Prolaktin süt hormonu

Prolaktin ilaçları cok etkili.Dostinex de öyleydi.Doktor bana ozellikle aksam uyumadan önce icmemi soylemisti.

Merhaba canım bende de süt hormonu çıktı ve doktorum ilaç verdi kullandım eğer üç ay içerisinde hamile kalmazsan tahim filmi aşıcaz dedi ilacımı 2 ay önce kullandım ve şuanda 2 aylık hamileyim

Bu hormonun normali kaç acaba....
Bir ara benim 30 civarındaydı ama hiç bir doktor ilaç vermedi..sadece geçen gün gittiğim doktor eski testleri görünce tekrar yaptıralım yine aynı civarda ise ilaç verelim dedi ki test sonuçlarında bu sefer de 18 felan çıktı....

Acaba yinede yüksek mı demeden edemiyorum..tamam biliyorum bazılarında bu oran çok ama çok daha fazla
Ama misal burada oranı 40 çıkıp ilaçla düşürdükten sonra gebelik oluşabilir var...
Acaba 18 olsa da benim bünyeme göre fazla mı mı acaba...
Doktor ilaç tabiki vermedi ama ben yinede acaba daha düşük olsa hamil kalabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum...

Canm senin proklatin kaç çıktı acaba...

Benimde prolaktinim 75 cikti. Dostinex kullandm ve ilaç dün bitti. Adetimi bekliyorum ama henuz olmadim. Ama oranimin düştüğünü düşünüyorum. Gebe kalanlar varmış bu ilaci kullanırken. Acaba ilacı bitiripte mi farketmisler hamile olduklarini ?

Benim de hamile kalmadan önce prolaktin ve fsh sıkıntım vardı kizlar ikisi de yüksekti bir ara dostinex kullandım prolaktin düşmüştü şükür ama sonra tekrar yükseldi daha sonra ben testere disli zaman pençesi içtim ama çok şükür hamile kaldım darisi sizlere

selam arkadaşlar prolaktin yüksekliği için testere dişli aslan pençesini hangi günler kullanmaya başlamalıyım ve adete yakın bırakmalı mıyım ?Bilgi verir misiniz

Kızlar adetimin 3.günü gittin test verdim prolaktin 51.14 çıktı sizce nedir bu. Ne ile düşürebilirim. Birde adetin bitince gel kan ver dedi her seferinde muayene +test ücreti bizi zorluyor nr yapmamı önerirsiniz

Canım doktorun prolaktin düşürücü ilaç vermedi mi acaba.birde genellikle testere dişli Aslan pençesi diye bitki var onunla düştüğünü söylüyorlar.benimde yüksekti 68 falandı doktorum dostinex diye ilaç vermişti.34 e düştü bir ayda şu an 29 ilaç kullanmıyorum bakalım.

bende de 50 nin üzerinde çıkmıştı emar istedi doktorum hipofiz adenomu vardı 1 yılda 4 kez dostinex tedavisi oldum genelde prolaktinin yüksek çıkması durumuunda bu ilacı verir doktorlar şimdi tümörüm temizlenmiş ve prolaktinim düşmüş
bu hormon beyinde hipofiz bezinde salgılanıyor eğer onu dürten birşey varsa mesela incir sarı üzüm stres göğüs ucunun aşırı uyarılması gibi şeyler prolaktini yükseltir genellikle gebeliğe engeldir prolaktin yükselince süt korur ve yumurtlama olmaz ama ilacını düzenli kullanırsanız kolaylıkla düşüyor normalde 2-29 rakamları arasında olmalı değerleri

Anladım .. Şimdi karabaş otu almaya gidiyorum saraçoplu baya övmüş onu içrceğim bakalım inşallah düzelir . Eşimde hız problrmi vardı varikosel olmasına ragemn kürler ile tavan yaptı. Demekki ilimde de çare var .. İnşallah düşer

Bugün kan verdim cuma tekrar verceksin dedi. 51.14 çıkmış muhtemelen cuma günü verir onun dısında bi sıkıntı olmadıgını söyledi. Karabaş otu kürünüde çok övmüşler alacazz birazdan içicem 2 günde belki düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…