- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
Bende doktora adet görememe şikayetiyle gittim. Evli değilim. Kist çıktı ayrıca prolaktin çok yüksekti. Banada dostinexi verdi, kullanmaya başladıktan sonra adet görmeye başladım. Kistte kayboldu ortadan. Yalnız doktor sakın bırakma bu ilacı 1 sene kullanacaksın dedi. Haftada 2 adet kullanıyorum. Halen devam ilaca, bitince hormonlarım tekrar ölçülecek. Bu ilacı kullananlar hamile kalmamalı çünkü çocuğu da düşürüyormuş, hamile kalabilme şansım olduğuna çok sevindim. gerçi evli değilim daha ama. Korktum yine de ileride çocuğum olmazsa diye. İnş. olmaz ileride bir sıkıntı, kısmet artık.
Aynen bende de kist vardı onun için de yazdı. haftada 2 adet yarımşar kullanıyorsun değil mi? bir de doktor bana yemeğin ortasında iç dedi çok etkili olduğundan üzerine yemeğine devam et dedi :S adet düzensizliği için bana duphaston verdi nazar değmesin 2 aydır düzenli geliyor. Allahım herşeyi neden biz çekiyoruz ki bitmiyor dertlerimiz. ablam da diyor sakın ihmal etme ileride çocuk için şimdiden düzelt hormonlarını diye ablamında hormonları ve adeti düzensizdi 4. denemede çocuğu oldu 2 dış gebelik 1 düşük sonrası