Gebeliğe Hazırlık prolaktin sonucum yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

secret1984

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
153
2
641
41
İstanbul
Merhaba kizlar
Prolaktin sonucum asagidaki gibi cikti anormal mi sizce?referans araliginin disinda gorunuyor yardimci olur musunuz

Prolaktin yukselmesinin bir cok sebebi vardir. Stres, gogusun uyarilmasi, hamilelik, beyinde zararsiz bi kitle gibi gibi..ilacla da cok cabuk duzene girer merak etmeyin

Merhaba kizlar
Prolaktin sonucum asagidaki gibi cikti anormal mi sizce?referans araliginin disinda gorunuyor yardimci olur musunuzEki Görüntüle 2777400
Aşırı yüksek çıkmış süt hormonun demek oluyo prolaktin , bende de referans dışı yazıyodu sonucu aldığımda göğsümde çok süt olduğu için gebe kalinmiyomus ilaç verdi bana sonucumu aldığımda seninki çok yüksek çıkmış canım doktora git sonucunu söyler zaten sana

Kadin doguma gosterdim sonuclari.Ilacli hipofiz emari istedi 2 gun sonra cekilecek.bakalim ne olucak kizlar
Icini ferah tut inşallah sonuclarin iyi çıkar. Benim 66ydi dostinex diye bir ilac verdi doktor 2 hafta kullandim ve sonuc 33e düştü. Simdi de bitkisel biseyler iciyorum daha da düşsün diye. Stres yapma ilacla düşer umarim

Merhaba bazisi adet 3.gunu bakildi.doktor rezervler dusuk dedi yasim 36 benim.bebek istiyoruz.prolaktini duzelticez once ama cok da vakit kaybetmeyin asilama ve tup bebek denemenizde fayda var dedi maalesef

Umarim oyle olur.Bitkisel olarak ne kullaniyorsunuz?aslan percemini duymustum.sizin hipofiz emarinizda herhangi birsey cikti mi peki?

merhaba sizin 66 iken göğüs ağrınız oluyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…