Prolaktın degerı dusurulurse dogal yollarla gebe kalınabılınır mı?

mujer

mamma tı aspetta tesoro
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
190
0
46
İstanbul
Merhaba Hocam,
Ben 27 yasında ,2 yıllık evlıyım. bebek sahıbı olmak ıstıyorum bn rahım fılmı cektırdım ve sonuc temız cıktı, kanallar acık. esıme sperm testı yaptırdık ve sonuc gayet ıyı cıktı. yumurtlamamda bır problem yok. sımdılık tek sorun prolaktın degerının bıraz yuksek cıktı(45). 1 aydır dostınex kullanıyorum. Merak ettıgım konu ıse prolaktın degerı tedavı ıle dusurulurse dogal yollarla gebe kalınabılır mı?

tesekkur ederım

merhabalar uzun zamandır prolaktin değerim yüksek çıkıyor kasım ayında 32 olan prolaktinim aralık ayında 42.5 oldu bu arada 1.5 aydır bi dr arkadaşımın tavsiyesi üzerine hayıt suyu kullandım(dostinex adlı ilacı kullanmak istemediğim için denedim) ve düşeceğini umarken yükseldi bu arada gebelik oluşmuş olabilir regl başlayalı 28.gün normalde 24 25.günde tekrarlar eğer oluşmuşsa prolaktin hemen yükselirmi ve prolaktin değerini sabah 10 11 arasından önce ölçtürmek bu kadar etkilimidir.Şimdiden teşekkürler

ben dostinex kullandım benimde yüksekti bi salı bi perşembe yarım yarım içtim
gebelikle bi alakası olduğunu bilmiyodum :44:

Düzenli adet görüyor musunuz?

Evet... 1 2 gün gecikmeli de olsa oluyor.Şimdi 28.günde oldu prolaktin ölçümü için en doğru zaman nedir?Regl döneminin bitmesini beklemelimiyim ya da ne kadar beklemeliyim?Cevabınız için teşekkürler...

Prolaktin düzeyi her zaman ölçülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…