Program sayısı

sweetgirlcandy

Özlerden sweet 😂
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Ağustos 2013
38.230
128.031
798
Hanımlar yaza nişanlanmayı düşünüyoruz Allah izin verirse. Beyaz eşyayı da hemen alıp borcunu ödemek istiyoruz. 1 sene önceden almak sıkıntı mı? Bir de bulaşık makinesi ve çamaşır makinesinde çok programa gerek var mı? Kullanılıyor mu hepsi?

Canim benim 4 programli bulasik makinem var altus isimi goruyor kisa prg yok ona gerek duymadim gece calistiriyorum zaten ama camasir makinesi icin ayni seyi soyleyemem farkli prg ihtiyaac duyarsin camasirlar hasas bende ona gore aldim şoyle yorgan nevresim yikayabilecegim 10 kg A +++ hotpoint kullaniyorum memnunum tavsiye ederim :KK54::21:

Canim benim 4 programli bulasik makinem var altus isimi goruyor kisa prg yok ona gerek duymadim gece calistiriyorum zaten ama camasir makinesi icin ayni seyi soyleyemem farkli prg ihtiyaac duyarsin camasirlar hasas bende ona gore aldim şoyle yorgan nevresim yikayabilecegim 10 kg A +++ hotpoint kullaniyorum memnunum tavsiye ederim :KK54::21:
Bende bulaşık makinesini 4 programdan fazlasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Çamaşır makinesini pek bilmiyorum neler olmalı kesinlikle falan. 8 kg düşünmüştüm bende yeterli olur diye. Bizim hotpoint pek güzel çıkmadı memnun değiliz aslında. Bosch düşünüyorum bende

Hotpoint Aqualtis olani ben tek geciyorum arkadasimada benim tavsiyemle aldirdim :-) 8 kg yeterli olur ben herseyi yikarim fantazisyle buyuk almistim:KK51:
Bosch u kuzenim kullaniyor hepsi bosch bi sorun duymadım kullanmaya bagli olarak istege bagli olarak degisebilir cok modeli var cunki:KK22:

Back
X