- 10 Mayıs 2022
- 1.485
- 2.037
- 83
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
-
Bir önceki gece ilişki olmadı Çünkü adetliyim bu testleri de bugün verdim Daha yeni çıktı sonucu adetimin 3 günü bugün Ama sabah kahvaltı yapıp gitmiştim dediğiniz gibi olabilir Bir de bakılması gereken hormon testlerin içinde başka Neler oluyordu biliyor musunuz Çünkü doktorun yazdığı kağıtta 6-7 tane test vardı burada sadece 4 tane teste bakılmış onlarda tiroidler.Kesinlikle çok yüksek değil, sınırın çok az üstünde. Doktorunuza gösterdiyseniz muhtemelen tekrarlamanızı istemiştir. Testten önceki gece ilişki olduysa etkilemiş olabilir, yiyecekler vs. de etkilemiş olabilir. Tekrarlamanızı öneririm, değer ne çok fazla çıkmaz muhtemelen ama ilaçla da kolayca düşer stres yapmayın
anladım teşekkür ederim. peki göğüslerden süt gelmesi durumu prolaktinle alakali diye biliyorum bu şekilde gebe kalınabilir miBence normal. Belkide regl dönemi diye bı tık fazla çıkmıştır. Benimde öyle çıkmıştı ve doktorum sorun yok demişti sanki öyle hatırlıyorum
Yuksek sayilmaz , Süt yapan şeyler yemeyin ya da azaltın, yeşillik,kuru incir gibi şeyler, dar sutyen giymek bile artırıyor. Benim degerim 60 di ona rağmen Dr ilaç önermedi, sadece yediğime ictigime dikkat ettim , sonra kendi düşmeye başladı, hamile kalmadan 1 ay önce de 40 çıkmıştımerhaba bugün devlet hastanesinde hormon testlerimi verdim. adetin 3. günündeyim doktorum amh vs birsürü test istedi ama st3-st4-tsh ve prolaktin bakmışlar sadece doktor benden amh fsh lh estradiol da istemişti devlet hasanesinde verdim ve bu defa giriş yapan sekreter kağıdı göstermeme rağmen onları girmemiş.
Bakılan değerleri ekledim aşağıya yüksek mi sizce prolaktin nasıl düzene girer benim göğüslerimden hep süt geliyor sıkınca
Sonradan ilac kullandınız mı benimde 38lerde ilaç yazdiYuksek sayilmaz , Süt yapan şeyler yemeyin ya da azaltın, yeşillik,kuru incir gibi şeyler, dar sutyen giymek bile artırıyor. Benim degerim 60 di ona rağmen Dr ilaç önermedi, sadece yediğime ictigime dikkat ettim , sonra kendi düşmeye başladı, hamile kalmadan 1 ay önce de 40 çıkmıştı
Hayir hiç ilaç kullanmadım, 2 farklı Dr a gittim ikisi de ilaç vermedi, hamile kalmayı etkilemez takip edelim dedilerSonradan ilac kullandınız mı benimde 38lerde ilaç yazdi
Yüksek prolaktin gebe kalma olasılığını düşürse de gebe kalmaya engel değil. Bir sürü kadın da emzirirken hamile kalabiliyor mesela. Göğüslerden hamilelik dışı süt gelmesi prolaktin hormonu ile ilgili ama sizin değeriniz çok yüksek değil. Sınırın çok az üstünde. Sadece elinizle sıktığınızda gelen bir miktarcık süt ise çok önemsenmez. Ama hamilelik-emzirme dışında sıkmadan da geliyor ise sakıncalı olabiliyor. Yediklerinize dikkat ederseniz inşallah o fazlalık da normale döner.anladım teşekkür ederim. peki göğüslerden süt gelmesi durumu prolaktinle alakali diye biliyorum bu şekilde gebe kalınabilir mi
Bende hamilelik düşünüyorum ama bu ay olmadı ilaca başlasam mi diye düşünüyorumHayir hiç ilaç kullanmadım, 2 farklı Dr a gittim ikisi de ilaç vermedi, hamile kalmayı etkilemez takip edelim dediler
Hemen hamile kaldınız miBenimde 30'du doktor dostinex diye bir ilaç verdi ve 1 ay sonra 12'ye düştü. Merak etmeyin çok yüksek değil ve ilaçla düşüyor. Ayrıca göğüslerinizi sıkarak uyarmayın.
