- 11 Ağustos 2020
- 121
- 33
- 48
- 29
- Konu Sahibi Cansu546424
-
Hayır vermediler değerlerin normal diyip gönderdilerProlaktin yüksek ilaç vermediler mi?
Belki referans aralıkları daha yüksektir. Ben 20 ve altı olmalı diye biliyorum.Hayır vermediler değerlerin normal diyip gönderdiler
Bana verdikleri testte 26 referans aralığı yani en son düzeyde benimkiBelki referans aralıkları daha yüksektir. Ben 20 ve altı olmalı diye biliyorum.
O zaman öyledir.Bana verdikleri testte 26 referans aralığı yani en son düzeyde benimki
Kendi doktorumla daha görüşmedim izinliymiş. Ben hormon testini adetliyken yaptırmıştı adetimin 3. Günü. Ama sonuçları kendim almamıştım bugün sonucumu aldım sadece. Yaptıralı 3 hafta oluyor.Hamile olmayan birine göre bence 26 fazla adet dönemin mi yaklaştı acaba? Belli ki kist tetikliyor süt bezlerini doktor ne tedavi önerdi?
selamlar,Kendi doktorumla daha görüşmedim izinliymiş. Ben hormon testini adetliyken yaptırmıştı adetimin 3. Günü. Ama sonuçları kendim almamıştım bugün sonucumu aldım sadece. Yaptıralı 3 hafta oluyor.
Evet konuştum ilaca gerek olmadığını zaten sınırda olduğunu söyledi. Benim göğüslerim kenarları masmavi damarlarla dolu sizdede var mı öyle birşey.selamlar,
daha sonra dr ile görüştünüz mü benim de prolaktin adetin 4. günü 29,8 çıktı ve ilaç vermedi. 35 üstü olsa anlamlı olur dedi. acaba dr mu rahat anlayamadım
evet bende de şöyle oldu geçen regl tarihim yaklaşırken bu ay hamileyim diye çok umutlanmıştım çünkü bir sürü belirti yaşıyordum. örneğin ovulasyondan itiaren kasık ağrım hiç dinmedi, karnım hiç olmadığı kadar şişti, göğüslerim büyüdü damarlandı vs.. sonra regl oldum ve gerçekten aşırı üzüldüm bu sefer.Evet konuştum ilaca gerek olmadığını zaten sınırda olduğunu söyledi. Benim göğüslerim kenarları masmavi damarlarla dolu sizdede var mı öyle birşey.
Buraya yazdıklarınızın harfi harfine aynını yaşadım ilk göğüslerim damarlandığında göğsüm felaket ağrımaya ve sertleşmeye başladı. Kesin hamileyim dedim ve tam 1 hafta erken regl oldum büyük yıkımdı. Kesinlikle stresle alakalı doktora gittim ve ultrason istedi ve ultrasonda fibrokist çıktı o ağrı yapıyormuş. Ben bu olayı yaşayalı 4 ay oldu hala göğüslerimin kenarı mavi damarlarla dolu. Aslan pençesi içtim yaklaşık 10 gün fln içip bıraktım ihmal ettim diyelim. Kafama hiçbirşey takmamaya başladım biraz ağrılarım hafifledi he birde folik asit kullanıyorum. Şuan dada ilginçtir göğüslerimin şişliği indi göğüslerim pamuk gibi yumuşacık şuanda. Birde fibrokist olduğunu öğrendiğimden beri asla ellemiyorum göğüslerimi sütyen bile takmıyorum hatta bilerek. Benim 1 yıla yaklaştı bu arada gebe kalamadım. Bu ayda adetim başlayınca soğan kürüne başlıycam inşallah bu sefer işe yarar.evet bende de şöyle oldu geçen regl tarihim yaklaşırken bu ay hamileyim diye çok umutlanmıştım çünkü bir sürü belirti yaşıyordum. örneğin ovulasyondan itiaren kasık ağrım hiç dinmedi, karnım hiç olmadığı kadar şişti, göğüslerim büyüdü damarlandı vs.. sonra regl oldum ve gerçekten aşırı üzüldüm bu sefer.
Sanıyorum ki stres, üzüntü ile birlikte psikolojik olarak hamile olduğumu sanmış olmam vucudumu da etkiledi ve prolaktini yükseltti.
Bir de fibrokistik yapı yap göğüslerimde.
Türkçe ve yabancı kaynakları çok okudum, şunları uyguluyorum,
1-Stresten uzak durmak. (artık kendimde belirti aramayacağım ve akışına bırakacağım )
2-Meme başını uyarmamak. Yani meme ucuna dokunup dikleştirmek bile etkiliyormuş.
3-Aslan pençesi çayı hergün bir fincan. Tüm kadınsal hormonları dengeliyormuş.
Umarim en kisa zamanda saglikla hamile kalirsinizBuraya yazdıklarınızın harfi harfine aynını yaşadım ilk göğüslerim damarlandığında göğsüm felaket ağrımaya ve sertleşmeye başladı. Kesin hamileyim dedim ve tam 1 hafta erken regl oldum büyük yıkımdı. Kesinlikle stresle alakalı doktora gittim ve ultrason istedi ve ultrasonda fibrokist çıktı o ağrı yapıyormuş. Ben bu olayı yaşayalı 4 ay oldu hala göğüslerimin kenarı mavi damarlarla dolu. Aslan pençesi içtim yaklaşık 10 gün fln içip bıraktım ihmal ettim diyelim. Kafama hiçbirşey takmamaya başladım biraz ağrılarım hafifledi he birde folik asit kullanıyorum. Şuan dada ilginçtir göğüslerimin şişliği indi göğüslerim pamuk gibi yumuşacık şuanda. Birde fibrokist olduğunu öğrendiğimden beri asla ellemiyorum göğüslerimi sütyen bile takmıyorum hatta bilerek. Benim 1 yıla yaklaştı bu arada gebe kalamadım. Bu ayda adetim başlayınca soğan kürüne başlıycam inşallah bu sefer işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?