Merhaba kıslar doktorum bu iğneyi verdı bana salı gunu transferım olucak yalnız demın ıgne yaptırmaya gıttıgımde hemsıre bana bunun daha yuksek dozu var dedi, benım oldugum 50 lik gunde 2 kere olman lazım dedi doktorda 1 kere olucaksın dedi gunde kafam karıstı kıslar kullanan varmı bu ıgneyı sız kac dozluk yapıyorsunuz
ben jel ıstemedım iğne verdi doktorumda ozaman bı sorun yok dimi 50 lik normal gunde 1 kere saol canım cvp ın ıcın
kızlar ya ağrısına nasıl dayandınız...ben oturup kalkamaz olmuştum. vurulurken sorun yok çok acımıyor ama sonrası felaketti...adım atarken yatıp kalkarken dayanamıyordum...hala acıyor iğne yerlerim desem yeri. vurulmayalı yaklaşık bir hafta olmasına rağmen...
Nazcım senin de bebişlerine kavuşmana az kalmış.Ben senden çok umutluyum.İnşallah bebişin ilk seferde gelecek.İğneye gelince ben transferden 5 gün önce tek doz olarak başladım, transferden sonra doktorum 2 ampul verdi ve 2 ampulü 1 seferde akşamları yapabileceğimi söyledi.Ve ben halen iğneye devam ediyorum.Sen de bir reçeteye bak istersen 2* 1 mi yazıyor 1*1 mi yazıyor?2*1 ise 50 lik 2 ampul vurulacaksın günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?