Prolaktin hormonu

kızlar 20 snde adet oldum.3 gün sürdü .bi arkadaşın prolaktini söylemesi üstüne yaşayanlara danışmak istedm.sorun şu adet olmama rağmen göğüs ağrım geçmedi göğüslerim büyüdü ve uçları zaman zman kaşınıyor.4 yaşnda bi kzm var geçen seneye kadar sol göğüsten sıkınca yağ geliyordu ama bi senedr yok.dün gebelk testi de yaptm negatf.göğüs etrafında ki tepecikler belirginleşti.az evvel arkadaşm bu hormonu söledi araştrdm.göğsümü sıktım ağrısından ölerek tabi :( çok ama çok az nemlendi bayağı zorladım tabi.szce prolaktin mi yükselmştir bende de?aşırı duygu değişiklikleri de var bu ara.dr ma danıştm durumumu anlattm test yaptm negtif dedm önce b.hcg baktır demiş.geçen ay yumurta çatlamadıgından duphaston verdi.adetn 15 günü başlanıyor.gecen ay düzensz aldm bu ay 4 nde başlıycam.dr ilavın etkileride olablr demiş ama prospektüsü inceledm böle bi etki yok orada.nolur yardm edin çıldırmak üzereym korkuyormda

kızlar 20 snde adet oldum.3 gün sürdü .bi arkadaşın prolaktini söylemesi üstüne yaşayanlara danışmak istedm.sorun şu adet olmama rağmen göğüs ağrım geçmedi göğüslerim büyüdü ve uçları zaman zman kaşınıyor.4 yaşnda bi kzm var geçen seneye kadar sol göğüsten sıkınca yağ geliyordu ama bi senedr yok.dün gebelk testi de yaptm negatf.göğüs etrafında ki tepecikler belirginleşti.az evvel arkadaşm bu hormonu söledi araştrdm.göğsümü sıktım ağrısından ölerek tabi :KK43: çok ama çok az nemlendi bayağı zorladım tabi.szce prolaktin mi yükselmştir bende de?aşırı duygu değişiklikleri de var bu ara.dr ma danıştm durumumu anlattm test yaptm negtif dedm önce b.hcg baktır demiş.geçen ay yumurta çatlamadıgından duphaston verdi.adetn 15 günü başlanıyor.gecen ay düzensz aldm bu ay 4 nde başlıycam.dr ilavın etkileride olablr demiş ama prospektüsü inceledm böle bi etki yok orada.nolur yardm edin çıldırmak üzereym korkuyormda
geçmiş olsun cnm bence başka bir doktora daha görün.tüm hormon tahlillerini yaptırt derim.

ARKADAŞLAR ADETE 12 GÜN KALA HAMİLELİK BELİRTİLERİ OLURMU KASIKLARIMDA İNCE İNCE BATMA VAR VE GÖĞÜSLERİM ÇOK SİS ACAYİP ACIYO SABAH AC KARNINA OLUNCADA MİDE BULANTIM ÇOK SIKLAŞIYO YORGUN GİBİYİM DAHA ERKEN BİLİYORUM AMA KASIKLARIMA SANKİ ÖZELLİKLE SAĞ TARAFA BİŞEY SAPLIYOLAR GİBİ
Canım ovülasyon zamanı olduğu için ağrıyodur kasıkların

kızlar 54 dü prolaktinim parlodel 2,5 mg kullandım ilk hafta yarım sabah yarım akşam içtim ikinci hafta 1 sabah bir akşam ama yan etkilerini çok ağır yaşayınca devam edemedim bırakmak zorunda kaldım. 1 ay sonra ölçtürdüm 33 olmuş prl. henüz gebelik yok ama geçen adetim tam 28. gününde oldu. glifor kullanıyorum ve kilo da verdim. hangisi daha etkili oldu bilmiyorum ama 60 günde adet gördükten sonra zamanında adet olmak da sevindirdi beni.

kızlar 54 dü prolaktinim parlodel 2,5 mg kullandım ilk hafta yarım sabah yarım akşam içtim ikinci hafta 1 sabah bir akşam ama yan etkilerini çok ağır yaşayınca devam edemedim bırakmak zorunda kaldım. 1 ay sonra ölçtürdüm 33 olmuş prl. henüz gebelik yok ama geçen adetim tam 28. gününde oldu. glifor kullanıyorum ve kilo da verdim. hangisi daha etkili oldu bilmiyorum ama 60 günde adet gördükten sonra zamanında adet olmak da sevindirdi beni.
Canım glifor diyabet ilacı değilmi?

