Prolaktin (süt hormonu) yüksekliği

Valla ben ilk iğnemi olduğumda 90 tl falan vermiştik iğneye bu ay hiç para vermedim muayne ücreti aldı eczane o kadar bende şaşırdım o zaman o kadar para vermiştim boşa mı verdim acaba ☺

Hayır canım ben hiçbir tedavi görmedim henüz , pco olduğum tespit edildi ve süt hormonum 35 çıktı Kasım ayına randevu al sonuçlarınla gel dedi doktorum ona göre tedavi uygulucakmış

Hımm bak sonuçlarını başka doktorada göstermeyi dene mutlaka inşallah güzel çıkar sonuçların tedaviye hemen başlarsın

Merhaba Kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Ben yazın yanlışlıkla gebe kaldım fakat tutunamadı. Öğrendiğim gün düştü. Şimdi isteyerek hamile kalmak istiyorum. Düştükten sonra hiç doktora gitmemiştim. Bir kontrol ettireyim kendimi dedim. Doktor tüm kontrollerimi yaptı. Her şeyim normal çıktı sadece prolaktin hormonum 41 çıktı. Fakat benim prolaktin hormonun yüksek olanlarda okuduğum gibi adet düzensizliğim yok 28 yada 30 günde oluyorum. Bana 2 kapsül halinde dotinex verdi. Sadece o kadar. Fakat ben içeriğine okuduğumda ciddi yan etkilerinin olduğunu gördüm. Birde bu hormon adetinin 3. günü aç karnına ölçülmesi gerekiyormuş. Ben testlerimi böyle yapmadığım için hemen kullanmayıp bir sonraki adetimim gelmesini bekledim. Sonra testerere dişli aslan pençesini buldum internetten , aktardan aldım. Adet olunca hapı kullanmayıp çaya başladım (günde 2 bardak. ) Bu gün 20. günüm. Adet olursam 3. gün mutlaka ölçtürmeye gideceğim. Düşüp düşmediğini size bildiririm. Adet olmazsam da hamileyim demektir. :) Gerçi prolaktin hormonunu düşürmeye konsantre olduğum için yumurtlama günlerimi pek takip edemedim. Herkese acil şifalar diliyorum. Allah kimseye çocuk sevgisini aratmasın.

Prolaktin korkulacak bir hormon değil ilaçla hemen düşüyor. Ben 2009 yılından beri uğraşıyorum ayrıca bende mikroadenomda vardı ama ilacımı düzenli kullandım şimdi çok şükür değerim düşük çıkıyor. Prolaktin zaten direk stresle alakalı. Gerçi ne değil ki :)

Merhaba kızlar dün regl oldum. Ve yarın 3. gün de prolaktin hormonunu ölçtürmeye gideceğim. İnşallah düşmüştür.geçen reglimden beri düzenli testere dişli aslan pençesini içtim. bu ay gerçekten yumurtlamanın tüm belirtilerini yaşadım.

Merhaba kızlar dün regl oldum. Ve yarın 3. gün de prolaktin hormonunu ölçtürmeye gideceğim. İnşallah düşmüştür.geçen reglimden beri düzenli testere dişli aslan pençesini içtim. bu ay gerçekten yumurtlamanın tüm belirtilerini yaşadım.
Merhaba sonucunuz ne çıktı?
Bnmde prolaktinim yüksek merak ettim.
Testere dişli aslan pençesi de aldım ama henüz başlamadım.

Merhaba arkadasim aslan pencesi ise yaramis mi bende de prolaktin sorunu var su an klomen kullaniyorum cikolata kistim de var

Merhaba arkadasim aslan pencesi ise yaramis mi bende de prolaktin sorunu var su an klomen kullaniyorum cikolata kistim de var

Canım benim 41 di daha önce dün tahlil yaptırdım 30 a düşmüş. Sınır 26 diyor. Bu ay da kullanmaya devam ediyorum. Aslında doktor 2 kapsüllü dotinex verdi ama kullanmak istemiyorum. Ciddi yan etkileri var.

Merhaba sonucunuz ne çıktı?
Bnmde prolaktinim yüksek merak ettim.
Testere dişli aslan pençesi de aldım ama henüz başlamadım.
Canım benim 41 di daha önce dün tahlil yaptırdım 30 a düşmüş. Sınır 26 diyor. Bu ay da kullanmaya devam ediyorum. Aslında doktor 2 kapsüllü dotinex verdi ama kullanmak istemiyorum. Ciddi yan etkileri var.

Ayrıca testere dişil aslan pençesinin tüm hormonlar üzerinde olumlu etkisi olduğunu, tüm hormonları dengelediğini okudum. Bence her hormon için kullanılmalı.

Ayrıca testere dişil aslan pençesinin tüm hormonlar üzerinde olumlu etkisi olduğunu, tüm hormonları dengelediğini okudum. Bence her hormon için kullanılmalı.
Tesekkur ederim canim ama klomen kullanirken yani bebek icin ugrasirken bu bitkiyi kullanmak sakincali midir bi fikrin var mi

Prolaktinim 50ydi en son su an ilac vermedi doktorm pazartesi yumurta takibi icin gittigimde tekrar tahlil isteyecek
Canım klomen yumurtayı büyütmek için mi?
Prolaktin hormonu yumurtalıklara baskı yaparak yumurtaların büyümesine engel oluyormuş. Bende bir yandan şu yumurta büyütücü bal+tarçın+çörek otunu mu yapsam diyorum? Ama bir yandan da hepsini birden yapmak daha kötü sonuçlarda verebilir diye düşünüyorum :(

Prolaktin hormonu yumurtalıklara baskı yaparak yumurtaların büyümesine engel oluyormuş. Bende bir yandan şu yumurta büyütücü bal+tarçın+çörek otunu mu yapsam diyorum? Ama bir yandan da hepsini birden yapmak daha kötü sonuçlarda verebilir diye düşünüyorum :KK43:
Evet yumurtalari buyutmek icin ilk defa kullaniyorum.uygun buyukluktelerse catlatma ignesi olucakmisim. Yumurtalar buyuse de catlamiyo galiba benim. Iki kürü ayni anda kullanmak zararli olabilir canm dikkat et

Prolaktin hormonu yumurtalıklara baskı yaparak yumurtaların büyümesine engel oluyormuş. Bende bir yandan şu yumurta büyütücü bal+tarçın+çörek otunu mu yapsam diyorum? Ama bir yandan da hepsini birden yapmak daha kötü sonuçlarda verebilir diye düşünüyorum :KK43:
Prolaktin haric diger hormonlar normal cikti fsh lh falan. Sogan suyu icmistim onun faydasini gördüm kistlerde yari yariya küçülmüş

Evet yumurtalari buyutmek icin ilk defa kullaniyorum.uygun buyukluktelerse catlatma ignesi olucakmisim. Yumurtalar buyuse de catlamiyo galiba benim. Iki kürü ayni anda kullanmak zararli olabilir canm dikkat et
Bende klomen kullandım bu ay ama prolaktin yüksek olduğu için tutmaz herhalde.
Ama bnmde kafama takılan prolaktin yumurtaları etkiliyorsa bnm klomenle 1 yumurtam oldu büyük ve iğneyle çatlattık belki klomen prolaktin in kötü etkisini baskılamıştır diye düşündüm .

Back
X