- 16 Ekim 2015
- 108
- 86
- 13
- 39
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Valla ben ilk iğnemi olduğumda 90 tl falan vermiştik iğneye bu ay hiç para vermedim muayne ücreti aldı eczane o kadar bende şaşırdım o zaman o kadar para vermiştim boşa mı verdim acaba ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet doktor hormon tahlili-progesteron tahlili -hsg en son diye not aldı kağıda acaba çatlatma iğnesi olu muyum ki bilmiyorumRahim filmini ilk defamı çektireceksin
Merhaba sonucunuz ne çıktı?Merhaba kızlar dün regl oldum. Ve yarın 3. gün de prolaktin hormonunu ölçtürmeye gideceğim. İnşallah düşmüştür.geçen reglimden beri düzenli testere dişli aslan pençesini içtim. bu ay gerçekten yumurtlamanın tüm belirtilerini yaşadım.
Merhaba arkadasim aslan pencesi ise yaramis mi bende de prolaktin sorunu var su an klomen kullaniyorum cikolata kistim de varMerhaba kızlar dün regl oldum. Ve yarın 3. gün de prolaktin hormonunu ölçtürmeye gideceğim. İnşallah düşmüştür.geçen reglimden beri düzenli testere dişli aslan pençesini içtim. bu ay gerçekten yumurtlamanın tüm belirtilerini yaşadım.
Merhaba arkadasim aslan pencesi ise yaramis mi bende de prolaktin sorunu var su an klomen kullaniyorum cikolata kistim de var
Canım benim 41 di daha önce dün tahlil yaptırdım 30 a düşmüş. Sınır 26 diyor. Bu ay da kullanmaya devam ediyorum. Aslında doktor 2 kapsüllü dotinex verdi ama kullanmak istemiyorum. Ciddi yan etkileri var.Merhaba sonucunuz ne çıktı?
Bnmde prolaktinim yüksek merak ettim.
Testere dişli aslan pençesi de aldım ama henüz başlamadım.
Tesekkur ederim canim ama klomen kullanirken yani bebek icin ugrasirken bu bitkiyi kullanmak sakincali midir bi fikrin var miAyrıca testere dişil aslan pençesinin tüm hormonlar üzerinde olumlu etkisi olduğunu, tüm hormonları dengelediğini okudum. Bence her hormon için kullanılmalı.
Prolaktinim 50ydi en son su an ilac vermedi doktorm pazartesi yumurta takibi icin gittigimde tekrar tahlil isteyecekTesekkur ederim canim ama klomen kullanirken yani bebek icin ugrasirken bu bitkiyi kullanmak sakincali midir bi fikrin var mi
Canım klomen yumurtayı büyütmek için mi?Prolaktinim 50ydi en son su an ilac vermedi doktorm pazartesi yumurta takibi icin gittigimde tekrar tahlil isteyecek
Evet yumurtalari buyutmek icin ilk defa kullaniyorum.uygun buyukluktelerse catlatma ignesi olucakmisim. Yumurtalar buyuse de catlamiyo galiba benim. Iki kürü ayni anda kullanmak zararli olabilir canm dikkat etCanım klomen yumurtayı büyütmek için mi?
Prolaktin hormonu yumurtalıklara baskı yaparak yumurtaların büyümesine engel oluyormuş. Bende bir yandan şu yumurta büyütücü bal+tarçın+çörek otunu mu yapsam diyorum? Ama bir yandan da hepsini birden yapmak daha kötü sonuçlarda verebilir diye düşünüyorum![]()
Prolaktin haric diger hormonlar normal cikti fsh lh falan. Sogan suyu icmistim onun faydasini gördüm kistlerde yari yariya küçülmüşCanım klomen yumurtayı büyütmek için mi?
Prolaktin hormonu yumurtalıklara baskı yaparak yumurtaların büyümesine engel oluyormuş. Bende bir yandan şu yumurta büyütücü bal+tarçın+çörek otunu mu yapsam diyorum? Ama bir yandan da hepsini birden yapmak daha kötü sonuçlarda verebilir diye düşünüyorum![]()
Bende klomen kullandım bu ay ama prolaktin yüksek olduğu için tutmaz herhalde.Evet yumurtalari buyutmek icin ilk defa kullaniyorum.uygun buyukluktelerse catlatma ignesi olucakmisim. Yumurtalar buyuse de catlamiyo galiba benim. Iki kürü ayni anda kullanmak zararli olabilir canm dikkat et