silamcım merhaba canım tedaviyemi başladın hayırlı olsun bende 1 ay içinde başlıyorum inşallah sen ben hepimiz sorunsuz anne oluruz
iğne konusuna gelince canım progneyx iğne diğer iğnelere benzemiyor sen bakma internette yapanlara ben 3 tedavimdede bu iğneği kullandım ve başkası yaptığı halde bile zor oluyor iğne enjektörden deriye bile zor gidiyor zor yayılıyor sonrasında ağrı çok oluyor ben bir tedavimde hep ağrılardan çok ağlamıştım popomun her tarafı mosmor olmuştu gece bile uyuyamıyordum herzaman aynı şekilde ağırmıyor ama genelde ağrısını hissediyorsun
kendi kendine yapmaya çalışsan enjekte ederken çok zor olur ve problem yaşarsın en iyisi bir sağlıkçıya yaptırmak canım
ben 14 yıllık laboratuvar teknisyeniyim binlerce kişiden kan aldım iğne yaptım kendi damarımdan kan alacak kadarda cesaretliyim ve defalarca kan aldım kendimden ama buna rağmen kendime iğne yapmayı düşünmedim hem bu iğne zor yapılır hemde hangi iğne olursa olsun riskli bir durum doğru yere yapılmazsa kılcal damara denk gelip enfeksiyona bile neden olabilir
orda zor olacağını biliyorum ama sen hastaneye git yada bir sağlıkçıya yaptır olurmu canım