- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde prolaktin 31 civarıydı haftada 2 tane dostinex kullandım 3 ay sonunda ilacı bıraktım oran sınırında altına düşmüştü ama hala hamile kalamadım 6 ay filan oldu. Size sormak istediğim bişey var prolaktin yüksekken göğüslerde değişim var mı ağrı acı sıcaklığın yükselmesi gibi ben o zamanı hatırlamıyorum ama böyle bişeyi daha önce böyle bişey yaşadığımı hatırlamıyorum.
Benimde prolaktin 31 civarıydı haftada 2 tane dostinex kullandım 3 ay sonunda ilacı bıraktım oran sınırında altına düşmüştü ama hala hamile kalamadım 6 ay filan oldu. Size sormak istediğim bişey var prolaktin yüksekken göğüslerde değişim var mı ağrı acı sıcaklığın yükselmesi gibi ben o zamanı hatırlamıyorum ama böyle bişeyi daha önce böyle bişey yaşadığımı hatırlamıyorum.
inşallah benimde öyle olur canım senin değerler kaçtıMerhaba bnde bi gebelik geçirdim ve sütü kesilmedi emzirme yi bıraktıktan sonra.ve 5 ay çocuk denedik ikinci için. Dr a gittim prolaktin yüksek çıktı ve TSH de zaten ikisi birbirine bağlantılı mis.Dr bna dostinex isimli ilaç verdi 2 hafta kullandım ve hemen hamile kaldım. Ki süpriz oldu bize de ve sevindik ins seninde kısa sürede olur kadın doğum a git
senin değerler kaçtı canım çok yüksek değil diyorlar ama engel olur diyorlarbenimde prolaktin yuksek dostinex kullandim dusuruyor fakat bana bir kadin dogum doktoru hipofiz emari cektirmemi soyledi bilgin olsun sende cektir istersen
selam canım benim prolaktin 39 .7 doktor çok önemsemiyor çokta yüksek sayılmıyormuş çükü stress durumlarında bile yükselen bir hormonmuş peki tsh ye batırdınız mı prolaktini tsh yükseltebiliyor doktor sağlıklı gebelik için tsh 2 olmalı diyor aslında bende hiç belirti olmadı ne göğüs ağrısı ne süt gelmesi adet düzensizliği her şey normal
bende oda yok ama böyle şeyleri konuşmayı pek sevmem ama isteksizlik var prolaktin yüksekliği sebep olabiliyor muşEvet canım benim TSH normal seviyedeydi sadece prl 31 di ilaç kullandım düştü ve ilacı bıraktım. Umarım tekrar yükselmemiştir. Bende o zaman hiç bir belirti yaşamamıştım birkaç günlük adet gecikmesi haricinde.
ben 6.2 tsh değeri ile hamile kaldım
bende oda yok ama böyle şeyleri konuşmayı pek sevmem ama isteksizlik var prolaktin yüksekliği sebep olabiliyor muş
Herkeste farklı belirtileri oluyor tam olarak bilemiyoruz hangisinin sebebi nedir diye maalesef en iyisi anlamlandırmamaya çalışmak tabi başarabilene
Seni çok iyi anlıyorum bunalımdayım resmen yine prl yükseldi bu ay da çocuğum olmayacak diye üzüntü içerisindeyim. Eşime dedim herhalde çocuğumuz olmayacak bizim ne olcak böyle o da tedavisine bakarız oyle de olmazsa hayatımızı yaşarız boşver diyo ama gerçekte onunda çok istediğini biliyorum. Ben üzülmeyeyim diye öyle söylüyor. Abisinin oğlu var 6 aylık dilinden düşürmüyor o her söyledikçe benim yaram kanıyor. Bu yarayla hayat yaşanmaz ki hep bir yanım eksik kalır. Tabi Allah eşimi hiç bir zaman başımdan eksik etmesin de çocukta evin neşesi hayatın olmazsa olmazımaalesef bu zor oluyor insanın içinde ki merak yiyip bitiriyor üstüne birde çocuk isteği eklendiyse sorma gitsin
Evet canım benim TSH normal seviyedeydi sadece prl 31 di ilaç kullandım düştü ve ilacı bıraktım. Umarım tekrar yükselmemiştir. Bende o zaman hiç bir belirti yaşamamıştım birkaç günlük adet gecikmesi haricinde.
Seni çok iyi anlıyorum bunalımdayım resmen yine prl yükseldi bu ay da çocuğum olmayacak diye üzüntü içerisindeyim. Eşime dedim herhalde çocuğumuz olmayacak bizim ne olcak böyle o da tedavisine bakarız oyle de olmazsa hayatımızı yaşarız boşver diyo ama gerçekte onunda çok istediğini biliyorum. Ben üzülmeyeyim diye öyle söylüyor. Abisinin oğlu var 6 aylık dilinden düşürmüyor o her söyledikçe benim yaram kanıyor. Bu yarayla hayat yaşanmaz ki hep bir yanım eksik kalır. Tabi Allah eşimi hiç bir zaman başımdan eksik etmesin de çocukta evin neşesi hayatın olmazsa olmazı