Aşılama prolaktin sorunu olupta asilama ile hamile kalan varmi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melissa78

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
616
187
303
Almanya
7 ve 9 mayisda ilk asilamam yapildi ama malesef tutmadi,bende prolaktin sorunu var,asilamadan 5 hafta önce 3 tü asilamadan sonra negatif sonucunu alinca yeniden test yaptirdim 33 olmustu,ilac kullandim 3 hafta ve bir hafta önce test yaptirdim 0.61 di,yarindan itibaten clomifen kullanacam 5 gün ve haftaya persembe yumurta kontrolune gidecem,zaten ozamana kadar hormonum kesin 3-4 olur,benim merak ettigim prolaktin sorunu olupda asilama ile hamile kalan varmi?

benimde prolaktin sorunum var şu sıralar 55 .. :31:

ama şubatta 50 ydi ve ben o ay değeri düşürmek için ilaç kullandım martta hamile olduğumu öğrendim...

umudunu kaybettme..... benim ki doğal yolla oldu, sen aşılama yaptırıyosun daha fazla şansın var inşallah tutunur bebişin.....

bebeğimi 7 haftalıkkken kaybettim inşallah bu ayda prolaktinim düşerde yeniden hamiş olabilirim.....:49:

benimde prolaktin sorunum var şu sıralar 55 .. :31:

ama şubatta 50 ydi ve ben o ay değeri düşürmek için ilaç kullandım martta hamile olduğumu öğrendim...

umudunu kaybettme..... benim ki doğal yolla oldu, sen aşılama yaptırıyosun daha fazla şansın var inşallah tutunur bebişin.....

bebeğimi 7 haftalıkkken kaybettim inşallah bu ayda prolaktinim düşerde yeniden hamiş olabilirim.....:49:
,cevabin icin tesekkürler canim,benim en son 2 hafta önce 0.61 olmustu,bugün tekrar kontrole gittim sonucu carsamba alcam,insallah yükselmemistir,persembe yumurta kontrolune gidecegim,hersey yolunda olursa asilama yapilcak,rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.

,cevabin icin tesekkürler canim,benim en son 2 hafta önce 0.61 olmustu,bugün tekrar kontrole gittim sonucu carsamba alcam,insallah yükselmemistir,persembe yumurta kontrolune gidecegim,hersey yolunda olursa asilama yapilcak,rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.

zaten 19 a kadar normal endişelenme inşallah hayırlısıyla bu ay müjdeli haberi alırsın.....

amin insaallah canim,rabbim bu mübarek 3 aylarin yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul etsin,rabbim evlat hasretiyle yanan tüm kullarina saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin,bizi bizden baskasi anlamaz.

benimde prolaktin 34 arkadaşlar dostinex kullandım bu ay,aşılama oldum bakalım tutucakmı...
.asilama yapildiginda prolaktin ne kadardi,ben bugün sonucu aldim0.3 prolaktin cok düsük nerdeyse hic yok gibi bise,yarin yumurta takibi icin dr gidecegim galiba bu ay asilama yapilamaz bu sonucla,zaten icimede süphe düstü bu sonucla tutacagi varsada tutmaz,esimde dr konusalim bu ay yapilmasin,zaten 2 hafta sonra tekrar adet olucan oazaman birazda olsa yükselir icimize sinerek yapalim diyor,

.asilama yapildiginda prolaktin ne kadardi,ben bugün sonucu aldim0.3 prolaktin cok düsük nerdeyse hic yok gibi bise,yarin yumurta takibi icin dr gidecegim galiba bu ay asilama yapilamaz bu sonucla,zaten icimede süphe düstü bu sonucla tutacagi varsada tutmaz,esimde dr konusalim bu ay yapilmasin,zaten 2 hafta sonra tekrar adet olucan oazaman birazda olsa yükselir icimize sinerek yapalim diyor,

canım bizim doktor düşmüştür dedi, zaten prospektüsündede 4 saat içinde düşer diyor,o yüzden yaptı,hayırlısı olsun bakalım:)

insallah hayirlisiyla hayirli sonuc alirsin canim,valla benim icim hic rahat degil bu huzursuzluklada yaptirmak istemiyorum bu ay,simdi hep kafama takcam biliyorum,birinci asilamada yaptigim hatalari 2.de yapmak istemiyorum,ilkinde hep kadinlar kulubune takildim,kafami hic baska seye oyalamadim,bide asilama günü dus aldim,fazla dinlenmedim,bu defa bunlari yapmak istemiyorum.

prolaktinin düşük olması sorun değilki yüksek olması sorunn .....

sonucun iyi bence o zaten yavaş yavaş yükselir.....

bence aşılamanı ertelemeni gerektiricek bişi yok......

