Prolaktin Hormonu Yüksek Ama Hamile Kalmak İstiyorum

SENASU61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
4
0
36
İstanbul
Arkadaşlar hepinize merhaba. Adım Sena. 32 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. Eşimle evlendiğimizden beri hiç korunmadığımız halde gebelik oluşmadı. İlk evlendiğimizde adetlerim genelde düzenliydi. En fazla 10 gün oynuyordu. Ama 4. aydan sonra adetlerim düzensizleşti. 2 ay üst üste adet görmediğim oldu. Kan tahlili yaptıdım. Prolaktin hormonum yüksekmiş. Haziran ayında yaptırdğım tahlilde Çıkan değer 16,9. Ekimde yaptıdığım tahlilde 28,41 çıktı. Doktorum bu değerin yüksek olmasının hamileliğime engel olduğunu söyleyerek bana DOSTINEX marka bir ilaç verdi. Kullandım ama adetim yine gecikti. Adet görmeme yardımcı bir ilaç kullandım. bitince 2 gün sonra adet oldum (bugün).
Cuma günü yine test yaptıracağım. Değerler normale döndümü diye.

Eşimde sperm tahlili yaptırdı. Benim doktorum değerlerin biraz düşük olduğunu, kendi doktoru ise ortalama referans değerlerin alt sınırına yakın olduğunu, çocuk olmasına engel teşkil etmediğini, sadece perhiz süresini 1-2 gün uzun tutmanın yeteceğini söylemiş.

Çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz. Ama nerden nasıl başlasak bilemiyoruz. Maddi açıdan tüp bebek yaptırmak masraflı iş o sebeple boşa para harcamaktan korkuyoruz. Ya olmazsa diye. Bu konu hakkında çok araştırma yaptım. Sizlere de sormak istedim. Allah hepinize hayırlısını versin. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.

allah yardımcınız olsun canım çokçok geçmiş olsun insallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız..
benımde hiç bilgim yok bende 1.5 senelik evliyim 1 seneye yakın doğum kontrol hapı kullandım bıraktıgımdan beri adetlerim düzensiz ve bebek olmuyo
2 kere kimyasal gebelik yaşadım ama halaa bişey yok..bende nerden başlamam gerek ne yapmam gerek hiç bilmiyorum ve nedense hiçte bişey yapmak içimden gelmiyo nolucak bilmiyorum...

Çok sağolun. Biz hiç korunmadık ama Allah nasip etmedikten sonra ne yapsanız olmuyor. Olmadı Tüp bebeğe başvuracağız.

biras daha araştırsanız hani tüp bebek için erken belkide hiç bebeğiniz olmas dedikleri kişilerin normal yollardan bebekleri oluyo.başka bi dr da gitseniz acaba kafanız biraz daha rahatlarmı?insallah o kdr beklemenize ve uğrasmanıza gerek kalmadan gelir kuzunuz..

burdan bir arkadasımız hayıt otununun hapını kullandı şu anda gebe. ilgilenirseniz gebelik bölümünden bulabilirsiniz topiğin ismi '' bebek isteyen arkadaslarım buyurun sohbete'' arkadasın ismide ferdat85 eminim yardımcı olacaktır. o bu şekilde gebe kaldı

Bulunduğumuz İlçedeki özel hastanelere gittik. Hepside ayrı tedaviler uyguladı. Açıkçası hiçbirine güvenim kalmadı. Şimdi bahsetitğiniz yere de bakacağım. Allah gönlünüze göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…