- 6 Aralık 2009
- 6.213
- 2.898
- 723
canım o mutlaka 4. 90 dır 490 olması durumunda göğüslerinden süt falan gelmesi gerek ve kesinlikle hamile kalamazsın o durumda..benim de devamlı yükselio..en son 164 e çıkmıştı..dostinex kullandım şimdi en son 8 e düşmüştü..ilacı kestik..önümüzdeki ay ikinci aşılama yapılacak...inşallah yükselmez...
Teşekkür ederim. Doktorum 490 olarak ifade etti ve normal dedi ama benim kafama takıldı işte. İnş yükselmez canım, en kısa zamanda Rabbim bebeğini nasip etsin inş.
Merhaba
31 yaşındayım 4 ay korunmadım ve bebek olmayınca Prolaktin ve TSH'ıma bakıldı. İkisi de çok yüksek çıktı. (Prolaktin 60, TSH 7).
Bir sonraki reglimde test tekrarlanacak dedi doktor bu değerlerle hamile kalman imkansız dedi.
Bir sonraki reglim olmadı. 6 haftalık hamileyim.
Bu iki değer de normal çıktı. Tüm bu imkansızlıklar içerisinde nasıl hamile kaldım bu bir mucize değil arkadaşlar.
Doktorun bilinçsizce hangi saatte gelirsen gel sabah aç karna gel demesi oldu.
Koştura koştura çok erken bir saatte uyanır uyanmaz kan vermeye gittim ve sonuçlar anlık hata verebiliyormuş bunu öğrendim. Horman testlerinde kan alınırken ki stres bile etkili oluyor rahat bir şekilde stressiz vermek gerekiyor kanı ve uyandıktan 1 saat sonra hastaneye gidip 10 dk da orada dinlenmek gerekiyor(muş).
Bir de bana bu şartlarda hamile kalamayacağımı söyledikleri an umudumu kesmiştim en azından bir sonraki ay için. Ve belki de ben en azından bir sonraki ay imkansız olduğunu düşünüp kafamdan bebek olayını ve stresini attığımda hamile olduğumu öğrendim. Rahat olmak lazım bu hep söylenir ama NASIL asıl soru bu?
Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım foruma. 30 yaşındayım,bi türlü hamile kalamayınca kadın doğuma gittim,rahim ve yumurtalıklar normal kist de yok ama prolaktinim:39.5 çıktı yüksekmiş ondan hamilelik olmamış Fsh:17.7 ve Lh: 20 test adetin 5.günü yapıldı bu arada,doktor fsh ve lh için bişi demedi ama internette araştırdım bu değerler kötü galiba ve sizce prolaktin yüzünden mi fsh ve lh bozuldu? Birde doktor beni psikiyatriste gönderdi prolaktin stres hormonuymuş, psikiyatrist de hamileliği 1 yıl daha ertelememi istedi,depresyon teşhisi koydu ve ilaç yazdı ve kadın doğumun yazdığı dostinexi kullanma dedi,benim asıl sorum eğer 1 yıl daha bekleersem bi daha hiç normal yollardan hamile kalamazmıyım?Çok korkuyorum eğer bilginiz varsa nolur yardımcı olun...
kız ne ilacı ne pskoloğu. bnm 67 bazıları yüzün üstünde biz tam deliyiz ozamanbnce dostinexide kullan. hayıt tohumu iç bi ay. sonra bidaha yaptr hormon testini. ve çocuk için tedaviye başla bence.. o antideprasan ilaçlarını kullanmak iyi değil bence.. hem sen kendini daha iyi tanırsın var mı bi pskolojik sorunun...
sveh,kadın doğumcu beni psikiyatriye gönderdi ama sana ilaç yazmasın,telkinle stresini azaltsın ddemişti ama doktor hayır antidepresan kullan 1 yıl çocuğu ertele dedi, evet depresyonum var ve genelde tekrar ediyor ama 1 yıl uzun bi süre bide antidepresanlar da prolaktini arttırıyor,1 yıl ertelersem belki 1 yılda prolaktinle uğraştığımı düşünelim etti 2 yıl... işte sorun bu eğer hiç normal yollarla gebe kalamazsam bide tüp bebek olmak zorunda kalırsa off Allahım yardım et napayım ben ya ...
Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım foruma. 30 yaşındayım,bi türlü hamile kalamayınca kadın doğuma gittim,rahim ve yumurtalıklar normal kist de yok ama prolaktinim:39.5 çıktı yüksekmiş ondan hamilelik olmamış Fsh:17.7 ve Lh: 20 test adetin 5.günü yapıldı bu arada,doktor fsh ve lh için bişi demedi ama internette araştırdım bu değerler kötü galiba ve sizce prolaktin yüzünden mi fsh ve lh bozuldu? Birde doktor beni psikiyatriste gönderdi prolaktin stres hormonuymuş, psikiyatrist de hamileliği 1 yıl daha ertelememi istedi,depresyon teşhisi koydu ve ilaç yazdı ve kadın doğumun yazdığı dostinexi kullanma dedi,benim asıl sorum eğer 1 yıl daha bekleersem bi daha hiç normal yollardan hamile kalamazmıyım?Çok korkuyorum eğer bilginiz varsa nolur yardımcı olun...
arkadaşım sakın debresan falan kullanma onlar arttırıyormuş bence bir önceki mesajıma bak o kürü içmeye çalış değerin gerçekten çok düşük benim 51 di doktorun verdiği ilaçla 76 ya yükseldi ben doğal yolla 25 e düşürdüm belki daha azdır ama en son ölçümüm bu ve Allahın izniyle hamileyim Allah sanada en erken zamanda nasip etsin hayırlısıyla...ama stres yapma benim yaptığım gibi eve kapanma kafan hep rahat olsun kendi kendini telkin et internetten kötü yazıları okuma ister istemez stres yaparsın,kendini hamile kalacağın güne odakla rahat olmaya çalış elinden geleni yap ve dua et.ben kime başvurduysam bana yaaa ne acele ediyorsun prolaktin çözülmycek bir problem değil ki diye cvp veriyrlardı haklılardı da ama biz kafamızda büyütüyoruz işte ...sana şimdiden hayırlı sağlıklı bebişler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?