Prolaktin , gebelik

Diyim bi öyle çünkü gerçekten çektirmek istemiyorum. Gerekli görmedim. Tabi doktordan iyi bilemem ama bunca yazı okudum bu değere emar öantıklı değil hani ilaç kullanırsın dişmez tekrar yükselir ya da regl gecikmelerin vardır bir türlü düzelmiyordur bi emara da bakalım dersin . Ama ortada hiçbir şey yok
Bazen kendi doktorumuz kendimiz olmalıyız eğer içine sinmeyen bir şey varsa yaptırmayın bende öyle yapıyorum her zaman ve yanılmadım da çok şükür bence doktoruna direk söyle istemediğinizi ilaçla düşürmek istediğinizi belirtin

Diyim bi öyle çünkü gerçekten çektirmek istemiyorum. Gerekli görmedim. Tabi doktordan iyi bilemem ama bunca yazı okudum bu değere emar öantıklı değil hani ilaç kullanırsın dişmez tekrar yükselir ya da regl gecikmelerin vardır bir türlü düzelmiyordur bi emara da bakalım dersin . Ama ortada hiçbir şey yok
Merhaba . Bende tüp bebeğe başlayacaktım prolaktin degerim 63 çıktı başlayamadım. Doktor mr istedi ilaçlı. Beynimde Hipofiz bezinde kist çıktı çok minik . Zararsız. Yani cektirmekte fayda var bence

Merhaba . Bende tüp bebeğe başlayacaktım prolaktin degerim 63 çıktı başlayamadım. Doktor mr istedi ilaçlı. Beynimde Hipofiz bezinde kist çıktı çok minik . Zararsız. Yani cektirmekte fayda var bence
Herhangi bir belirtiniz var mıydı acaba ? Bir fe direkt emara mı yönlendirdi. Aşırı fobim var emara gittim ama maalesef nefesim kesildi yarıda kestim :(

Herhangi bir belirtiniz var mıydı acaba ? Bir fe direkt emara mı yönlendirdi. Aşırı fobim var emara gittim ama maalesef nefesim kesildi yarıda kestim :KK43:
Bende adet öncesi çok yoğun göğüs ağrısı oluyodu sadece etki olarak . Bide tupbebege baslamama engel olduğu için direk mr dediler . Endokrinoloji ye yönlendirip

kızlar merhaba prolaktin yüksekliği yaşayan var mı ? Nasıl tedavi oldunuz , böyle hamile kalan var mı lütfen yardımcı olun. Normal prolaktin değeri kaç olmalı , sizin değeriniz kaç ?
Benimki bir ara 23 tü sanırım yurt dışında doktorum dostinex yazdı o sıfırladı. Burdaki doktorum 23 çok yüksek değilmiş gerek yokmuş demişti zaten bir daha o kadar yüksek çıkmadı. Gebe kalmaya etkisi de olmadı bende çünkü kullandıktan 1.5 yıl sonra hamile kaldım ☺️

Aaa . Benim doktorumda günde yarım dedi de internette gerjes haftada 1 demiş yarım yarım alarak. Neye göre acaba
3 gün kullanıp bırakmıştım diye hatırlıyorum ben sanırım prolaktin değerine göre söylüyorlar üstünden de zaman geçti tam mı yarım mı alıyordum emin olamadım ama ben tam alıyordum diye hafızam da kalmış

3 gün kullanıp bırakmıştım diye hatırlıyorum ben sanırım prolaktin değerine göre söylüyorlar üstünden de zaman geçti tam mı yarım mı alıyordum emin olamadım ama ben tam alıyordum diye hafızam da kalmış
Hmm siz 3 gün kullanıp bıraktıysanız tam oşabilir .

Peki neden sadece 3 tane ? Bir de değerinizi sonraki aylar ölçtürdünüz mü düşmüş mü diye
Değerim çok yüksek değildi 3 tane kullanman yeterli olur demişti tekrar bakıldığında değerim düşmüştü bir daha da yükselmedi eğer düştükten sonra devamlı yükselmeye devam etseydi dirençli olsaydı emar çekilecektim kist şüphesi olabilir diye

Değerim çok yüksek değildi 3 tane kullanman yeterli olur demişti tekrar bakıldığında değerim düşmüştü bir daha da yükselmedi eğer düştükten sonra devamlı yükselmeye devam etseydi dirençli olsaydı emar çekilecektim kist şüphesi olabilir diye
Bende öyle yapayım o zaman . Eğer ilaçla düşmezse ya da tekrar yükselirse emar çektiririm inşallah gerek kalmaz

Back
X