Merhaba,Kızlar, en son 15 Ağustosta regli oldum. Ekim başında doktora gittim. Cylclo-progynova verdi. Beyazları kullandım. Kahverengilere geçmedim. Henüz reglide olmadım. Daha önce bu ilacı kullananlarda nasıl oldu süreç.
( AMH düşük olduğu için çok korkuyorum. Yaş 30. AMH en son 0.76 idi)
Gündüz içtiğimde ilginç bir şekilde mide bulantısı yapıyor, akşam yemekten sonra içersem öyle olmuyor. Çok ilginç bir ilaç. Beyazlar bitti. İnşallah regli olurum da gerek kalmaz tekrar içmeme.Ben su anda kullanıyorum beyazlar bitmek üzere. Bana çok baş ağrısı yaptı açıkçası ilk günler.
Valla ben ikişer tane içiyordum bana dokundu teke düşürdü dr Allahtan. Aşırı midem bulandı. İnş ben de kullanmak zorunda kalmam daha bir de çok ödem yapıyor galiba. Hep sisim yani.Gündüz içtiğimde ilginç bir şekilde mide bulantısı yapıyor, akşam yemekten sonra içersem öyle olmuyor. Çok ilginç bir ilaç. Beyazlar bitti. İnşallah regli olurum da gerek kalmaz tekrar içmeme.
Peki regliniz oldu mu ? Benim beyazlar 2 gün önce bitti. Hala belirti yok.Valla ben ikişer tane içiyordum bana dokundu teke düşürdü dr Allahtan. Aşırı midem bulandı. İnş ben de kullanmak zorunda kalmam daha bir de çok ödem yapıyor galiba. Hep sisim yani.
Merhaba bişey sorabilir miyim? Adet düzensizliğinde bu ilacın yararı nedir progynova ismi galiba? Bende de var mesela adet düzensizliği ama Duphaston kullanıyorum. Hani ilacın farkı nedir kıyas yapmak istedim aslındaYa bende regl düzensizliği var transferin tarihini kendimiz belirleyebeilmek planlamak için başladım ama 1 hafta sonra bıraktım. Çok yan etkisi oldu bi de doğal regl olmak istedim. Benim de kafama takılıyor kaç gündür bıraktığım için hormonlar bozulur mu diye..
Yok olmadım kahverengilere yeni başladım.Peki regliniz oldu mu ? Benim beyazlar 2 gün önce bitti. Hala belirti yok.
Verilen hormonların farklı olması lazımMerhaba bişey sorabilir miyim? Adet düzensizliğinde bu ilacın yararı nedir progynova ismi galiba? Bende de var mesela adet düzensizliği ama Duphaston kullanıyorum. Hani ilacın farkı nedir kıyas yapmak istedim aslında
Beyazlar bittikten hemen sonra mı başladınız yoksa biraz beklediniz mi?Yok olmadım kahverengilere yeni başladım.
Hemen başladım.Beyazlar bittikten hemen sonra mı başladınız yoksa biraz beklediniz mi?
Ben duphastonla prognovayı beraber kullandım,progonova düzenleyici , duphaston tek başına bir adet düzenleyici değil aynı zamanda düşük önleyici, rahim kasılmalarını önlüyor ben o ay gebe kalmıştımMerhaba bişey sorabilir miyim? Adet düzensizliğinde bu ilacın yararı nedir progynova ismi galiba? Bende de var mesela adet düzensizliği ama Duphaston kullanıyorum. Hani ilacın farkı nedir kıyas yapmak istedim aslında
Doktorunuz mu öyle söyledi ? Ben de bugün başlayacağım kahverengilere.Hemen başladım.
Kahverengiler getiriyor adeti beyazlar değil beyazlar hazırlıyor gibi beyazları kullanıp yarı da kestirtseniz adet olmazsınız mutlaka kahverengileri kullanmanız gerekiyorKızlar, en son 15 Ağustosta regli oldum. Ekim başında doktora gittim. Cylclo-progynova verdi. Beyazları kullandım. Kahverengilere geçmedim. Henüz reglide olmadım. Daha önce bu ilacı kullananlarda nasıl oldu süreç.
( AMH düşük olduğu için çok korkuyorum. Yaş 30. AMH en son 0.76 idi)
Kahverengiler bittikten sonra 7-10 gün içinde geliyor beyazları kullanırkenngelmezPeki regliniz oldu mu ? Benim beyazlar 2 gün önce bitti. Hala belirti yok.
anladımKahverengiler bittikten sonra 7-10 gün içinde geliyor beyazları kullanırkenngelmez
Biliyorum canım ben yıllarıdr duphaston kullanıyorum pko kaynaklı tek iyi gelen ilaç bu şuanda. Adetimi inositol + duphastonla birlikte düzene koydum sayılır. Henüz tüp bebek tedavisi görmediğim için progynova ilacını bilmiyorum.. allah hayırlı etsin sağlıklı ömürler versin bebişeBen duphastonla prognovayı beraber kullandım,progonova düzenleyici , duphaston tek başına bir adet düzenleyici değil aynı zamanda düşük önleyici, rahim kasılmalarını önlüyor ben o ay gebe kalmıştım
Kistten dolayi adet duzensizligi yasadim. Inositol denilen ilac nedir duphastondan farki nedir acabaBiliyorum canım ben yıllarıdr duphaston kullanıyorum pko kaynaklı tek iyi gelen ilaç bu şuanda. Adetimi inositol + duphastonla birlikte düzene koydum sayılır. Henüz tüp bebek tedavisi görmediğim için progynova ilacını bilmiyorum.. allah hayırlı etsin sağlıklı ömürler versin bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?