• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji PROLAKTİN 100 ÜZERİNDE OLANLAR

ssy123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
prolaktini 100 üzerinde olup düşürebilen hamile kalan var mı desteklerinize ihtiyacım var.

Benim 90 civarıydı mr istendi. Beyin mrı

ilaç vermediler mi peki düşmesi için
Vermediler çünkü son test 17 çıktı. Ben dedim ama bir yıl boyunca yüksek çıktı ilk kez düşük çıktı neden düştü onu bile bilmiyoruz dedim. Strestendir dediler hiçbir şey anlamadım. Ama mr temiz çıktı şükür. Mr da tümör var mı diye baktılar çünkü tümör varsa çok yüksek çıkarmış

benim arkadaşım da aynı durumdan muzdarip. tetkiklerini verdi, yeni çıktı. onda da düzenli regl var. hiç şaşmıyor düzeni. ama 1 yıldır olmadı gebelik.

WhatsApp Image 2026-08-12 at 10.57.43.webp

benim arkadaşım da aynı durumdan muzdarip. tetkiklerini verdi, yeni çıktı. onda da düzenli regl var. hiç şaşmıyor düzeni. ama 1 yıldır olmadı gebelik.

Eki Görüntüle 3813187
Benim de 1 yıl oldu doktor 35 yaş altı için 1 1buçuk yıl normal dedi, reglim düzenli hormon testi verdim prolaktin hariç her şey düzgün hsg çektirdim kanallar açık, doktor endokrine gitmemi söyledi orda artık ne dicekler bakalım

Back
X