Canım glifor diyabet ilacı değilmi?
evet canım diyabet ilacı konuyu kısaca anlatayım prl yüksekliği olanlara yardımım olur dedim ama kısa olunca da anlaşılmadı sanırım. adet düzensizliği yaşıyodum kilom da fazlaydı doktor pco dan şüphelenip glifor başladı.ama tüylenme ve kist yoktu. sonra ben adetin 2. günü hormonları ölçtürdüm prl 54 dü. yani pco dan mı adetlerim düzensiz ve az yoksa prl yüksekliğinden mi bilmiyorum. işte pco olabilirim diye gliforu kullanıyodum, 7-8 kilo verdim, bi de 15 günlük parlodel maceram oldu. işte hamilelik olmadı ama 28 günde adet gördüm.bu 28 ler devam ederse kendiliğimden yumurtlayacağıma da inanıyorum inşallah. öünkü kimyasal ve 7 hflık düşüğüm var. onlarda hiç bi ilaç kullanmamıştım.

evet canım diyabet ilacı konuyu kısaca anlatayım prl yüksekliği olanlara yardımım olur dedim ama kısa olunca da anlaşılmadı sanırım. adet düzensizliği yaşıyodum kilom da fazlaydı doktor pco dan şüphelenip glifor başladı.ama tüylenme ve kist yoktu. sonra ben adetin 2. günü hormonları ölçtürdüm prl 54 dü. yani pco dan mı adetlerim düzensiz ve az yoksa prl yüksekliğinden mi bilmiyorum. işte pco olabilirim diye gliforu kullanıyodum, 7-8 kilo verdim, bi de 15 günlük parlodel maceram oldu. işte hamilelik olmadı ama 28 günde adet gördüm.bu 28 ler devam ederse kendiliğimden yumurtlayacağıma da inanıyorum inşallah. öünkü kimyasal ve 7 hflık düşüğüm var. onlarda hiç bi ilaç kullanmamıştım.
Dostinex kullandın mı canım bende sürekli prolaktin yüksekliği yaşıyorum

Dostinex kullandın mı canım bende sürekli prolaktin yüksekliği yaşıyorum
yok cnm dostinex kullanmadım hiç dostinex kullananarda düşük falan oluyomuş okuduğum kadarıyla. zaten 2 tane düşüğüm var nedensiz. bi daha olmasından çok korkuyorum Allah korusun. şimdi 10 kilo verdim. 10 kilo daha verirsem bekarlık kiloma ulaşıyorum inşallah. hem gebelik olursa daha sağlıklı geçer, hem de pco şüphesi de kaybolur. o yüzden şu an kiloya endexli gidiyorum. glifora devam ediyorum. korunmuyorum ama. bu şekilde olursa gebelik olsun ama zayıflayana kadar prl falan ölçtürmicem. parlodelin içinde gebelik olursa ilacın hiçbi zararı olmaz yazıyodu o yüzden kullandım. 34 şu an aşırı yüksek değil. yani bikaç ay gebelikten ziyade zayıflama üzerine gidicem ben

yok cnm dostinex kullanmadım hiç dostinex kullananarda düşük falan oluyomuş okuduğum kadarıyla. zaten 2 tane düşüğüm var nedensiz. bi daha olmasından çok korkuyorum Allah korusun. şimdi 10 kilo verdim. 10 kilo daha verirsem bekarlık kiloma ulaşıyorum inşallah. hem gebelik olursa daha sağlıklı geçer, hem de pco şüphesi de kaybolur. o yüzden şu an kiloya endexli gidiyorum. glifora devam ediyorum. korunmuyorum ama. bu şekilde olursa gebelik olsun ama zayıflayana kadar prl falan ölçtürmicem. parlodelin içinde gebelik olursa ilacın hiçbi zararı olmaz yazıyodu o yüzden kullandım. 34 şu an aşırı yüksek değil. yani bikaç ay gebelikten ziyade zayıflama üzerine gidicem ben
Hayırlısı canım Allah yardımcın olsun

arkadaşlar bu dostinex uyku ve sabah kalkınca mide bulantısı yapar mı. bugün çok kötüydüm ben sabah kalkınca mide çalkantısıyla kalktım.kahvaltı yaptım geçti gibi oldu uyku gitmrk bilmedi ama. neyse aslan pençesi içtim dahada uyku var sonra ilaç günümdü ilacımı içtim yarım daha uyku bastırdı uyukladım resmen. ne diyordunuz.

