• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progynex iğne kullananlar

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
206
43
İstanbul
Merhaba kıslar doktorum bu iğneyi verdı bana salı gunu transferım olucak yalnız demın ıgne yaptırmaya gıttıgımde hemsıre bana bunun daha yuksek dozu var dedi, benım oldugum 50 lik gunde 2 kere olman lazım dedi doktorda 1 kere olucaksın dedi gunde kafam karıstı kıslar kullanan varmı bu ıgneyı sız kac dozluk yapıyorsunuz

canım günde bir kez 50 lik vuruluyordum ama ben vurulduktan sonra olan ağrısına fazla dayanamadım jelini istedim o 90 lık progesteron içeriyor.

ben jel ıstemedım iğne verdi doktorumda ozaman bı sorun yok dimi 50 lik normal gunde 1 kere saol canım cvp ın ıcın

Merhaba kıslar doktorum bu iğneyi verdı bana salı gunu transferım olucak yalnız demın ıgne yaptırmaya gıttıgımde hemsıre bana bunun daha yuksek dozu var dedi, benım oldugum 50 lik gunde 2 kere olman lazım dedi doktorda 1 kere olucaksın dedi gunde kafam karıstı kıslar kullanan varmı bu ıgneyı sız kac dozluk yapıyorsunuz

nazcığım transferden kaç gün önce iğneye başladın canım.

akupunktur sayfasında Toprak ta bu iğneyi kullanıyor birde ona sor canım.

dr 50lik doz verıp gunde 1 kere atılacaksın dedıyse dr nın soyledıgıne guvern.hemsırenın soyledıgı senı ılgılendırmesın canım..

canım bende progynex 50mg olan igne yi yumurta toplama işlemindenn 1 gün sonra 2 ampul olmak üzere günlük vurunuyorum..31 temmuzda belli olacak.inşş pozitif sonuç alanlardan oluruz...naz canım sen 50 lik olan igneyi 2 ampul olarak mı vurunuyosun..

ıhsallah hayırlı haberler alırsın canım
ben 1 doz vurduruyorum canım salı gunu yıne sorucam doktoruma kafam karıstıya

Nazcım senin de bebişlerine kavuşmana az kalmış.Ben senden çok umutluyum.ınşallah bebişin ilk seferde gelecek.ığneye gelince ben transferden 5 gün önce tek doz olarak başladım, transferden sonra doktorum 2 ampul verdi ve 2 ampulü 1 seferde akşamları yapabileceğimi söyledi.Ve ben halen iğneye devam ediyorum.Sen de bir reçeteye bak istersen 2* 1 mi yazıyor 1*1 mi yazıyor?2*1 ise 50 lik 2 ampul vurulacaksın günde.

bende transfer öncesinden beri günde 2 ampulu bir kerede kullanıyorum 30 taneyi bitirdim hamile olduğumu öğrenince bir 30 daha verdi

bence bayağı bir 30 daha görücem gibi geliyor bana rabbim devam etmeme izin verirse

kızlar ya ağrısına nasıl dayandınız...ben oturup kalkamaz olmuştum. vurulurken sorun yok çok acımıyor ama sonrası felaketti...adım atarken yatıp kalkarken dayanamıyordum...hala acıyor iğne yerlerim desem yeri. vurulmayalı yaklaşık bir hafta olmasına rağmen...

kızlar ya ağrısına nasıl dayandınız...ben oturup kalkamaz olmuştum. vurulurken sorun yok çok acımıyor ama sonrası felaketti...adım atarken yatıp kalkarken dayanamıyordum...hala acıyor iğne yerlerim desem yeri. vurulmayalı yaklaşık bir hafta olmasına rağmen...

Benimde kalçamda yer kalmadı , oturup kalkarken acıyor bir de ben 12 hazirandan beri kullanıyorum , daha bakalım ne kadar daha kullanıcam...

Nazcım senin de bebişlerine kavuşmana az kalmış.Ben senden çok umutluyum.İnşallah bebişin ilk seferde gelecek.İğneye gelince ben transferden 5 gün önce tek doz olarak başladım, transferden sonra doktorum 2 ampul verdi ve 2 ampulü 1 seferde akşamları yapabileceğimi söyledi.Ve ben halen iğneye devam ediyorum.Sen de bir reçeteye bak istersen 2* 1 mi yazıyor 1*1 mi yazıyor?2*1 ise 50 lik 2 ampul vurulacaksın günde.

toprakcım ıhsallah canım saolasınnopuyorumnanaktan
recetede 1*1 yazıyor salı gunu gıttıgımde yıne soracagım bakalım

canım benımde çok agrım oldu bugun bıde morardı sankı bıraz ama napalım bebişler için katlanıcaz onlar yeterkı hayırla saglıkla gelsinler

Bende 1. denemede günde bir defa 2 amp.kalçadan yaptırıyordum.Şimdi ise progynex 200 tablet verdi ve günde 4 tane yutuyorum.Banada bu doz fazla geliyor ama doktor o şekilde söylediği için kullanıyorum.Sende kafana takma canım,her doktorun prosedürü vede her hasta farklı oluyor.

slm naz1982 benim transfer oldu cnm 1 ağustos test günüm inş.hayırlı sonuçlar aloırım ben iğne deil jel kullanıyorum cnm birde vitamin hapları kullanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş. benim 3 tane koydular hücreleri 8-7-7 inş.tutunmuşlardır bana senin salı günü sanırım transferin hakkında hayırlısı olsun cnm.ilk mücdeyim ben vereyim sonra arkamdan sen verirsin inş.

Back
X