Progynova kullananlar?

okuogren

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
196
61
13
29
Kızlar, en son 15 Ağustosta regli oldum. Ekim başında doktora gittim. Cylclo-progynova verdi. Beyazları kullandım. Kahverengilere geçmedim. Henüz reglide olmadım. Daha önce bu ilacı kullananlarda nasıl oldu süreç.
( AMH düşük olduğu için çok korkuyorum. Yaş 30. AMH en son 0.76 idi)

Ya bende regl düzensizliği var transferin tarihini kendimiz belirleyebeilmek planlamak için başladım ama 1 hafta sonra bıraktım. Çok yan etkisi oldu bi de doğal regl olmak istedim. Benim de kafama takılıyor kaç gündür bıraktığım için hormonlar bozulur mu diye..

Merhaba,

Ben histeroskopi ameliyatı sonrasında kullandım. 3 kutu beyaz, arkasından 1 kutu kahverengi şeklinde kullanımım oldu. İçmeyi bıraktıktan 5 gün sonrada regl gördüm. Herhangi olumsuz etkisi olmadı bana

Ben su anda kullanıyorum beyazlar bitmek üzere. Bana çok baş ağrısı yaptı açıkçası ilk günler.
Gündüz içtiğimde ilginç bir şekilde mide bulantısı yapıyor, akşam yemekten sonra içersem öyle olmuyor. Çok ilginç bir ilaç. Beyazlar bitti. İnşallah regli olurum da gerek kalmaz tekrar içmeme.

Gündüz içtiğimde ilginç bir şekilde mide bulantısı yapıyor, akşam yemekten sonra içersem öyle olmuyor. Çok ilginç bir ilaç. Beyazlar bitti. İnşallah regli olurum da gerek kalmaz tekrar içmeme.
Valla ben ikişer tane içiyordum bana dokundu teke düşürdü dr Allahtan. Aşırı midem bulandı. İnş ben de kullanmak zorunda kalmam daha bir de çok ödem yapıyor galiba. Hep sisim yani.

Merhaba bişey sorabilir miyim? Adet düzensizliğinde bu ilacın yararı nedir progynova ismi galiba? Bende de var mesela adet düzensizliği ama Duphaston kullanıyorum. Hani ilacın farkı nedir kıyas yapmak istedim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…