Y ylmzftm Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2022 61 13 3 27 29 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ylmzftm #1 Merhaba. Yumurtlama günümden 7 gün geçti ve progestron değerim 16.31 çıktı. Bu değer ne anlam ifade ediyor? Gebelik mümkün olabilir mi?
Merhaba. Yumurtlama günümden 7 gün geçti ve progestron değerim 16.31 çıktı. Bu değer ne anlam ifade ediyor? Gebelik mümkün olabilir mi?
B Busracn20 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2022 4 0 1 32 29 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ylmzftm #2 ylmzftm .!.: Merhaba. Yumurtlama günümden 7 gün geçti ve progestron değerim 16.31 çıktı. Bu değer ne anlam ifade ediyor? Gebelik mümkün olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet gebelik olur 10nün üstü çok iyi diyor doktorlar
ylmzftm .!.: Merhaba. Yumurtlama günümden 7 gün geçti ve progestron değerim 16.31 çıktı. Bu değer ne anlam ifade ediyor? Gebelik mümkün olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet gebelik olur 10nün üstü çok iyi diyor doktorlar
Y ylmzftm Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2022 61 13 3 27 29 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ylmzftm #3 Busracn20 .!.: Evet gebelik olur 10nün üstü çok iyi diyor doktorlar Genişletmek için tıkla... Bu test gebeliğin olup olmadığını belli eder mi?
Busracn20 .!.: Evet gebelik olur 10nün üstü çok iyi diyor doktorlar Genişletmek için tıkla... Bu test gebeliğin olup olmadığını belli eder mi?
B Busracn20 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2022 4 0 1 32 31 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ylmzftm #4 ylmzftm .!.: Bu test gebeliğin olup olmadığını belli eder mi? Genişletmek için tıkla... Bende yaptırmıştım doktora şu çıktı diye haber verdim şuan hamilelik olabilir mi diye sordum bundan belli olmaz demişti en iyisi adet gününü beklemen canım sonucun çok iyi benim 9.24 çıkmıştı 10nun üstünde olması daha iyiymiş
ylmzftm .!.: Bu test gebeliğin olup olmadığını belli eder mi? Genişletmek için tıkla... Bende yaptırmıştım doktora şu çıktı diye haber verdim şuan hamilelik olabilir mi diye sordum bundan belli olmaz demişti en iyisi adet gününü beklemen canım sonucun çok iyi benim 9.24 çıkmıştı 10nun üstünde olması daha iyiymiş