O normalse menepoz degldir insalahProlaktin normal diğerlerini pek anladığım söylenemez
Yumurta rezerviniz halkında bilgi sahibi olmak için amh testi yaptırabilirsiniz. Bu yazdığınız değerlerin menopozla bir ilgisi var mı bilmiyorum.O normalse menepoz degldir insalah
GenckizlRda yapiyorlarmi fsh 28.67 Lh 33.00 covid oldum bide test yapılırken regli degldim sağlıklı sonuç vermeyebilirYumurta rezerviniz halkında bilgi sahibi olmak için amh testi yaptırabilirsiniz. Bu yazdığınız değerlerin menopozla bir ilgisi var mı bilmiyorum.
Kesinlikle adetin 2 veya 3. Günü testini tekrarla menopoz başlangıcı derlerse yumurta dondur unutma hiçbir şey çözümsüz değil nice genç kadın hamile kalamıyor yaşa takılma rabbim nasip ederse her türlü olur ama tedbirli olmakta fayda var iyi bir doktora git paran varsa özele git devlet ilgilenmiyorO normalse menepoz degldir insalah
Yumurta dondurursan menepoz olur ama sizin yaşınız kaç kucuksunuzdurKesinlikle adetin 2 veya 3. Günü testini tekrarla menopoz başlangıcı derlerse yumurta dondur unutma hiçbir şey çözümsüz değil nice genç kadın hamile kalamıyor yaşa takılma rabbim nasip ederse her türlü olur ama tedbirli olmakta fayda var iyi bir doktora git paran varsa özele git devlet ilgilenmiyor
Amhye bakılmasıAmh testi kanda bakılan bi test olduğundan baktırabilirsiniz
Amhye bakılması
46 ne kucuguYumurta dondurursan menepoz olur ama sizin yaşınız kaç kucuksunuzdur
26 yaşındayım 1,5 yıldır hamile kalamadım doktora gittim her şeye baktırdım prolaktin 46 çıktı bu yüzdenmiş diğerleri normal ama bir hormon bile etkilyor işteYumurta dondurursan menepoz olur ama sizin yaşınız kaç kucuksunuzdur
46 ne kucugu
Geçmiş olsun cnm prolaktin 14.17 benim birazdan dra gidecegim 3 litre su içtim çok sıkısmadım karından ultrasyonla bakarlar diye sıkışık gidiyorum bekar olduğum için insalah Allah bebek verir26 yaşındayım 1,5 yıldır hamile kalamadım doktora gittim her şeye baktırdım prolaktin 46 çıktı bu yüzdenmiş diğerleri normal ama bir hormon bile etkilyor işte
Amin canım doktor ne dediGeçmiş olsun cnm prolaktin 14.17 benim birazdan dra gidecegim 3 litre su içtim çok sıkısmadım karından ultrasyonla bakarlar diye sıkışık gidiyorum bekar olduğum için insalah Allah bebek verir
Polikistik overmis doğum kontrol hapı verdi kullanmayacağım kullanınca adet olmazsın bırakınca olursun dedi detaylı ultrasyonla yolladı 5 gün bekle dedi tarlusal bitince regli olursun dedi soğan kürü tehlikeliymis yapma dedi ama yapacağım ilaç kullanmak istemiyorum bekarım çünkü kilo yapar kilo almamak lazım parayla alınacak hapmis nsl anladınpolikistik över olduğunu bravo menepozda değilim ama doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorumAmin canım doktor ne dedi
Polikistik overmis doğum kontrol hapı verdi kullanmayacağım kullanınca adet olmazsın bırakınca olursun dedi detaylı ultrasyonla yolladı 5 gün bekle dedi tarlusal bitince regli olursun dedi soğan kürü tehlikeliymis yapma dedi ama yapacağım ilaç kullanmak istemiyorum bekarım çünkü kilo yapar kilo almamak lazım parayla alınacak hapmis nsl anladınpolikistik över olduğunu bravo menepozda değilim ama doğum kontrol hapı kullanmak istemiyor
Evet detaylı ultrasyonla yolladı qlairisto diye ilaç yazdı kilo aldırmaz misSoğan kürünü ben de geçen sene hamile kalmak için yaptım ama faydasını göremedim. Polikistik için kilo vermek çok etkiliymiş ama bence ilacı kullan bir süre. Ultrasonda mı anladı doktor poliskist olduğunu
Geçmiş olsun menapoz olmamasına sevindimEvet detaylı ultrasyonla yolladı qlairisto diye ilaç yazdı kilo aldırmaz mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?