Progestron düşüklüğü

Cocukhasreti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
117
84
28
Beta değerlerim;
16 Şubat 64
18 Şubat 111
19 Şubat 164
Hafif kasık ağrım vardı ve progesteron değerim 3,6 çıktı doktor progestron iğnesi ve hapını verdi. Değerim düzene girer mi aynı durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi acaba

İlk gebeliğimde aynısını yaşadım düşük yaptım progestronum 2,9 çıkmıştı

Canim benim beklenen adet gunjmde 1.2di progesteron hcg ise 541. Şu an 7 haftamdayim sorunum yok. Hafif lekelenmelerim var o da hematom varmis rahimde. Igne fitille doktor hallolucak dedi.

Canim benim beklenen adet gunjmde 1.2di progesteron hcg ise 541. Şu an 7 haftamdayim sorunum yok. Hafif lekelenmelerim var o da hematom varmis rahimde. Igne fitille doktor hallolucak dedi.
İnşallah iğne ve hapa başladım bir kere düşük yaşadım o yüzden korkuyorum. Teşekkür ederim cevabınız için

Canm benmde ilk gebeliğimde bu tarz değerlerdi ama benm hcg biraz daha yuksekti ve kahva kanamam vardı progesteron da duşuktu dış gebelik oldu

Canm benmde ilk gebeliğimde bu tarz değerlerdi ama benm hcg biraz daha yuksekti ve kahva kanamam vardı progesteron da duşuktu dış gebelik oldu
Benim de beta düşüşüm başladı ilk dış gebelik yaşamıştım bu da sanırım öyle olacak. Ctesi günü 2 kere yoğun kan geldi başka da gelen kanamam olmadı. Ara ara kahverengi lekelenmem oluyor. Bu hafta doktora gideceğim umarım dış gebelikteki süreci yaşamam

İnşallah canım inşallah tüplerıne baktırmış mıydın ilk dış gebelik ten once veya sonra

Doktorum ultrason ile bakmıştı sorun yok demişti ama tüpler kapalı mı diye anestezi altında işlem yapılmadı
Anladım canm gerçi dış gebelıgın tek sebebi tüplerın kaplı olması değikmiş ilk gebelıklerde olabiliyormuş ve başka bir sürü sebebi varmış ben rahım filmi çektirdim bi sıkıntı çıkmadıgı halde dış gebelik geçirdim

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklısından isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…