8 ve üstü gebelik şansını artırıyormuş inşallah vardırMerhaba adetin 21. Günü progestoron değerim 17.5 çıktı gebelik olma ihtimali var mı?
Rgle 5 gün var ne zman tets yapsam acaba8 ve üstü gebelik şansını artırıyormuş inşallah vardır
Adete 4 gün kala progestonum 28 betam 118 çıkmıştı hamile olabilirsiniz şuan test yapsanız çıkarMerhaba adetin 21. Günü progestoron değerim 17.5 çıktı gebelik olma ihtimali var mı?
Ben yumurtlamadan 6 gun sonra yaptirdim 7.9 cikti, 4 gun sonra beta 40 ile gebeligimi öğrendim. Sonra progesteron 13.9 olmustu bat gunumden iki gun once. Kanamam yok asiri kramp agri yok. Doktora sorucam bende yine ama 10 ustu gebelik ilk donemde normal yazıyor internette.Merhaba adetin 21. Günü progestoron değerim 17.5 çıktı gebelik olma ihtimali var mı?
Söylediklerin ümit oldu inş bende gebeyimdirBen yumurtlamadan 6 gun sonra yaptirdim 7.9 cikti, 4 gun sonra beta 40 ile gebeligimi öğrendim. Sonra progesteron 13.9 olmustu bat gunumden iki gun once. Kanamam yok asiri kramp agri yok. Doktora sorucam bende yine ama 10 ustu gebelik ilk donemde normal yazıyor internette.
Progesteron iyi yumurtlama olup olmadigi rahmin hazirlanip hazirlanmadigini gosteriyor aslında yuksek olmasi gebelik icin iyi yer oluşuyor demek ama dollenme olmazsa ise yaramiyor, bana boyle acikladi doktorum.
İnşallah gebelik vardır sizinde
Bende kese gormeyi bekliyorum
İnşallah canim Allah ol derse oluyor, senin progesteron degerin de gayet iyi, rahmin guzel hazirlanmis bence ihtimali varS
Söylediklerin ümit oldu inş bende gebeyimdir
Eşimde sıkıntı var ondan pek ümidim yokİnşallah canim Allah ol derse oluyor, senin progesteron degerin de gayet iyi, rahmin guzel hazirlanmis bence ihtimali var
Yarın sbah yapıcam inş test çıkar dua edinAdete 4 gün kala progestonum 28 betam 118 çıkmıştı hamile olabilirsiniz şuan test yapsanız çıkar
OlabilirMerhaba adetin 21. Günü progestoron değerim 17.5 çıktı gebelik olma ihtimali var mı?
Ne sorunu var takviye verdimi doktorEşimde sıkıntı var ondan pek ümidim yok
Hayır vermedi varikosel varNe sorunu var takviye verdimi doktor
Benim esime de hafif duzeyde var demişti doktor ama bebege engel degil demisti sperm testi verdi mi?Hayır vermedi varikosel var
Eşimde işe yaradı mı pekiBenim esime de hafif duzeyde var demişti doktor ama bebege engel degil demisti sperm testi verdi mi?
Proxeed plus kullanmisti esim pek duzenli kullanmadi ama doktora danisip esiniz de kullanir belki
Yani pek duzenli kullanmadi, ama bende pcos vardi ona doktor bebege engel durum yok demişti, ben yuruyus d vitamini omega inostotol vs aldim kilo verdim oyle oldu bence bizimEşimde işe yaradı mı peki
Önemli olan sperm sayısı ve hızı . Hızı kaç çıktıHayır vermedi varikosel var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?