arkadaşlar bu dostinex uyku ve sabah kalkınca mide bulantısı yapar mı. bugün çok kötüydüm ben sabah kalkınca mide çalkantısıyla kalktım.kahvaltı yaptım geçti gibi oldu uyku gitmrk bilmedi ama. neyse aslan pençesi içtim dahada uyku var sonra ilaç günümdü ilacımı içtim yarım daha uyku bastırdı uyukladım resmen. ne diyordunuz.
Evet canım yapıyo hatta bende burun tıkanıklığıda yapıyo dostinexi içtiğim ertesi gün kendimi hasta gibi hissediyorum halsiz düşürüyo insanı

Evet canım yapıyo hatta bende burun tıkanıklığıda yapıyo dostinexi içtiğim ertesi gün kendimi hasta gibi hissediyorum halsiz düşürüyo insanı
ya benimki her gün yapıyo sadece içtiğim gün olsa neyse.sanki sabaha kadar uyumamışım gibi uykum vardı ya şuan gene yatsam anında uyurum o derece yani.

Kızlar incir prolaktini yükseltiyor demişsiniz ben bu Saraçoğlu nün incir kurunu uyguluyorum kuru incir çok tavsiye de aldım gerçi ben içiyorum kuru hazırlayıp gebelik için çok faydasını gören var,yanlış bişey mi yapıyorum ki?

Kızlar incir prolaktini yükseltiyor demişsiniz ben bu Saraçoğlu nün incir kurunu uyguluyorum kuru incir çok tavsiye de aldım gerçi ben içiyorum kuru hazırlayıp gebelik için çok faydasını gören var,yanlış bişey mi yapıyorum ki?
prolaktinin yükselmiyorsa iyi ama benimki zaten sorunlu olduğu için prolaktin, yükselmiş.

Selam bayanlar uzun zaman oldu yazmayalı en son prolaktin tahlilim 145 çıktı hipofiz mr ı istedi doktorum çektirdim temiz çıktı dostinex verdi bende dostinex kullanıyorum ne zaman dostinex içsem feci uyukluyorum ertesi günde dayak yemiş gibi kalkıyorum salı günü de rendevum vardı perşembe günü dostinex ile birlikte klomen verdi pazartesiye kadar içicem bu çarşamba doktor rendevum var

Selam bayanlar uzun zaman oldu yazmayalı en son prolaktin tahlilim 145 çıktı hipofiz mr ı istedi doktorum çektirdim temiz çıktı dostinex verdi bende dostinex kullanıyorum ne zaman dostinex içsem feci uyukluyorum ertesi günde dayak yemiş gibi kalkıyorum salı günü de rendevum vardı perşembe günü dostinex ile birlikte klomen verdi pazartesiye kadar içicem bu çarşamba doktor rendevum var
Canım çok yüksek çıkmış prolaktinin ama önemli olan mr temiz çıkmış testere dişli aslan perçemi düşürüyomuş dostinexle birlikte 1 ayda düşer inşallah

merhaba arkadaslar mart sonu dusuk yaotım kanama ıle dustu sonra tekrardan cocuk sahıbı olmaya kaar verdık adetın 3 gunu doktorum gel hormon testı yapalım ded prolaktin 67,86 cıktı yarın doktoragıdecegım sonuc gostermek cın prolaktın nedıır gebelıgı engellermı ınternetten bıraz baktım ama goguslerım ne agrıyor nede sut gelıyor yardımcı olurmusunuz bana

Merhaba kızlar benim prolaktin hormonum yüksekmiş 29.9 filan 2 aydır dostınex içiyorum bu ayda 6 gün klomen kullandım adetime bir gün kaldı çok kasık ağrım var ve baya göğüslerim acıyor, sizce hamilelik olabilir mi belirtiler yoksa yine adet mi olacağım, çok üzülüyorum 7 aydır korunmuyoruz 3 aydır da tedavi oluyorum artık anne olmak istiyorum

Back
X