,cevabin icin tesekkürler canim,benim en son 2 hafta önce 0.61 olmustu,bugün tekrar kontrole gittim sonucu carsamba alcam,insallah yükselmemistir,persembe yumurta kontrolune gidecegim,hersey yolunda olursa asilama yapilcak,rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.benimde prolaktin sorunum var şu sıralar 55 ..
ama şubatta 50 ydi ve ben o ay değeri düşürmek için ilaç kullandım martta hamile olduğumu öğrendim...
umudunu kaybettme..... benim ki doğal yolla oldu, sen aşılama yaptırıyosun daha fazla şansın var inşallah tutunur bebişin.....
bebeğimi 7 haftalıkkken kaybettim inşallah bu ayda prolaktinim düşerde yeniden hamiş olabilirim.....
,cevabin icin tesekkürler canim,benim en son 2 hafta önce 0.61 olmustu,bugün tekrar kontrole gittim sonucu carsamba alcam,insallah yükselmemistir,persembe yumurta kontrolune gidecegim,hersey yolunda olursa asilama yapilcak,rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.
.asilama yapildiginda prolaktin ne kadardi,ben bugün sonucu aldim0.3 prolaktin cok düsük nerdeyse hic yok gibi bise,yarin yumurta takibi icin dr gidecegim galiba bu ay asilama yapilamaz bu sonucla,zaten icimede süphe düstü bu sonucla tutacagi varsada tutmaz,esimde dr konusalim bu ay yapilmasin,zaten 2 hafta sonra tekrar adet olucan oazaman birazda olsa yükselir icimize sinerek yapalim diyor,benimde prolaktin 34 arkadaşlar dostinex kullandım bu ay,aşılama oldum bakalım tutucakmı...
.asilama yapildiginda prolaktin ne kadardi,ben bugün sonucu aldim0.3 prolaktin cok düsük nerdeyse hic yok gibi bise,yarin yumurta takibi icin dr gidecegim galiba bu ay asilama yapilamaz bu sonucla,zaten icimede süphe düstü bu sonucla tutacagi varsada tutmaz,esimde dr konusalim bu ay yapilmasin,zaten 2 hafta sonra tekrar adet olucan oazaman birazda olsa yükselir icimize sinerek yapalim diyor,
insallah canim,bende zaten bi belge imzaladim,cogul gebelik ve kist olma riskine karsi bilgilendirildigime dahil,dr ne derse desin rabbim ol demedikten sonra hepsi bos,cuma gün ilk asilamami oldum dr bayagi canimi yakti,gece karin agrisiyla uyandim zor uyudum agridan,dünde 2.asilamami oldum,bu defa baska dr yapti profösör yapti,agri olmasi normal dedi,oda hic canimi yakmadi hissetmedim bile,2gündür bol bol ananas kivi ve kabak cekirdegi yiyorum insallah faydasi olur,bide ilk asilamada orda 30 saat yattim,sonra arbada yarim saat yattim,esimin ehliyeti yok arabayi ben sürmek zorunda oldugum icin öyle yaptim,dünde sadece 15 dakika yattim sonra arabada yine 30 saat yattim,yol zaten 1 saat sürüyordu,dünde bayagi karin agrim oldu ama simdi agri falan kalmadi,ilk seferki kadar heyacanim yok bu defa nedendir bilmiyorum,esim pc basina gecmemide yasakladi ama simdi o evde yok hemen girdim,dr fazla okuma iyi degil dedi,esimde duydu ya bunu hemen bu defa cok arastirmak yok dedi.
amin canim insallah ama ben bitaneye bile raziyim rabbim yeterki saglikli sihhatli hayirlisini versin,bugüne kadar hic evden cikmadim fazla iste görmedim bi bugün kardesimle gezmeye ciktim,8 aylik yegenimi sonra birakdi onunla oyalandim,kucagima alirken yerden kaldirirken dikkat etdim,sali günü is basi yapcam zaten olan olmustur simdiye,bol bol ananas ve kivi yiyorum,kasiklarim agriyor bauen sanki bicak saplanir gibi,bakalim artik rabbim hayirlisiyla hayirli sonuc almayi nasip etsin hepimize:94:
hadi hayırlısı canımmm çift aşılamada şansın daha çok inşallah sağlıkla ikizlerini nasip eder rabbim bi kız bi erkek olsaa tam balllı lokkma:)))
sonucunu mutlaka yaz olurmu?
cok sagol canim,peki sen sonuc aldinmi son durum nedirhttp://www.kadinlarkulubu.com/asila...yumurtasi-olup-hamile-kalan-kalamayanlar.html
canım bak geçen sene açtığım konu....
cok sagol canim,peki sen sonuc aldinmi son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?