Bugün kan testi yaptım 6 gün var negatiftiSonuca etıketleyin benı de
Tatlım yumurtlamadan 9 gün sonra kanda yukselmeye baslar hcg, cıkmaması cok normal, bi kac gun daha sabretBugün kan testi yaptım 6 gün var negatifti
Yok valla ,hastalanmadim yarın günüm 6 gün önce kanda çıkmadı.bugün markete gittim biraz ağır poşet taşıdım sanırım o an deli gibi renkli olmuş gibi hissettim. Bir de sol kasık tarafında böyle minik minik sanki içimde baloncuklar patlıyormuş gibi hissettim birkaç kez o kadar.Hissettiğim tek farklı bugüne kadar bu oldu. Ne olacak bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısınilcelll cnm tekrar test yaptın mı? Var mı gelişme
Sabah test yapsanaYok valla ,hastalanmadim yarın günüm 6 gün önce kanda çıkmadı.bugün markete gittim biraz ağır poşet taşıdım sanırım o an deli gibi renkli olmuş gibi hissettim. Bir de sol kasık tarafında böyle minik minik sanki içimde baloncuklar patlıyormuş gibi hissettim birkaç kez o kadar.Hissettiğim tek farklı bugüne kadar bu oldu. Ne olacak bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı
Davul zurna çalıp bütün ülkeye haber verebilirimHaber vermeyi de unutma
İyiki varsınız.insallah.ne olur dua etDavul zurna çalıp bütün ülkeye haber verebilirim
Davul zurna çalıp bütün ülkeye haber verebilirim
Şu an ediyorum inşallah nilcelll güzel haberi verir 1 2 saat sonra diyeİyiki varsınız.insallah.ne olur dua et
ya ben de çok merak ediyorum hadi test yap çıkacak benceİyiki varsınız.insallah.ne olur dua et
Test yaptırdınız mıİyiki varsınız.insallah.ne olur dua et
Kan testi yaptırdım beta HCG 0.4 ciktiya ben de çok merak ediyorum hadi test yap çıkacak bence
ya bukadar yüksek progesterona cok şaşırdım acıkcasıKan testi yaptırdım beta HCG 0.4 cikti
Kan testi yaptırdım beta HCG 0.4 cikti.bu nefl ll
Kısmet değilmiş demekkiya bukadar yüksek progesterona cok şaşırdım acıkcasıdemek cok kalıtelı yumurtlamıssın ama döllenememiş..
Beta. HCG 4 çıktı .bu nedemek.hamilr değilim bence.doktor adet olabilir dediŞu an ediyorum inşallah nilcelll güzel haberi verir 1 2 saat sonra diye ❤Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Kimyasal mı oldu acaba? Tekrar edelim 2 gun sonra demedi miBeta. HCG 4 çıktı .bu nedemek.hamilr değilim bence.doktor adet olabilir dedi
yok demedi,adet beklenebilir dediKimyasal mı oldu acaba? Tekrar edelim 2 gun sonra demedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?