Prolaktin hormonu

Merhaba kızlar benim prolaktin hormonum yüksekmiş 29.9 filan 2 aydır dostınex içiyorum bu ayda 6 gün klomen kullandım adetime bir gün kaldı çok kasık ağrım var ve baya göğüslerim acıyor, sizce hamilelik olabilir mi belirtiler yoksa yine adet mi olacağım, çok üzülüyorum 7 aydır korunmuyoruz 3 aydır da tedavi oluyorum artık anne olmak istiyorum
Cnm benim de 44 prolaktin dostinexs kulanıyorum adetten olmszsan eğer bi kaö gün üstünden gecerse test yaptır

Çok kasık ağrım var adet olacakmış gibi, yine Olmadı diye çok korkuyorum Rabbim herkese aratmadan evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah çok zor her ay bu sefer oldu mu telaşı

Cnm sitres yapma olacaği varsa olur bk şimdiden sitres yaparsan olanda olöaz sitres çok pis birşey relaks cnm inşallah kalırsın hamiş

bebek sahibi olamayanlar benimle iletisime gecin mucize bitki hayit size bebisinizi verecek

Konuyu tesadüfen okudum ve korktum . Bekarım ama geçen yıl hormon testinde prolaktinim 30 civarı çıkmıştı . Dr endokrinolojiye yönlendirdi ama ben ustunde durmadım. Gitmedim. Adet düzensizliği gibi bir sıkıntımda yok. Şimdi ben evlenirsem çocuğum olmayacak mı :( Hiç bir bilgim Yok. Korktum açıkçası :KK42::KK42:

Back
X