Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi gunler arkadaslar bn 4 gun once catlatma ignesi vuruldum. Doktor sonra 4 gun sonra progestron kullan dedi ama o sira da iliski olsun yada olmasin demedi bnm neyapmam lazim kullanallar bilgi verebilir mi?
İyi gunler arkadaslar bn 4 gun once catlatma ignesi vuruldum. Doktor sonra 4 gun sonra progestron kullan dedi ama o sira da iliski olsun yada olmasin demedi bnm neyapmam lazim kullanallar bilgi verebilir mi?
İyi gunler arkadaslar bn 4 gun once catlatma ignesi vuruldum. Doktor sonra 4 gun sonra progestron kullan dedi ama o sira da iliski olsun yada olmasin demedi bnm neyapmam lazim kullanallar
Çatlatma zamanı ilişki olduysa eger
Aradan 4 gun geçmiş zaten
Artık yumurtlama olayınız geçmiş
Normal ilişki duzenıne devam edebilirsiniz bir sıkıntı olmaz