progestron kullananlar acil bakar mısınız??

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
kızlar dün gece kanamam olmuştu kahverengi aıntılarım baya gelmeye baslmıstı bugün doktora gttım bebekte herhangi bi sorun olmadıgını progestron kullanmamı önerdi eve ama şimdide pıhtı pıhtı bişiler geliyor. dotoru aradım bunun ilactan kaynaklandığını söyledi??öyle mi kızlar pıhtı ya neden olur mu bu ilaçç??

kızlar dün gece kanamam olmuştu kahverengi aıntılarım baya gelmeye baslmıstı bugün doktora gttım bebekte herhangi bi sorun olmadıgını progestron kullanmamı önerdi eve ama şimdide pıhtı pıhtı bişiler geliyor. dotoru aradım bunun ilactan kaynaklandığını söyledi??öyle mi kızlar pıhtı ya neden olur mu bu ilaçç??
Canım hayırlı olsun öncelikle progestan bende kullandım kahverengi lekelenmeler dolayı ara ara geldi bendede sen ilacı aksatmadan kullan ve dinlen canım ilaç zaten halsizlik yapıyor bana öyle olmuştu içini ferah tut senin zamanlarında genellikle kullanılan bir ilaç

Canım ben de progestan kullanıyorum ve hep yatıyorum umarım bu dönemi atlatiriz sağ salim

Hayirlisi olsun we gecmis olsun umarim kanaman gecmistir bende kullandim o ilaci ama ilaci kullanmaya basladiktan sonra kesti kanamayi

Hayirlisi olsun we gecmis olsun umarim kanaman gecmistir bende kullandim o ilaci ama ilaci kullanmaya basladiktan sonra kesti kanamayi
Hemen kullanır kullanmaz mı gectı ben dün bitane içtim ama pıhtı pıhtı küçük seyler geldi düşük mü yapıyorum acaba bu arada ben iğne de yaptırmıStım dün ins kesilir bakalım

Cok gecmıs olsun canım ins atlatırız. Senden de mi kan geldi ?
Sağol canım yok bende sadece kahverengi akinti oldu bi de küçük bir pıhtı geldi çok korktum doktora gittim keseye gördük çok şükür ama progestan kullanmamı söyledi doktorum 2 hafta kadar ilaç içerken küçük küçük pıhtılar gelebilir dedi sen de dikkat et kendine ve kafana da çok takma kötü etkileme bebisini ☺

Sağol canım yok bende sadece kahverengi akinti oldu bi de küçük bir pıhtı geldi çok korktum doktora gittim keseye gördük çok şükür ama progestan kullanmamı söyledi doktorum 2 hafta kadar ilaç içerken küçük küçük pıhtılar gelebilir dedi sen de dikkat et kendine ve kafana da çok takma kötü etkileme bebisini ☺
. Peki kahverengi akıntıların geçtimi ? Geçtiyse kaç günde ? Cok soru soruyorum ama endişeliyim :(

kanaman kirmiziya donmediyse ve artmadiysa korkma
surekli yat hatta ayaklarini biraz yuksekte tut
Rabbim yardimcin olsun bebegin sana sıkı sıkı tutunsun insallah

kanaman kirmiziya donmediyse ve artmadiysa korkma
surekli yat hatta ayaklarini biraz yuksekte tut
Rabbim yardimcin olsun bebegin sana sıkı sıkı tutunsun insallah
Ins canım çok teşekkür ederim. Bi sorum olcaktı ara ara vajinam ağrıyor neden olabilir sence bi bilgin var mı

Çok çok geçmiş olsun canım ins gecer tamamen bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. Sen kalp atışlarını duymuşumdun
İnşallah canım ben cuma gittim keseye gördük 2 hafta sonra da kalp atışları için gel dedi bu arada vajinada sanci oldu bende de normal bence çok kendini dinleme

Çok çok geçmiş olsun canım ins gecer tamamen bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. Sen kalp atışlarını duymuşumdun
Bir de sende mide bulantısı başladı mı bende henüz yok sadece mide yanması var ona takılıyor benim de kafam

Back
X