• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin hormonunu :(

Çok sevindim senin için Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin inşallah birsey dicem aslan pençesi ile tarçın kürü nü aynı zamanda mi yaptin

evet canım bırını sabah bırını aksam. cayı aksam ıctım yemekten 1 saat snra falan sabahta ac karnına bır tatlı kasıgı kürden yedım.

Çörek Otu Bal Tarçın;

Tedavi amaçlı, iştah açıcıdır. Böbrekteki kum ve taşları döker. Şerbeti için, 4 bardak suya 3 çorba kaşığı çörek otu dövülerek konur ve kaynatılıp süzülür. Soğuduktan sonra üzerine 2 çorba kaşığı süzme kestane balı ilave edilir. Gün aşırı 3 kere birer çay bardağı içilmesi önerilir. Bu tarif miydi sizin

hayır canım bu

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.

B
hayır canım bu

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
Bunu erkek de mi yemeli yoksa sadece ben mi

prolaktin dustukten sonra ilaca devam.etmeye gerek varmi

prolaktin dustukten sonra ilaca devam.etmeye gerek varmi

Ne bileyim benim anca 5. Gün denk geliyor yada daha adet olmadım belli bile değil
Prolaktin şikayetini okudum ardından imzanda 8 haftalık gebe olduğunu görünce şaşırdım henüz adet olmadım diye yazmışsın zaten. Merak ettim prolaktin yüksekken mi hamile kaldın?

Prolaktin şikayetini okudum ardından imzanda 8 haftalık gebe olduğunu görünce şaşırdım henüz adet olmadım diye yazmışsın zaten. Merak ettim prolaktin yüksekken mi hamile kaldın?
Evet yüksekliğinin hiçbir önemi yokmuş doktoruma da sordum ama ben 3 kere filan testere dişli aslan pençesi otu yaptım belki onun bir faydası vardır tam bilmiyorum yine de ama çok şükür hamileyim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Dostınex diye bi ilaç verecek.bu ilaç güçlü bi ilaç baska bişeye gerek yok.düştüğünde baska bi problem yoksa bir kaç ay korunup sonra tekrar deneyin.ilacın etkisi vucuttan cıksın.dar sütyenler uyarıyor hormonları onada dıkkan edin.sıkmayın ikidebir.yani göğüsleri uyaracak bişey yapmayın.
Bende de yuksek prolaktin ve çocuk istiyorum doktor dostineks yazdı korunmana gerek yok dedi

Evet yüksekliğinin hiçbir önemi yokmuş doktoruma da sordum ama ben 3 kere filan testere dişli aslan pençesi otu yaptım belki onun bir faydası vardır tam bilmiyorum yine de ama çok şükür hamileyim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin canım sende sağlıkla kucağına al inşallah benim de sadece fsh yüksek çıktı diğerleri normal hayıt tohumu içtim yumurtlamaya kadar sonra değerlendirince bıraktım beklemedeyim

Dediğim gibi bu testere dişli aslan pençesi otu belki de ise yaradı bilemiyorum çünkü hamileligim de ben anlamadım hiçbir belirti de yoktu adet gecikmesinden anladım ki buna rağmen hala sol göğsümden şeffaf akıntı gelmeye de devam ediyordu stres yapmayın sakın ben artık olacağına bıraktım illa olsun diye ilişkiye girmedim

ben 36 yaşındayım,5 yıllık evliyiz yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz. hormon testlerini yaptırdım prolaktin 34,28 çıktı dostinex kullandım şimdi tekrar kontrol etmek için adetimi bekliyorum.

ben 36 yaşındayım,5 yıllık evliyiz yaklaşık bir yıldır bebek istiyoruz. hormon testlerini yaptırdım prolaktin 34,28 çıktı dostinex kullandım şimdi tekrar kontrol etmek için adetimi bekliyorum.
Bunun yanında testere dişli aslan pençesi kürü nü deneyin derim

Back
X