Arkadaşımın 250 civarıydı ona dostinex vermişti doktor içinde 8 adet vardı iki tane içmişti hamile olduğunu öğrendi adeti fazlasiyla gecikiyordu içerken mi öncesi mutlaka hamile kaldı bilmiyorumMerhaba, prolaktin hormonum 61 çıktı ,dostinex kullanmaya başladım.Reglimin bitmesine 3 gün var,gebelik planlıyoruz bu değer olması gereken değere düşer mi sizce , prolaktin yüksekliği ile hamile kalan var mı aranızda?
Bu durum beni üzüyor, lütfen deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz..
Çok teşekkür ederimArkadaşımın 250 civarıydı ona dostinex vermişti doktor içinde 8 adet vardı iki tane içmişti hamile olduğunu öğrendi adeti fazlasiyla gecikiyordu içerken mi öncesi mutlaka hamile kaldı bilmiyorum
Ben ise 159 değerim vardı 2 hafta kullandım 2 adet şuan 18 e düştü bı kaç aydır da yükselme olmadı
Amin inşallah o kadar oynak bir hormonmus ki stres bile etkiliyormusÇok teşekkür ederimUmarım benimde düşer değerim de hamile kalırım.Allah isteyen herkese evlat nasip etsin
Kullanırken kalmadımMerhaba, prolaktin hormonum 61 çıktı ,dostinex kullanmaya başladım.Reglimin bitmesine 3 gün var,gebelik planlıyoruz bu değer olması gereken değere düşer mi sizce , prolaktin yüksekliği ile hamile kalan var mı aranızda?
Evet öyleymiş stressiz de hayat mümkün değil ki ....Bana umut verdiniz Allah razı olsunAmin inşallah o kadar oynak bir hormonmus ki stres bile etkiliyormus
Sizden de Allah razı olsunEvet öyleymiş stressiz de hayat mümkün değil ki ....Bana umut verdiniz Allah razı olsun
Çok geç mi sürüyor tedavi süreciKullanırken kalmadım
Ama şimdiye kadar aynı sebepten aynı ilaçla 2 kere tedavi gördüm
Tedaviniz süresinde olur mu gebelik bilmiyorum ama tedavi sonrasında oluyor gayet
2 ay filandı sanki emin değilimÇok geç mi sürüyor tedavi süreci
Haklısınız aslinda doktorumla tekrar bu konuyu konuşucam zaten ,umarım tedavi süreci kısa olur2 ay filandı sanki emin değilim
Ama benim değerime göre kendi doktorumun verdiği dozla öyleydi
Sizinki belki daha farklıdır
Dostinexin bi zararı var mı bilmiyorum da herhanhi bi ilaç kullanırken gebelik düşünmek istemezdim
Benimde 7-8 ay önce prolaktin hormonum yüksek çıktı 50 küsürlerde göğüsün aşırı şişmişti ve yara çıktı. 1 ay hap kullandım. Tekrar bastırdığımda normal değerdeydi. Şuan hamileyim zaten ve pko kistim olmasına rağmen çok takmayın böyle şeyleri kadınız her zaman hormonlarımız değişiklik gösterebilir.Merhaba, prolaktin hormonum 61 çıktı ,dostinex kullanmaya başladım.Reglimin bitmesine 3 gün var,gebelik planlıyoruz bu değer olması gereken değere düşer mi sizce , prolaktin yüksekliği ile hamile kalan var mı aranızda?
Cok sevindim adınıza,Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahBenimde 7-8 ay önce prolaktin hormonum yüksek çıktı 50 küsürlerde göğüsün aşırı şişmişti ve yara çıktı. 1 ay hap kullandım. Tekrar bastırdığımda normal değerdeydi. Şuan hamileyim zaten ve pko kistim olmasına rağmen çok takmayın böyle şeyleri kadınız her zaman hormonlarımız değişiklik gösterebilir.
6 seneden beri polikistik over kistim var 3-4 sene doğum kontrol hapları kullandım üstüne prolaktin hormonum yüksek çıktı. 1 kutu bitirdim ilacı 8 adet zaten sonradan herşey düzene oturuyo merak etmeyin. Fazla yüksek değil ona şükredin bende ilk başta ne olduğunu bilmiyodum sizin gibi endişelendim ama doktorum bu ne ki 200 lerde olan hastalarım şuan anne dedikten sonra tüm olumsuzlukları attım kafamdan. Olumsuz hiçbişey düşünmeyinCok sevindim adınıza,Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah
Gerçekten böyle prolaktin yüksekliği yaşayıp sonrasında hamile kalan annelerin cevaplarını okuyunca bana çok umut oluyor , çok teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için6 seneden beri polikistik over kistim var 3-4 sene doğum kontrol hapları kullandım üstüne prolaktin hormonum yüksek çıktı. 1 kutu bitirdim ilacı 8 adet zaten sonradan herşey düzene oturuyo merak etmeyin. Fazla yüksek değil ona şükredin bende ilk başta ne olduğunu bilmiyodum sizin gibi endişelendim ama doktorum bu ne ki 200 lerde olan hastalarım şuan anne dedikten sonra tüm olumsuzlukları attım kafamdan. Olumsuz hiçbişey düşünmeyinRabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı bir evlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?