Gebelik için 10 ve üzeri progesteron isteniyor genelde yani gebe olup daha düşük de olabilir değer o zaman ilaç veriyorlar zaten ama mesela benim reglime 4 gün kaldığında beta 118 progesteron 29 du sizdede gebelik olabilir hcg verdiniz mi kandaKızlar 1 sene önce bir düşügüm oldu 1 senedir de hamile kalamıyordum doktorumun tavsiyesiyle tüp bebek merkezine yönlendirildim gerekli testleri yaptırmak için diğer sonuclarımı yazmıyorum çünkü doktor gayet normal dedi fakat bugün bir test daha oldum adetin 21.günü Progestoron hormon testi sonucum 13.5 çıktı acaba bu ay gebe olma ihtimalim nedir bu sonuç gebelik belli eder mi araştırmalarıma göre sonuç güzel gibi ama gebelik oluşmuş mu bilemeyiz tabi 7 gün kaldı adetime acaba benim gibi olan var mı ?
Aslında vericektim ama genelde adet geçtikten sonra istiyorlar ya beta hcg bende gerek duymadım ama şimdi bir umut acaba mı diyorum birde bu ay çok umutsuzdum artık vazgeçmiştim nasip dedim akışına bırakıp hep ilişkiye girdim sadece bugün kan sonucundan sonra bazıları bu şekilde öğrenince bi merak geldi tabikide herşey allahtan hayırlısını kolaylıkla nasip etsin beklemedeyim yaniGebelik için 10 ve üzeri progesteron isteniyor genelde yani gebe olup daha düşük de olabilir değer o zaman ilaç veriyorlar zaten ama mesela benim reglime 4 gün kaldığında beta 118 progesteron 29 du sizdede gebelik olabilir hcg verdiniz mi kanda
Canım bende en beklemediğim amannn olursa olur diyip akışına bıraktığım ay hamile kaldım o yüzden bencr sizinde olabilir belirtiniz var mıAslında vericektim ama genelde adet geçtikten sonra istiyorlar ya beta hcg bende gerek duymadım ama şimdi bir umut acaba mı diyorum birde bu ay çok umutsuzdum artık vazgeçmiştim nasip dedim akışına bırakıp hep ilişkiye girdim sadece bugün kan sonucundan sonra bazıları bu şekilde öğrenince bi merak geldi tabikide herşey allahtan hayırlısını kolaylıkla nasip etsin beklemedeyim yani
Umarım öyle olmuştur acaba hala ilişkiye girsem tutma ihtimali olur mu yoksa yumurta çoktan bitmiş mi anlamadım ama artık bekleyeceğimgebelik için rahim uygun demek, sağlıklı yumurtlama olmus. insallah döllenme de olmussa gebelik oluşur
Ya belirtilerim var diyemem otomatikmen psikolojik suan herşey belirtiCanım bende en beklemediğim amannn olursa olur diyip akışına bıraktığım ay hamile kaldım o yüzden bencr sizinde olabilir belirtiniz var mı
yok canım rahim kalınlaştıysa artık yumurta catlamış demektirUmarım öyle olmuştur acaba hala ilişkiye girsem tutma ihtimali olur mu yoksa yumurta çoktan bitmiş mi anlamadım ama artık bekleyeceğim
Haklısın benim öğrenmeden tek belirtim sıcak basması ve krem gibi beyaz akıntıydjYa belirtilerim var diyemem otomatikmen psikolojik suan herşey belirtiama biraz kasıklarım ağrıyor onuda geçen gün denize girdim üşüttüm galiba onla bağlıyordum şimdi işin içine gebelik ihtimali girince herşey bebek var gibi geliyor jsjdjd
yok canım rahim kalınlaştıysa artık yumurta catlamış demektirama siz yine de girin
Yok ne yalan söyleyeyim üşürüm ben önceki gebeliğimde de üşümüştüm kasıklarım çok ağrımıştı batma oluyordu geceleri uyandıracak kadar aslında bir kaç gündür de öyleyim ama denize girdim biraz serindi üşüdüm diye düşündüm insan üşütünce de aynı oluyor çünkü o yüzden hiç aklıma gebelik gelmedi bir hafta sonra ögrenicez Allah’ın İzniyle hiç sitrese giremem 1 yılım sitresle üzüntüyle geçti zaten artık test bile almıyorumHaklısın benim öğrenmeden tek belirtim sıcak basması ve krem gibi beyaz akıntıydj
yok zaten su an gebelik ihtimali kalmadı. ben hobi olarak yine de girin demiştim kfkfjadam da uyudu şimdi uyandıramam da daha sjdjdjjd amaaaan 1 sene olmadı zaten bir geceden birşey olmaz
Siz Ahmet hocaya muayene olmuşsunuz sanırım yazınızı okudum verdiği ilaçları kullandınız mıHaklısın benim öğrenmeden tek belirtim sıcak basması ve krem gibi beyaz akıntıydj
Evet kullandım 3 ay kadar kullandım ben 4. Ayda hamile kaldım ilaçlar kaliteli yumurtlamaya yardımcı oluyor birde benim adetlerimi çok düzene sokmuştuSiz Ahmet hocaya muayene olmuşsunuz sanırım yazınızı okudum verdiği ilaçları kullandınız mı
Orasıda öyle gerçekten oldu mu da oluyor vallayok zaten su an gebelik ihtimali kalmadı. ben hobi olarak yine de girin demiştim kfkfj
öyle demeyin ayrıca. bizim de 1 yıl olmadı hatta tedavi uygulandığı ay dahi olmadı. 13.ayda reglimin ertesi günü tek bir ilişki oldu ve hamile kaldımyani ne zaman, nasıl olacağı belli olmuyor
o yüzden yılmadan devamOrasıda öyle gerçekten oldu mu da oluyor valla
Buralardayımo yüzden yılmadan devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?