Prolaktin (süt hormonu) yüksekliği

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Merhabalar arkadaşlar prolaktin değerim nisan ayında 37 çıkmıştı dostane kullanmıştım ve o zamandan beri tekrar edemedim testi tabi 1 ekimde doktorum hamile kalamadığım için tekrardan bu testi yaptı 35 çıktı ama doktorum izinliymiş dahiliye doktoru da pco olduğu için insülin değerlerime bakmıştı temiz çıkmış şükür ama hormon sonuçlarımı gösterdim bana emar çekil dedi doktorum a sormadan çekilmek istemedim 2.kez düşmemiş kitle olabilir dedi biraz moralim bozuldu açıkcası benim durumunda olan var mı aranızda prolaktin i yüksek olup düşmeyen neden kaynaklanıyor acaba ?

Canım ben ağustos ayında ölçtüm 39 çıktı.dostinex kullandım iki tablet ama kontrole gitmedim.bu ay cocuk düşündügümuz icin pazartesi kontrole gittim 43e çıkmış. Çok şaşırdım başta umursamadim ama yükselince endiselendim.tekrar dostinexe basladim:KK43:

Canım ben ağustos ayında ölçtüm 39 çıktı.dostinex kullandım iki tablet ama kontrole gitmedim.bu ay cocuk düşündügümuz icin pazartesi kontrole gittim 43e çıkmış. Çok şaşırdım başta umursamadim ama yükselince endiselendim.tekrar dostinexe basladim:KK43:
Ilaçla düşmeyince emar çekilcek dedi dahiliye uzmanı ama doktorum a gidicem pazartesi bakalım ne dicek , eşiminde sperm sonuçları hızı düşük çıktı çok zormuş

Inşallah canım amin 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır hamile kalmadım bütün seker insülin hepsi temiz pco varmış polikistik over ve süt hormonum 35 çıktı pcoya bağlı prolaktin yüksekliği olabilirmiş internetten araştırdım ama doktorları biliyosun emara kadar çekerler şimdi sorun tek bende olsa iyi eşimin sonuçlarıda tam bir iç sıkıntısı ..Siz ne zamandır bekliyosunuz

Sorma ya bende kime sorsam cevap alamıyorum.sanki bi tek ben boyleyim.seninle yalnız olmadığımi anladım. Ama hala iki kişiyiz :110:

merhaba ben de varım benim prolaktin 2008 den beri ara ara yukseliyor.dostinex kullanip dusuruyorum. doktora gitmekten, tahlil yaptirmaktan biktim.su an degerlerim ne durumda hic bilmiyorum. ilk zamanlar hipofizde 6 mm adenom vardi, son iki emarimda 2 mm görünüyor. o kadar sıkıldım ki...en son haziranda endokrin prof. ne gittim kontrole gitmem gerekiyor ama gidesim yok

Prolaktin i yüksek olup hamile kalanları duydum herşeyAllah tan diye düşünüyorum , kendini rahat bırakıp stres yapmazsan düşüyormuş

Yaklaşık 9 ay prolaktınım yüksek çıktı 8 ay ilaç vermedi git gel tahlil yaptı sadece 9. Ayda mr istedi herşey normal bulunduğum çevrede bayanların genelinde bu düZeyde çıkıyormuş değerini kabul etdi bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olsun hatta 2 yumurta olmuş biri 20 mm diğeri 23 mm ikiz olabilir dedi adete 8 gün kaldı bekliyorum doktor 8 ayımı boşa harcadı kısaca tek doktora güvenmeyin başka doktorları deneyin inşallah hamile olursam yazarın size sağlıcakla kalın

Yaklaşık 9 ay prolaktınım yüksek çıktı 8 ay ilaç vermedi git gel tahlil yaptı sadece 9. Ayda mr istedi herşey normal bulunduğum çevrede bayanların genelinde bu düZeyde çıkıyormuş değerini kabul etdi bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olsun hatta 2 yumurta olmuş biri 20 mm diğeri 23 mm ikiz olabilir dedi adete 8 gün kaldı bekliyorum doktor 8 ayımı boşa harcadı kısaca tek doktora güvenmeyin başka doktorları deneyin inşallah hamile olursam yazarın size sağlıcakla kalın

kesinlikle benim de başıma şöyle bişey geldi ben 3 yıllık evli ve 1.5 yıldır bebek istiyorum bebek düşündüğümüz zaman yani 1.5 yıl önce eşimle doktora gittik o sperm testi verdi bende kan ve muayene oldum doktor hiçbirşey yok biraz süt hormonun fazla dostonex iç düşer tertemizsin kist miyom hiçbişey yok dedi yolladı eşimin sonuçlarıda 18 milyon hareketlilik de %20 çıkınca doktor düşük dedi ve hep eşimden bildim sorunu taki 1 ekim de başka doktora gidene kadar alttan muayene yaptı sende pco var görüyormusun kistleri dedi inci gibi sıra sıraydı sonra kan tahlili verdim süt hormonum 1.5 yıl önceki değerle aynıydı 35 ,yani o doktor pco olduğumu söyleseydi önlemimi alırdım benim 1.5 yılımı yedi resmen kadın,şimdi zayıflıyorum kilo pco yu tetiklermiş herşey Allah tan kısmet bu işler tabiki,inşallah sizin de gönlünüze göre olsun,arka arkaya bebek haberleri verelim ...doktora teslim ettim kendimi progesteron için yine bu hafta kan vercem yumurtluyormuyum diye miş galiba sonra hsg mi ister çatlatma iğnesi mi acaba ? birde maliyeti ne kadar çatlatma iğnesi nasıl oluyor ayrıntılı anlatırmısınız?

Back
X