progestron kullananlar acil bakar mısınız??

Canım sen kalp atışlarını duymuş muydun? Istersen hemen doktora git ben bugün öğleden sonra gidicem bu lekeler cok canımı sıkmaya basladı
Sen doktordan gelince haber etmeyi unutma meraktan bırakma bizi inşallah birsey yoktur Allah yardımcımız olsun :)

Sen doktordan gelince haber etmeyi unutma meraktan bırakma bizi inşallah birsey yoktur Allah yardımcımız olsun :)
Canım geldim doktordan bebekte bişi yok ama düşük tehliken var dedı bunu neye göre söyledi anlamadım o an sormakta aklıma gelmedi. Bana iğne verdi yine progesteron onu yaptır. Ilac yüzde 10 etkili iğneye devam et dedı bende bugün yaptırdım iğneyi evdeyim şimdi ama hala geliyo çamur kıvamında artık günlük ped kullanmaya basladım :(

Canım geldim doktordan bebekte bişi yok ama düşük tehliken var dedı bunu neye göre söyledi anlamadım o an sormakta aklıma gelmedi. Bana iğne verdi yine progesteron onu yaptır. Ilac yüzde 10 etkili iğneye devam et dedı bende bugün yaptırdım iğneyi evdeyim şimdi ama hala geliyo çamur kıvamında artık günlük ped kullanmaya basladım :KK43:
Çok geçmiş olsun kendine iyi bak ki hemen duzelsin ne kadar kullanacakmissin iğneyi?

Çok geçmiş olsun kendine iyi bak ki hemen duzelsin ne kadar kullanacakmissin iğneyi?
Çok teşekkür ederim canım dinleniyorum zaten 1.5 haftadır yatıyorum saolsun her işi eşim yapıo. 5 günlük vermiş canım. Senin de iyi haberlerini bekliyorum bişi olmasın bebişlerimize

Çok teşekkür ederim canım dinleniyorum zaten 1.5 haftadır yatıyorum saolsun her işi eşim yapıo. 5 günlük vermiş canım. Senin de iyi haberlerini bekliyorum bişi olmasın bebişlerimize
Canım aynen de yatıyorum eşim sağolsun hiç kaldırmiyor inşallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza haberleselim :)

Selam kızlar ben de sata göre 5 haftalık hamileyim 2 gündür kahve rengi lekelenme var korktum dr a gittim yerleşme olabilir endişelenme böyle şeyler olabilir dedi. Yine de tedbir amaçlı progestan hap verdi günde 3 kere içicem. Bir kimyaal gebelik yaşadım inşallah bu sefer bir sorun olmaz bebeğim sağlıkla büyür.. İnşallah şu akıntı biran önce kesilir gördükçe sinirlerim bozuluyor.. Allah hepimizin bebeklerini korusun bize bağışlasın.

Canım nasılsın dün senin randevun vardı nasıl gectı
Canım misafirim var çok giremedim internete çok şükür kalp atışlarını duydum bugün tam 7 haftalık oldu ultrason tarihine göre :) ama progestan devam bir ay daha sen nasılsın?

Canım misafirim var çok giremedim internete çok şükür kalp atışlarını duydum bugün tam 7 haftalık oldu ultrason tarihine göre :) ama progestan devam bir ay daha sen nasılsın?
merhaba bi şey sorcaktım bende de 1 haftadır kahverengi lekelenme görüyorum sizin lekelenmeniz ne kdar sürdü ağrınız var mıydı

Canım benim de senin gibi oldu kesildi ama tekrar dün yine basladı bilmiyorum neden böyle oluyor. Durumun bence geç döllenmeden kaynaklanıyor korkulacak bişi değil ama doktorlar her ihtimale karşı kontrol altına almak istemiştir
Olabilir canım yarın kontrolüm var herşey belli olacak bakalım :)

merhaba bi şey sorcaktım bende de 1 haftadır kahverengi lekelenme görüyorum sizin lekelenmeniz ne kdar sürdü ağrınız var mıydı
Bende lekelenme çok olmadı aslında sadece bir kere o da hemen geçti ilacı içince bence ihmal etmeyin doktorunuza danışın

Bende lekelenme çok olmadı aslında sadece bir kere o da hemen geçti ilacı içince bence ihmal etmeyin doktorunuza danışın
Doktorumâ gittim keseyi gördük progestan jkullanıyorum lekelenme başladığından beri bugün kasıklarim ağrıyo biraz o yüzden tedirgin oldum Size sorayım dedim

Doktorumâ gittim keseyi gördük progestan jkullanıyorum lekelenme başladığından beri bugün kasıklarim ağrıyo biraz o yüzden tedirgin oldum Size sorayım dedim
Tedirgin olma o zaman arada kasık ağrısı olur bende de oluyor ara ara kendine yer yapıyordur bebişin ;) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Geçti canım 5 gündür içiyorum yeni yeni geçti yalnız ilaç bende kabızlık yaptı
Ben de kullanıyorum ilacı ama ne için olduğunu bilmeden içiyordum meğer düşük tehdidi içinmiş benim de akıntım var ama senin ki gibi kahve yada kan gibi değil benim yeşilimsi bi akıntım var buna karşı ne yapılabilir hiç bilmiyorum aynı şekilde ben de kabızlık yaşıyorum sen yazınca ilaçtan olabileceği geldi aklıma :)

kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var :) adet olduğumdan beri pkoluyum diyebilirim. 5 aylık evliyim ve 2.5 aydır adet olmadım bu surede yaptığım tüm kan ve idrar testlerim negatif çıktı. Dr gittim bana adet olmam içim progestron 200 mg verdi 10 gun boyunca 1 adet kullan ve adet olmayı bekle dedi bu arada glifro 1000mgr 1 adet kullanıyorum bugun5. gunum ve adet olmadım :( stresten çıldırcam adet olacağıma dair hiç bir belirti de yok kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi? ortalama 7-10 gun içinde hasta olunur diyor ama ??

Merhabalar kızlar lütfen yardımcı olun nisan 28 de catlatma iğnesi oldum sol tafaimda iki tane yumurta oluştu sonra ağrıların odlu doktora gittim doktor catlamamis dedi yumurtan maalesef dedi eşimin baskısıyla başka doktora gittim oda baktı bazen nadirde olsa yumurtlama gerçekleştikten sonra kiste dönüşebiliyor dedi ve progesteron testi istedi 28 çıktı doktor çok iyi dedi sizce kistin etkisi varmıdır bu sonuç nee doktor paArteisye kadar adet olmazsan gel dedi lutfen yardımcı olun sol tarafimda kist var iki tane

Back
X