prolaktin

  1. G

    HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIYORUM BU DEGERLER NORMAL MI?

    Kızlar merhaba, bugün doktora gittim reglimin 2. Gunundeyim .ama sonuç göstermeye yetişemedim. 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum bu değerler normal mi? Prolaktin fsh böyle mi olmalı Eklentiler
  2. G

    ACİLL! KIZLAR BU DEĞERLER NORMAL Mİ( Reglinin 2.günü)?

    Kızlar merhaba, bugün doktora gittim ama sonuç göstermeye yetişemedim. 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum bu değerler normal mi? Prolaktin fsh böyle mi olmalı
  3. B

    Prolaktin ilaçla düştükten sonra tekrar yükselir mi?

    Prolaktin ilaçla düştükten sonra tekrar yükselir mi?
  4. H

    Yaşadıklarım belki birilerine yardımcı olur ❤️

    Herkese merhaba, ben 28 yaşında 2 yıllık evliyim. Eşimle Fazla programlı bir hayatımız olduğu için kararlarımız şöyleydi: 2021 haziranda sigarayı bırakıcam, kadın doğuma gidip gebelik öncesi hazırlık yapacağım ve 6 ay sonra bebek çalışmalarına başlayacağız. Nitekim öyle de oldu. Fakat ilk...
  5. T

    Prolaktin yüksekliği ovulasyon

    Arkadaşlar benim süt hormonum (prolaktin) yüksek çıktı. 45 gibi bir değerdeydi, beyin mr çekildi ve diğer testlerim kontrol edildi başka bir sağlık sıkıntım olmadığı stresten kaynaklandığı söylendi. 1 ay dostinex kullandım bir hormon ilacıymış Değerim 12 ye düştü bu arada çocukda istemeye...
  6. B

    KAN TESTİ SONUÇLARI

    Arkadaşlar merhaba adetimin 2. günü kan testi verdim sonuçlardan anlayan varsa bakar mısınız şimdiden teşekkürler :) Progesteron : 1.6 Prolaktin: 22.9 FSH:4.08 Total Testosteron:23.4 Estradiol:45.025 LÜTEINLEŞTIREN HORMONLH:1.74 TSH:1.59
  7. dnmycl

    Yumurtalık kisti duphaston

    Merhaba. Bugün kontrol için kadın doğuma gittim. En son 20 gün önce gitmiştim kistim yoktu. Bu sefer sağda 3 cm kist olduğunu söyledi. Duphaston verdi. 1 hafta kullanıcam. Kullananlar var mı ? Kullanırken gebe kalınırsa bir riski var mı ? Kist varken gebelik mümkün mü hanımlar cevaplarsanız çok...
  8. B

    Gebeliğe Hazırlık Prolaktini düştükten sonra hamile kalanlar

    Merhaba kızlar benim prolaktinim şubatta 40 çıkmıştı doktor dostinex verdi 4 hafta haftada yarımşardan 2 gün kullandım yani haftada 1 tane aldım 4 hafta sonra 1’e düşmüştü. Bırakalı nerdeyse 2.5 ay olucak.Benim gibi bu durumu yaşayan daha sonra hamile kalanlar var mı acaba paylaşırsanız çok...
  9. P

    prolaktinim yüksek mi değil mi anlamadım ?

    merhabalar benim prolaktinim 40 cıktı pcosum 2 ayrı doktora gittim (aralık ayında kimyasal gebelik gecirmistim) 8 aylık evliyim. bi doktorum prolaktin icin ilac vermedi ilac vermek icin o kadar risk teskil etmiyor cok yüksek değil dedi, diğer doktorum da sana neden dostinex vermedi 20nin...
  10. A

    PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ mr

    Merhabalar, Adet düzensizliğinden dolayı doktora gittim ve prolaktin hormonum 105 çıktı. MR çektirmemi söyledi doktor. MR sonucunu bekliyorum, Bu hormonu yüksek olup daha sonra hamile kalan oldu mu? Yardımlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum :)
  11. G

    Dostinex kullanırken hamile kalan varmı ?

