,siz neden 4 aysıe kullanıyorsunuz tüp bebek mi aşılama mı ? Bi de günde kaç kez vuruyorsunuz acabaİnce ucu oluyo onun ılacı cekerken normal şırınga ıgnesıyle cekıyosunuz daha sonra ınce ucu takıp yapıyosunuz 4 aydır vuruldum ıcın ister istemez karın sertlesıp agrı yapıyo
Acı eşiğiniz çok düşük sanırım. Bu uç acıtmıyorSadece bu var tek iğne ucu var,gonal f kullandım aşılamadan önce ama o acıtmıyordu bunun iğnesi daha kalım cok acıtıyor
Oda olabilir gonal f e alıştım ondanda olabilir onda hiç hissetmiyordum ne güzelAcı eşiğiniz çok düşük sanırım. Bu uç acıtmıyor![]()
Tüp bebek transfer oncesı transfer sonrası derken suan hamıleyım gunde ıkıye cıkardık bakalım ne kadar kullanıcaz daha bellı degılEvet bizde o şekilde yapıyoruz,siz neden 4 aysıe kullanıyorsunuz tüp bebek mi aşılama mı ? Bi de günde kaç kez vuruyorsunuz acaba
Bende sabah aksam günde iki kes vuruyorumTüp bebek transfer oncesı transfer sonrası derken suan hamıleyım gunde ıkıye cıkardık bakalım ne kadar kullanıcaz daha bellı degıl
Evet kullanıyorum şu an. Bugün son olacak neyse ki. Opudan sonra 4 gün kullanmamı istedi doktorum. Embriyoların durumuna göre belki taze transfer yapılacağı için kullanıyorum.Siz su an kullanıyor musunuz yoksa önceden mi kullandınjz
Tüp bebek. Transfer oldum dünOda olabilir gonal f e alıştım ondanda olabilir onda hiç hissetmiyordum ne güzelsiz ne için kullanıyorsunuz aşılama sürecinde misiniz
Yaa bende dün aşılama yaptırdım,insallah sizde güzel haberler alırsınızTüp bebek. Transfer oldum dün