dr gittim bugün nur topu gibi 4 tane 23 mm yumurtam olusmus sadece sol tarafda,dr bu kadar olmasi iyi degil cogul gebelik sansi cok yüksek dedi,hormon kontrolleri icin kanimi aldilar,sonuc iyi cikmazsa bu tedaviyi iptal ederiz dediler ama sonuy iyi cikti,saat 13.30 catlatma ignemi oldum yarin 9.45 de ilk asilamam olacak ve cumartaeside 9.30 2. asilamam olacak,mayista ilk asilama olmustum ama tutmamisti,insallah bu ay hayirlisiyla hayirli sonuc aliriz,bide bana cogul gebelik ve kist olma sansi cok yüksek diye bi belge imzalattilar bilgilendirildim diye,ilk asilamada yapmamislardi,ilk asilamada yine sadece sag tarafta 4 yumurtam vardi ve onlar 15-18 mm arasiymis,bu ay cok incir yedim kesin onunda faydasi oldu

çokkk güzel canım inşallah ikizlerine kavuşursunn:))))

geçen yıl tam bu zamanlarr aynı benimde 4 yumurtam 23mm boylarındaydı ve çoğul gebelik riskine karşın iptal edilmişti:(

inşallahh sen meleklerine:emir_bebek::emir_bebek: ve ya meleğine:emir_bebek: sağlıkla kavuşursun......:49:

insallah canim,bende zaten bi belge imzaladim,cogul gebelik ve kist olma riskine karsi bilgilendirildigime dahil,dr ne derse desin rabbim ol demedikten sonra hepsi bos,cuma gün ilk asilamami oldum dr bayagi canimi yakti,gece karin agrisiyla uyandim zor uyudum agridan,dünde 2.asilamami oldum,bu defa baska dr yapti profösör yapti,agri olmasi normal dedi,oda hic canimi yakmadi hissetmedim bile,2gündür bol bol ananas kivi ve kabak cekirdegi yiyorum insallah faydasi olur,bide ilk asilamada orda 30 saat yattim,sonra arbada yarim saat yattim,esimin ehliyeti yok arabayi ben sürmek zorunda oldugum icin öyle yaptim,dünde sadece 15 dakika yattim sonra arabada yine 30 saat yattim,yol zaten 1 saat sürüyordu,dünde bayagi karin agrim oldu ama simdi agri falan kalmadi,ilk seferki kadar heyacanim yok bu defa nedendir bilmiyorum,esim pc basina gecmemide yasakladi ama simdi o evde yok hemen girdim,dr fazla okuma iyi degil dedi,esimde duydu ya bunu hemen bu defa cok arastirmak yok dedi.

:94:
insallah canim,bende zaten bi belge imzaladim,cogul gebelik ve kist olma riskine karsi bilgilendirildigime dahil,dr ne derse desin rabbim ol demedikten sonra hepsi bos,cuma gün ilk asilamami oldum dr bayagi canimi yakti,gece karin agrisiyla uyandim zor uyudum agridan,dünde 2.asilamami oldum,bu defa baska dr yapti profösör yapti,agri olmasi normal dedi,oda hic canimi yakmadi hissetmedim bile,2gündür bol bol ananas kivi ve kabak cekirdegi yiyorum insallah faydasi olur,bide ilk asilamada orda 30 saat yattim,sonra arbada yarim saat yattim,esimin ehliyeti yok arabayi ben sürmek zorunda oldugum icin öyle yaptim,dünde sadece 15 dakika yattim sonra arabada yine 30 saat yattim,yol zaten 1 saat sürüyordu,dünde bayagi karin agrim oldu ama simdi agri falan kalmadi,ilk seferki kadar heyacanim yok bu defa nedendir bilmiyorum,esim pc basina gecmemide yasakladi ama simdi o evde yok hemen girdim,dr fazla okuma iyi degil dedi,esimde duydu ya bunu hemen bu defa cok arastirmak yok dedi.

hadi hayırlısı canımmm çift aşılamada şansın daha çok inşallah sağlıkla ikizlerini nasip eder rabbim bi kız bi erkek olsaa tam balllı lokkma:)))

sonucunu mutlaka yaz olurmu?

:94:

hadi hayırlısı canımmm çift aşılamada şansın daha çok inşallah sağlıkla ikizlerini nasip eder rabbim bi kız bi erkek olsaa tam balllı lokkma:)))

sonucunu mutlaka yaz olurmu?
amin canim insallah ama ben bitaneye bile raziyim rabbim yeterki saglikli sihhatli hayirlisini versin,bugüne kadar hic evden cikmadim fazla iste görmedim bi bugün kardesimle gezmeye ciktim,8 aylik yegenimi sonra birakdi onunla oyalandim,kucagima alirken yerden kaldirirken dikkat etdim,sali günü is basi yapcam zaten olan olmustur simdiye,bol bol ananas ve kivi yiyorum,kasiklarim agriyor bauen sanki bicak saplanir gibi,bakalim artik rabbim hayirlisiyla hayirli sonuc almayi nasip etsin hepimize

cok sagol canim,peki sen sonuc aldinmi son durum nedir

maleseff canımmm o ay hayatımda çekmediğim kadar sancılı adet oldum bebek tutunamayıp düşmüşde olabilir...

bu yılda doğal yolla hamile kaldım ama 4 nisanda 7 haftalık bebeğim düştü yine... 2 yıl öncede bi 6 haftalık düşüğüm var:(

şimdi genetiğimiz ve kan pıhtılaşması sorunu araştırılıyo sunuç 27 temmuzda çıkıcak bakalım sonuçlara göre hareket edicez.....

Back
X