    1 dış gebelik geçirdim ve şuan prolaktin 46 çıktı doktorum dostinex başladı. Korunmama gerek olmadığını söyledi bu ilacı kullanırken gebe kalan varmı
  12. S

    Prolaktin hormonu yüksekliği

    Merhaba.. Burada yeniyim size danışmak istedğm bir konu var ben yaklaşk 8 aydır evliym hiç korunmyrm ve çok düzenli iliskiye giriyruz.esim de bende çok istiyrz bebek 21 yaşındym bana yasin daha genç bekle diyenlrdn nefrt ediyrm🙄 oyle bir düşüncm olsa zaten hiç doktora gitmm ilk bi içimi dökmek...
  13. Lilikus

    Prolaktin değeri ölçüm

    Merhaba arkadaşlar ben geçtiğimiz aylarda prolaktin hormonu için kan verdim çok yüksek çıktı. Bana özelde 500 TL ye mal oldu. Şimdi tekrar bu kanı vermek istiyorum ama devlette yaptırmak istiyorum. Süreç nasıl oluyor bilen yardımcı olabilir mi? Yani regl olunca devlette gün almak imkansız olur...
  14. C

    Prolaktin ve Testere dişli aslan pençesi

    Merhaba, prolaktin yüksekliği sebebi ile adet düzensizliği yaşıyorum, 22-23 günde bir adet oluyorum 2-3 gün sürüyor. prolaktinim 35-32-42 çıktı yaptırdığım testlerde. Gebelik düşünmüyorum. Ama adetlerim düzene girsin istiyorum. Testere dişli aslan pençesi içsem diğer hormonlar üzerine bir etkisi...
  15. A

    Gebeliğe Hazırlık Prolaktin hormonu

    Merhabalar. Ben 2 yıl önce aralık ayında doğum zamanı bebeğimi kayb etdim 🥺. Ve 2 yıldır hamile kalamıyorum. Doktorum prolaktin hormonumun yüksek olduğunu hamilelige engel olduğunu söyledi ve tedavi için dostinex ilacı verdi. Son 5 aydır her ay reglin 4-5 ci günlerinde kan analizi veriyorum ve...
  16. M

    Polikistik olup tek tüple hamile kalan var mı 😞

    Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim uzun zamandır konuları okuyorum .. tanıyan bilen insanlara anlatmayı geçin sorsunlar bile istemiyorum çünkü çok ama çok hassas bi konu bebek konusu.. benim durumumda olan arkadaşlar vardır diye belki bi fikir bi yardım olur diye yazmak istedim Allah büyük Rabbim...
  17. Lilikus

    Tek tüpü açık olanlar

    Arkadaşlar benim sol tüpüm kapalı sağ tüpüm açık onda da prolaktinim çok yüksek. Hamilelik için uğraşıyorum çabalıyorum. Belki bir önerisi olan olur ya da benim gibiler vardır diye bu konuyu açıyorum.
  18. Kardelen 99

    Referans değerleri yazmıyor fsh tsh düşük mü, yüksek mi kısırlık var mı pko var

    Kızlar ben polikistik overliyim 1 yıldır gebe kalamıyorum hangi değerlerime diklat etmem gerek doktorlar cok ilgisiz hangisini düşüreyim ya da yükselteyim yardımcı olur musunuz ? TSH Ref. Aralığı 0,50 - 5,10 değer = 2,1 FSH Ref. Aralığı yok Değer = 5,6 LH Ref. Aralığı yok...
  19. ProfDrBulentTiras

    Gebelik Hormonları Nelerdir? Ne İşe Yararlar? Östrojen, Progesteron, hCG...

    Gebeliğiniz sırasında hormonlarınızda büyük değişimler meydana gelir. Bu hormonlardan bazıları rahim içi tabakanın, bebeğin büyümesi için ideal bir ortam haline gelmesinde rol oynar. Bazı hormonlar ise süt oluşumunu teşvik ederken diğerleri bebeğin kemiklerinin gelişimine katkı sağlar...
  20. Sadecerenn

    Gebeliğe Hazırlık Prolaktin ve hamilelik

    Herkese iyi aksamlar🍀 prolaktin değerim 45 çıktı. Olması gereken 15 ile 25 µg/L aralığı doktorum hamilelik planlıyorum dediğim halde ilaç vermek için çok yüksek bir değer olmadığını söyledi. İlaçsız doğal yollar ile düşürünler oldu mu acaba ne kullandınız 🍀