Prolaktin hormonu nasıl düşer, ilaçtan sonra ne kadar sürede hamile kalınır

glbhr ygz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
1
0
1
28
Merhaba hanımlar sizlere bir sorum var ben bir seneye yakın çocuk istiyorum tüm tetkitlerimi yaptırdım hiç bir sıkıntım yok dün hormonların için tekrar kan verdim prolaktin 1030 çıktı bu kadar yüksek olması sizce normal mi? Bunu nasıl düşürebilirim doğal yollarla stres ile çok çabuk yükselebilen bir hormonmuş. Ths da yüksek tetikleyede bilirmiş dediler. Hafta içi randevu aldım ama öğrendiğim den beri çok üzülüyorum 🥺

Merhaba hanımlar sizlere bir sorum var ben bir seneye yakın çocuk istiyorum tüm tetkitlerimi yaptırdım hiç bir sıkıntım yok dün hormonların için tekrar kan verdim prolaktin 1030 çıktı bu kadar yüksek olması sizce normal mi? Bunu nasıl düşürebilirim doğal yollarla stres ile çok çabuk yükselebilen bir hormonmuş. Ths da yüksek tetikleyede bilirmiş dediler. Hafta içi randevu aldım ama öğrendiğim den beri çok üzülüyorum 🥺
Merhaba ben 2 aydır prolaktin tedavisi görüyorum. Benim 50-60 aralığındaki değerlerim bile fazla geldi doktoruma ve mr çektirmemi istedi. Ve bir ur olduğunu gördük. Lütfen üstüne düşün önemli bir hormon ve değeriniz yanlış yazmadıysanız 1030 ise çok yüksek. Sağlıklı günler

Canım çok geçmiş olsun. Dediğin değer cidden çok yüksek. Benim bildiğim 15-25 arasında olan değer normal oluyor. Ama hamilelerde prolaktin bayağı yüksek olabiliyor. Dediğin gibi stresten uzak durman lazım. Onun dışında E vitamini içeren şeyler tüketebilirsin. Ama aksatma gerek görürse doktor ilaç verir.

Back
X