arkadaslar , prolaktin testi yaptıranlara bır sorum olcaktı ? 1 ekimde doktora gittim tum testlerımı yaptırdım gebelık ıcın herhangı bır engel var mı ogrenmek ıcın ! doktorum prolaktın sevıyen 26 uzerınden 28 cıktı dedı . ve bana dostınex verdı . p.tesi ve persembe gunlerı yarım tablet ıcceksın dedı ve ben bu HAPI KULLANMAYA BASLIYALI TAM 5 HAFTA GECTI .gebeligimi sut hormonunun yuksek olması engellıyormus . regl gunume az bır sey kaldı bakalım allahın ıznıyle ınsallah beklıyorum ... bu hapı kullanmıs olup ve hamıle kalmıs olanlar varsa gorusmek ıstıyorumm hepınızle :CüvCüv:
arkadaslar , prolaktin testi yaptıranlara bır sorum olcaktı ? 1 ekimde doktora gittim tum testlerımı yaptırdım gebelık ıcın herhangı bır engel var mı ogrenmek ıcın ! doktorum prolaktın sevıyen 26 uzerınden 28 cıktı dedı . ve bana dostınex verdı . p.tesi ve persembe gunlerı yarım tablet ıcceksın dedı ve ben bu HAPI KULLANMAYA BASLIYALI TAM 5 HAFTA GECTI .gebeligimi sut hormonunun yuksek olması engellıyormus . regl gunume az bır sey kaldı bakalım allahın ıznıyle ınsallah beklıyorum ... bu hapı kullanmıs olup ve hamıle kalmıs olanlar varsa gorusmek ıstıyorumm hepınızle :CüvCüv:
benim ilk hamileliğimde doktor 4 ay prolaktini düşürmek için uğraştı düşüremedi vee prolaktinim yüksekken hamiş kaldım
çok sağlıklı bir bebişim oldu
şimdi dostinexle düştü hormon seviyem doktor kendiliğinden hamile kalma şansın yüksek dedi ama ben yinede tedavi oluyorum işimi şansa bırakamam arada kistler oluşuyor çünkü
arkadaslar ultrasyonla muayne oldum.sağ yumurtalıkta 2 tane yumurtam olmuş.17 ve 20 mm çarşamba günü sabah 10 da iğnemi olucam.hayırlısı olur inşallah.Allahım inşallah bu sefer tutar yarabbi.
Hakkında hayırlısı canım.Stresten uzak dur yeter bence.....
Geçen ay prolaktinim normal seviyede çıkmıştı bugün tekrarladı doktorum tahlili göğüsümden süt geldiğidi için.Prolaktin seviyesi normal olupta sgöğüsünden süt gelen varmı
canım prolaktin seviyesi yüksek olursa süt gelir diye biliyorum.ama senin durum biraz garip geldi bana.doktor ne diyor bu duruma.kaç çıkmıştı prolaktinin.?fisfisfis
Daha test sonucumu öğrenmedim canım.Ama sonırım prolaktin yüksek değil.Yani geçen ay yapılan tahlillerde normaldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?