Şöyle söyleyeyim ilacı kullanırken o ay mutlaka korunun. Hamile kalınıyor ama maalesef çoğu insanın düşükle sonuçlanmış. Hormonum düştükten sonra ilk kez bu ay denedik bakalım hamile miyim :) daha var adet günümeHemen hamile kaldınız mi
Öyle mi bilmiyordum canım inşallah çift çizgiyi görürsün doktorum adetin birinci günü kullanmaya başla demistiŞöyle söyleyeyim ilacı kullanırken o ay mutlaka korunun. Hamile kalınıyor ama maalesef çoğu insanın düşükle sonuçlanmış. Hormonum düştükten sonra ilk kez bu ay denedik bakalım hamile miyim :) daha var adet günüme
Dr unuz ne dediyse onu yapın bence, sonuçta onlar birden fazla değere bakarak karar veriyorlar, inşallah Allah gönlünüzdekini nasip etsinBende hamilelik düşünüyorum ama bu ay olmadı ilaca başlasam mi diye düşünüyorum
Evet başlayın ben 3 gün arayla kullandım ve düşüyor hiç stres yapmayınÖyle mi bilmiyordum canım inşallah çift çizgiyi görürsün doktorum adetin birinci günü kullanmaya başla demisti
Amin insaallah cok teşekkür ederimDr unuz ne dediyse onu yapın bence, sonuçta onlar birden fazla değere bakarak karar veriyorlar, inşallah Allah gönlünüzdekini nasip etsin
ben geçen ay çok kuru incir yedim severim kuru inciri hatta üşüttüm kuru incir süt bal bız bız yaptım içtimYuksek sayilmaz , Süt yapan şeyler yemeyin ya da azaltın, yeşillik,kuru incir gibi şeyler, dar sutyen giymek bile artırıyor. Benim degerim 60 di ona rağmen Dr ilaç önermedi, sadece yediğime ictigime dikkat ettim , sonra kendi düşmeye başladı, hamile kalmadan 1 ay önce de 40 çıkmıştı
diğer sonuçlarımı da buldum normal sanırım hepsi internetten ortalama değerlerine baktım da bir tek prolaktin oda sınırda sanırım yediklerime biraz dikkat edeyim bu ay.Yuksek sayilmaz , Süt yapan şeyler yemeyin ya da azaltın, yeşillik,kuru incir gibi şeyler, dar sutyen giymek bile artırıyor. Benim degerim 60 di ona rağmen Dr ilaç önermedi, sadece yediğime ictigime dikkat ettim , sonra kendi düşmeye başladı, hamile kalmadan 1 ay önce de 40 çıkmıştı
Yoo değil stresten falan çıkmıştır panik yapmayın. Benim 200 lerdeydi. Süt geliyorsa endokrin bölümüne gidin ilaç verir hemen düşüyor.merhaba bugün devlet hastanesinde hormon testlerimi verdim. adetin 3. günündeyim doktorum amh vs birsürü test istedi ama st3-st4-tsh ve prolaktin bakmışlar sadece doktor benden amh fsh lh estradiol da istemişti devlet hasanesinde verdim ve bu defa giriş yapan sekreter kağıdı göstermeme rağmen onları girmemiş.
Bakılan değerleri ekledim aşağıya yüksek mi sizce prolaktin nasıl düzene girer benim göğüslerimden hep süt geliyor sıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?