- Konu Sahibi secret1984
-
Yüksek çıkmış ama ilaçla ve stres yapmazsanız düşüyor merak etmeyinMerhaba kizlar
Prolaktin sonucum asagidaki gibi cikti anormal mi sizce?referans araliginin disinda gorunuyor yardimci olur musunuzEki Görüntüle 2777400
yukselme sebebi stres mi?Yüksek çıkmış ama ilaçla ve stres yapmazsanız düşüyor merak etmeyin
Aşırı yüksek çıkmış süt hormonun demek oluyo prolaktin , bende de referans dışı yazıyodu sonucu aldığımda göğsümde çok süt olduğu için gebe kalinmiyomus ilaç verdi bana sonucumu aldığımda seninki çok yüksek çıkmış canım doktora git sonucunu söyler zaten sanaMerhaba kizlar
Prolaktin sonucum asagidaki gibi cikti anormal mi sizce?referans araliginin disinda gorunuyor yardimci olur musunuzEki Görüntüle 2777400
Tek başına stres değil ama etkili. Kadın Doğum doktoru bana ilaç vermişti onunla düşti bu kadar yüksek değildi tabi benim. Doktor sizi yönlendiriryukselme sebebi stres mi?
Icini ferah tut inşallah sonuclarin iyi çıkar. Benim 66ydi dostinex diye bir ilac verdi doktor 2 hafta kullandim ve sonuc 33e düştü. Simdi de bitkisel biseyler iciyorum daha da düşsün diye. Stres yapma ilacla düşer umarimKadin doguma gosterdim sonuclari.Ilacli hipofiz emari istedi 2 gun sonra cekilecek.bakalim ne olucak kizlar
merhaba , 3. gün mü bakıldı bunlar ?Merhaba kizlar
Umarim oyle olur.Bitkisel olarak ne kullaniyorsunuz?aslan percemini duymustum.sizin hipofiz emarinizda herhangi birsey cikti mi peki?Icini ferah tut inşallah sonuclarin iyi çıkar. Benim 66ydi dostinex diye bir ilac verdi doktor 2 hafta kullandim ve sonuc 33e düştü. Simdi de bitkisel biseyler iciyorum daha da düşsün diye. Stres yapma ilacla düşer umarim
Hipofiz MR istemedi doktor. Testere dişli aslan pençesi içiyorum. Faydasini gorecegimi umuyorum.Umarim oyle olur.Bitkisel olarak ne kullaniyorsunuz?aslan percemini duymustum.sizin hipofiz emarinizda herhangi birsey cikti mi peki?
Merhaba gecmis olsun ne yaptiniz sonucunuz nedirYarin gece ilacli emar cekilicek bakalim.sonrasinda doktora gostericem.aslan pencesini ben de alicam aklimda o.
Sevindim kotu birsey cikmamasina gecmis olsunTesekkurler.Hipofiz mr i temiz cikti.8 hafta haftada 1 olmak uzere dostinex verdi.2 ay korunucaksiniz ilaci kullandigin surece dedi kadin dogum.2 ay sonra tekrar prolaktin degerine bakilicakmis.Iyi uyu iyi beslen sıkı sutyen giyme dedi.
merhaba sizin 66 iken göğüs ağrınız oluyor muyduIcini ferah tut inşallah sonuclarin iyi çıkar. Benim 66ydi dostinex diye bir ilac verdi doktor 2 hafta kullandim ve sonuc 33e düştü. Simdi de bitkisel biseyler iciyorum daha da düşsün diye. Stres yapma ilacla düşer umarim
Hayir fiziksel hic bir belirti yasamadimmerhaba sizin 66 iken göğüs ağrınız oluyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?